Usædvanlige opskrifter

Skillet Zoodles og kødboller

Skillet Zoodles og kødboller

Det er let at deltage i zoodle-revolutionen med denne klassiske stegepande-kødbolleropskrift. Ombytningen fra stivelsesholdige nudler til lette zucchini-zoodler fylder dig garanteret uden at veje dig ned.MERE +MINDRE-

Opdateret 12. december 2016

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1/2

kop Progresso ™ italiensk panko sprød brødkrummer

1/4

kop finhakket løg

1/2

teskefuld Worcestershire sauce

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta

6

medium courgette, julienne skrællet eller spiraliseret (6 kopper)

1/4

kop strimlet frisk basilikumblade

1/2

kop strimlet parmesanost, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Bland oksekød, brødkrummer, løg, mælk, Worcestershire sauce, salt, peber og æg i en stor skål. Form blandingen i 12 (2-tommer) kødboller.

  • 2

    I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium varme. Tilsæt kødboller; kog 6 til 8 minutter, drej forsigtigt lejlighedsvis, indtil den er brunet på alle sider.

  • 3

    Tilsæt pastasauce og vand; varme til at simre. Lad det simre 8 til 10 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil kødboller er kogte grundigt og ikke længere lyserøde i midten (165 ° F). Overfør kødboller til tallerkenen med en skedesked og dæk for at holde varmen.

  • 4

    Rør zucchini nudler i sauce; kog 2 til 4 minutter, omrør forsigtigt, indtil nudlerne blødgør. Opdel zoodle blandingen mellem 4 skåle. Top med kødboller. Drys med basilikum og parmesanost.

Ekspert tip

  • Vær forsigtig, når du tilsætter vand og pastasauce til den varme stegepande med kødboller. For at undgå stænk, hæld væske forsigtigt i gryden, hold krukke og målekop tæt på stegepanden.
  • Brug af præspiraliserede courgette-nudler, der måles i ounce-vægte? Til denne opskrift brugte vi 22 oz courgette nudler.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
470
Kalorier fra fedt
220
% Daglig værdi
Total fed
24 g
38%
Mættet fedt
6g
32%
Transfedt
0g
Kolesterol
115 mg
39%
Natrium
1080 mg
45%
Kalium
1060 mg
30%
Samlet kulhydrat
33g
11%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
15 g
Protein
30 g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
45%
45%
Calcium
10%
10%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 1/2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Taco-Zucchini Noodle u0026 Beef Skillet (September 2020).