Nye opskrifter

Disse er de fedeste byer i Amerika

Disse er de fedeste byer i Amerika


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Baseret på data fra WalletHub er disse byer i Amerika med den højeste forekomst af fedme

Disse byer tipper skalaen.

Amerika skal tabe sig lidt. Næsten 38 procent af amerikanske voksne er overvægtige, og en tredjedel af dem landet er usundt overvægtigt. WalletHub beregnede "fedeste byer i Amerika”Ved hjælp af data for fedme og overvægtsprocent, samt rækker for vægtrelaterede sundhedsproblemer og sundt miljø.

Samlet set er den fedeste by i Amerika Jackson, Mississippi. (Mississippi som helhed er blevet kaldt den fedeste og mest uformelle tilstand i andre rapporter.) Den laveste procentdel af overvægtige voksne kan findes i Knoxville, Tennessee, mens Memphis mærkeligt nok er den anden-fedeste by i Amerika. Tal om en paradoksal tilstand!

De fedeste byer i Amerika er angivet nedenfor:

Jackson, Mississippi

Memphis, Tennessee

Little Rock, Arkansas

McAllen-Edinburg-Mission, Texas

Shreveport-Bossier City, Louisiana

Chattanooga, Tennessee

Mobile, Alabama

Lafayette, Louisiana

Winston-Salem, North Carolina

Columbia, South Carolina

Fedme og fattigdom er nært beslægtede. McAllen-Edinburg-Mission, Texas, er ikke kun den syvende fedeste by i Amerika, den er også den tredjefattigste, ifølge de seneste folketællingsdata. Mississippi, der er hjemsted for den højeste fedme i landet, har også det højeste fattigdomsniveau.


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs til 202 lbs 25,0 til 29,9 Overvægtig
203 lbs eller mere 30 eller højere Fedme

Hvad angår hvad der driver Amerikas kroniske vægtproblem, er der ingen klare svar. Videnskabelige undersøgelser når ofte modstridende konklusioner, hvilket betyder, at mange teorier findes derude, men overvægten af ​​beviser peger på de to årsager, de fleste allerede har mistanke om: for meget mad og for lidt motion.

Større portioner

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) rapporterer, at den gennemsnitlige amerikaner spiste næsten 20% flere kalorier i år 2000, end de gjorde i 1983, dels takket være et boom i kødforbruget. I dag lægger hver amerikaner i gennemsnit 195 kg kød hvert år i forhold til kun 138 kg i 1950'erne. Forbruget af tilsat fedt steg også med omkring to tredjedele i samme periode, og kornforbruget steg med 45% siden 1970.

Forskning udgivet af Verdenssundhedsorganisationen fandt, at en stigning i fastfoodsalget korrelerede med en stigning i kropsmasseindeks, og amerikanerne er berygtede for deres fastfoodforbrug-sådan mad udgør omkring 11% af den gennemsnitlige amerikanske kost. En anden undersøgelse viser, at den fulde effekt tilsat sukker fra sodavand og energidrikke skaber kaos på amerikanske taljer. Så det er ikke bare, hvor meget vi spiser, men hvad vi spiser.

Forvirrende "kost" til "ernæring"

Kostens rolle i den amerikanske fedmeepidemi er naturligvis stor, men den er også kompleks. Forbrugerne sendes vildt blandede beskeder, når det kommer til, hvad de skal spise og hvor meget. På den ene side er større portioner, forarbejdet emballeret mad og gennemgangsretter mærket som næsten klassisk amerikansk-hurtig, billig, mættende og lækker. På den anden side bruger vi årligt over 20 milliarder dollars på vægttab, fra kostbøger og piller helt op til sidste udvejsoperationer som skødbånd og fedtsugning. Det er ikke underligt, at vi leder efter muligheder for fastfood og hurtigt vægttab, vi bruger mere tid på arbejdet og mindre tid i vores hjem og køkkener, end vores forældre gjorde. Nogle gange har du kun tid til at pakke en rest pizza skive og en slim-fast til frokost, ironisk nok forbandet.

Dette skizofrene forhold til mad er let at forklare i form af marketingordninger. Da årtier med sodavand og tv -middage indhentede vores talje, voksede den amerikanske kostindustri større, hurtigere og smartere. Siden 1970'erne har populær ernæringsvisdom og modefoder flammet ind og ud lige så hurtigt som Arch Deluxe eller McRib. I 1990'erne var vores store fjende tyk. Fedtfattige og fedtfrie produkter fløj af supermarkedets hylder. Det tog os årtier at lære, at når noget er fedtfrit og med fuld smag, er det sandsynligvis for godt til at være sandt.

Som det viser sig, byttede de fleste fødevarevirksomheder bare hydrogenerede olier og sukker til de animalske fedtstoffer, de fjernede fra fedtfattige produkter. Hydrogenerede olier er omstrukturerede vegetabilske olier, der indeholder høje niveauer af transfedtstoffer, en utrolig ond type fedt, der kan øge dit dårlige kolesterol, sænke dit gode kolesterol og øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes. Selvom noget mindre uhyggeligt, tilsat sukker også kan forårsage store skader på en kost. Teknisk lavt i kalorier forstyrrer store mængder sukker vores metabolisme, forårsager stigninger i insulin og energiniveau og i sidste ende bidrager til vægtforøgelse og diabetes.

Inaktivitet er det nye normal

Mangel på motion er også en stor synder i fedmeepidemien. Det er årtier siden de fleste amerikanere arbejdede på marker og på fabriksgulve, et langt større flertal af os sidder hele vores hverdag. Det betyder mindre træning hver dag. Ifølge en undersøgelse kræver kun 20% af dagens job mindst moderat fysisk aktivitet, modsat 50% af jobene i 1960. Anden forskning tyder på, at amerikanerne forbrænder 120 til 140 færre kalorier om dagen, end de gjorde for 50 år siden. Tilføj dette til den højere mængde kalorier, vi pakker ind, og vi får en perfekt opskrift på vægtforøgelse.

Men sløvhed går langt ud over arbejdspladsen. Det er også, hvordan vi kommer i gang, og hvad vi gør efter. Amerikanerne går mindre end mennesker i noget andet industrialiseret land og foretrækker at sidde i biler for at komme rundt. Og i slutningen af ​​dagen får 80% af amerikanerne ikke nok motion, ifølge CDC.

En række andre faktorer menes at spille en rolle i fedmeepidemien, såsom i livmoderen virkninger af rygning og overdreven vægtforøgelse hos gravide mødre. Dårlig søvn, stress og lavere amning menes også at bidrage til et barns risiko for fedme på lang sigt. Disse faktorer er naturligvis ikke eksplicitte eller ensomme årsager til fedme, men de er pålidelige indikatorer for den slags systemiske sundhedssvigt, der bidrager til denne krise.

I sidste ende kan vi dog ikke miste det store overblik. I løbet af de sidste år er kostvaner kommet og gået, hvor folk skynder sig at bebrejde rødt kød, mejeri, hvede, fedt, sukker osv. For at gøre dem fede, men i virkeligheden er problemet meget enklere. Genetik og alder har stor indflydelse på stofskiftet, men som CDC påpeger, er vægtforøgelse og tab primært en formel for samlede forbrugte kalorier kontra samlede kalorier, der bruges.

Sidst opdateret: 4. juni 2021


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs til 202 lbs 25,0 til 29,9 Overvægtig
203 lbs eller mere 30 eller højere Fedme

Med hensyn til hvad der driver Amerikas kroniske vægtproblem, er der ingen klare svar. Videnskabelige undersøgelser når ofte modstridende konklusioner, hvilket betyder, at mange teorier findes derude, men bevisets overvægt peger på de to årsager, de fleste allerede har mistanke om: for meget mad og for lidt motion.

Større portioner

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) rapporterer, at den gennemsnitlige amerikaner spiste næsten 20% flere kalorier i år 2000, end de gjorde i 1983, dels takket være et boom i kødforbruget. I dag lægger hver amerikaner i gennemsnit 195 kg kød hvert år i forhold til kun 138 kg i 1950'erne. Forbruget af tilsat fedt steg også med omkring to tredjedele i samme periode, og kornforbruget steg med 45% siden 1970.

Forskning udgivet af Verdenssundhedsorganisationen fandt, at en stigning i fastfoodsalget korrelerede med en stigning i kropsmasseindeks, og amerikanerne er berygtede for deres fastfoodforbrug-sådan mad udgør omkring 11% af den gennemsnitlige amerikanske kost. En anden undersøgelse viser, at den fulde effekt tilsat sukker fra sodavand og energidrikke skaber kaos på amerikanske taljer. Så det er ikke bare, hvor meget vi spiser, men hvad vi spiser.

Forvirrende "kost" til "ernæring"

Kostens rolle i den amerikanske fedmeepidemi er naturligvis stor, men den er også kompleks. Forbrugerne sendes vildt blandede beskeder, når det kommer til, hvad de skal spise og hvor meget. På den ene side er større portioner, forarbejdet emballeret mad og gennemgangsretter mærket som næsten klassisk amerikansk-hurtig, billig, mættende og lækker. På den anden side bruger vi årligt over 20 milliarder dollars på vægttab, fra kostbøger og piller helt op til sidste udvejsoperationer som skødbånd og fedtsugning. Det er ikke underligt, at vi leder efter muligheder for fastfood og hurtigt vægttab, vi bruger mere tid på arbejdet og mindre tid i vores hjem og køkkener, end vores forældre gjorde. Nogle gange har du kun tid til at pakke en rest pizza skive og en slim-fast til frokost, ironisk nok forbandet.

Dette skizofrene forhold til mad er let at forklare i form af marketingordninger. Da årtier med sodavand og tv -middage indhentede vores talje, blev den amerikanske kostindustri større, hurtigere og smartere. Siden 1970'erne har populær ernæringsvisdom og modefoder flammet ind og ud lige så hurtigt som Arch Deluxe eller McRib. I 1990'erne var vores store fjende tyk. Fedtfattige og fedtfrie produkter fløj af supermarkedets hylder. Det tog os årtier at lære, at når noget er fedtfrit og med fuld smag, er det sandsynligvis for godt til at være sandt.

Som det viser sig, byttede de fleste fødevarevirksomheder bare hydrogenerede olier og sukker til de animalske fedtstoffer, de fjernede fra fedtfattige produkter. Hydrogenerede olier er omstrukturerede vegetabilske olier, der indeholder høje niveauer af transfedtstoffer, en fantastisk ond type fedt, der kan øge dit dårlige kolesterol, sænke dit gode kolesterol og øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes. Selvom noget mindre uhyggeligt, tilsat sukker også kan forårsage store skader på en kost. Teknisk lavt i kalorier forstyrrer store mængder sukker vores metabolisme, forårsager stigninger i insulin og energiniveau og i sidste ende bidrager til vægtforøgelse og diabetes.

Inaktivitet er det nye normal

Mangel på motion er også en stor synder i fedmeepidemien. Det er årtier siden de fleste amerikanere arbejdede på marker og på fabriksgulve, et langt større flertal af os sidder hele vores hverdag. Det betyder mindre træning hver dag. Ifølge en undersøgelse kræver kun 20% af dagens job mindst moderat fysisk aktivitet, modsat 50% af jobene i 1960. Anden forskning tyder på, at amerikanerne forbrænder 120 til 140 færre kalorier om dagen, end de gjorde for 50 år siden. Tilføj dette til den højere mængde kalorier, vi pakker ind, og vi får en perfekt opskrift på vægtforøgelse.

Men sløvhed går langt ud over arbejdspladsen. Det er også, hvordan vi kommer på arbejde, og hvad vi gør efter. Amerikanerne går mindre end mennesker i noget andet industrialiseret land og foretrækker at sidde i biler for at komme rundt. Og i slutningen af ​​dagen får 80% af amerikanerne ikke nok motion, ifølge CDC.

En række andre faktorer menes at spille en rolle i fedmeepidemien, såsom i livmoderen virkninger af rygning og overdreven vægtforøgelse hos gravide mødre. Dårlig søvn, stress og lavere amning menes også at bidrage til et barns risiko for fedme på lang sigt. Disse faktorer er naturligvis ikke eksplicitte eller ensomme årsager til fedme, men de er pålidelige indikatorer for den slags systemiske sundhedssvigt, der bidrager til denne krise.

I sidste ende kan vi dog ikke miste det store overblik. I løbet af de sidste år er kostvaner kommet og gået, hvor folk skynder sig at bebrejde rødt kød, mejeri, hvede, fedt, sukker osv. For at gøre dem fede, men i virkeligheden er problemet meget enklere. Genetik og alder har stor indflydelse på stofskiftet, men som CDC påpeger, er vægtforøgelse og tab primært en formel for samlede forbrugte kalorier kontra samlede kalorier, der bruges.

Sidst opdateret: 4. juni 2021


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs til 202 lbs 25,0 til 29,9 Overvægtig
203 lbs eller mere 30 eller højere Fedme

Hvad angår hvad der driver Amerikas kroniske vægtproblem, er der ingen klare svar. Videnskabelige undersøgelser når ofte modstridende konklusioner, hvilket betyder, at mange teorier findes derude, men overvægten af ​​beviser peger på de to årsager, de fleste allerede har mistanke om: for meget mad og for lidt motion.

Større portioner

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) rapporterer, at den gennemsnitlige amerikaner spiste næsten 20% flere kalorier i år 2000, end de gjorde i 1983, dels takket være et boom i kødforbruget. I dag lægger hver amerikaner i gennemsnit 195 kg kød hvert år i forhold til kun 138 kg i 1950'erne. Forbruget af tilsat fedt steg også med omkring to tredjedele i samme periode, og kornforbruget steg med 45% siden 1970.

Forskning udgivet af Verdenssundhedsorganisationen fandt, at en stigning i fastfoodsalget korrelerede med en stigning i kropsmasseindeks, og amerikanerne er berygtede for deres fastfoodforbrug-sådan mad udgør omkring 11% af den gennemsnitlige amerikanske kost. En anden undersøgelse viser, at den fulde effekt tilsat sukker fra sodavand og energidrikke skaber kaos på amerikanske taljer. Så det er ikke bare, hvor meget vi spiser, men hvad vi spiser.

Forvirrende "kost" til "ernæring"

Kostens rolle i den amerikanske fedmeepidemi er naturligvis stor, men den er også kompleks. Forbrugerne sendes vildt blandede beskeder, når det kommer til, hvad de skal spise og hvor meget. På den ene side er større portioner, forarbejdet emballeret mad og gennemgangsretter mærket som næsten klassisk amerikansk-hurtig, billig, mættende og lækker. På den anden side bruger vi årligt over 20 milliarder dollars på vægttab, fra kostbøger og piller helt op til sidste udvejsoperationer som skødbånd og fedtsugning. Det er ikke underligt, at vi leder efter muligheder for fastfood og hurtigt vægttab, vi bruger mere tid på arbejdet og mindre tid i vores hjem og køkkener, end vores forældre gjorde. Nogle gange har du kun tid til at pakke en rest pizza skive og en slim-fast til frokost, ironisk nok forbandet.

Dette skizofrene forhold til mad er let at forklare i form af marketingordninger. Da årtier med sodavand og tv -middage indhentede vores talje, voksede den amerikanske kostindustri større, hurtigere og smartere. Siden 1970'erne har populær ernæringsvisdom og modefoder flammet ind og ud lige så hurtigt som Arch Deluxe eller McRib. I 1990'erne var vores store fjende tyk. Fedtfattige og fedtfrie produkter fløj af supermarkedets hylder. Det tog os årtier at lære, at når noget er fedtfrit og med fuld smag, er det sandsynligvis for godt til at være sandt.

Som det viser sig, byttede de fleste fødevarevirksomheder bare hydrogenerede olier og sukker ind i de animalske fedtstoffer, de fjernede fra fedtfattige produkter. Hydrogenerede olier er omstrukturerede vegetabilske olier, der indeholder høje niveauer af transfedtstoffer, en utrolig ond type fedt, der kan øge dit dårlige kolesterol, sænke dit gode kolesterol og øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes. Selvom noget mindre uhyggeligt, tilsat sukker også kan forårsage store skader på en kost. Teknisk lavt i kalorier forstyrrer store mængder sukker vores metabolisme, forårsager stigninger i insulin og energiniveau og i sidste ende bidrager til vægtforøgelse og diabetes.

Inaktivitet er det nye normal

Mangel på motion er også en stor synder i fedmeepidemien. Det er årtier siden de fleste amerikanere arbejdede på marker og på fabriksgulve, et langt større flertal af os sidder hele vores hverdag. Det betyder mindre træning hver dag. Ifølge en undersøgelse kræver kun 20% af dagens job mindst moderat fysisk aktivitet, modsat 50% af jobene i 1960. Anden forskning tyder på, at amerikanerne forbrænder 120 til 140 færre kalorier om dagen, end de gjorde for 50 år siden. Tilføj dette til den højere mængde kalorier, vi pakker ind, og vi får en perfekt opskrift på vægtforøgelse.

Men sløvhed går langt ud over arbejdspladsen. Det er også, hvordan vi kommer i gang, og hvad vi gør efter. Amerikanerne går mindre end mennesker i noget andet industrialiseret land og foretrækker at sidde i biler for at komme rundt. Og i slutningen af ​​dagen får 80% af amerikanerne ikke nok motion, ifølge CDC.

En række andre faktorer menes at spille en rolle i fedmeepidemien, såsom i livmoderen virkninger af rygning og overdreven vægtforøgelse hos gravide mødre. Dårlig søvn, stress og lavere amningstider menes også at bidrage til et barns risiko for fedme på lang sigt. Disse faktorer er naturligvis ikke eksplicitte eller ensomme årsager til fedme, men de er pålidelige indikatorer for den slags systemiske sundhedssvigt, der bidrager til denne krise.

I sidste ende kan vi dog ikke miste det store overblik. I løbet af de sidste år er kostvaner kommet og gået, hvor folk skynder sig at bebrejde rødt kød, mejeri, hvede, fedt, sukker osv. For at gøre dem fede, men i virkeligheden er problemet meget enklere. Genetik og alder har stor indflydelse på stofskiftet, men som CDC påpeger, er vægtforøgelse og tab primært en formel for samlede forbrugte kalorier kontra samlede kalorier, der bruges.

Sidst opdateret: 4. juni 2021


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs til 202 lbs 25,0 til 29,9 Overvægtig
203 lbs eller mere 30 eller højere Fedme

Med hensyn til hvad der driver Amerikas kroniske vægtproblem, er der ingen klare svar. Videnskabelige undersøgelser når ofte modstridende konklusioner, hvilket betyder, at mange teorier findes derude, men bevisets overvægt peger på de to årsager, de fleste allerede har mistanke om: for meget mad og for lidt motion.

Større portioner

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) rapporterer, at den gennemsnitlige amerikaner spiste næsten 20% flere kalorier i år 2000, end de gjorde i 1983, dels takket være et boom i kødforbruget. I dag lægger hver amerikaner i gennemsnit 195 kg kød hvert år i forhold til kun 138 kg i 1950'erne. Forbruget af tilsat fedt steg også med omkring to tredjedele i samme periode, og kornforbruget steg med 45% siden 1970.

Forskning udgivet af Verdenssundhedsorganisationen fandt, at en stigning i fastfoodsalget korrelerede med en stigning i kropsmasseindeks, og amerikanerne er berygtede for deres fastfoodforbrug-sådan mad udgør omkring 11% af den gennemsnitlige amerikanske kost. En anden undersøgelse viser, at den fulde effekt tilsat sukker fra sodavand og energidrikke skaber kaos på amerikanske taljer. Så det er ikke bare, hvor meget vi spiser, men hvad vi spiser.

Forvirrende "kost" til "ernæring"

Kostens rolle i den amerikanske fedmeepidemi er naturligvis stor, men den er også kompleks. Forbrugerne sendes vildt blandede beskeder, når det kommer til, hvad de skal spise og hvor meget. På den ene side er større portioner, forarbejdede emballerede fødevarer og gennemgangsmåltider mærket som næsten klassisk amerikansk-hurtig, billig, mættende og lækker. På den anden side bruger vi årligt over 20 milliarder dollars på vægttab, fra kostbøger og piller helt op til sidste udvejsoperationer som skødbånd og fedtsugning. Det er ikke underligt, at vi leder efter muligheder for fastfood og hurtigt vægttab, vi bruger mere tid på arbejdet og mindre tid i vores hjem og køkkener, end vores forældre gjorde. Nogle gange har du kun tid til at pakke en rest pizza skive og en slim-fast til frokost, ironisk nok forbandet.

Dette skizofrene forhold til mad er let at forklare i form af marketingordninger. Da årtier med sodavand og tv -middage indhentede vores talje, voksede den amerikanske kostindustri større, hurtigere og smartere. Siden 1970'erne har populær ernæringsvisdom og modefoder flammet ind og ud lige så hurtigt som Arch Deluxe eller McRib. I 1990'erne var vores store fjende tyk. Fedtfattige og fedtfrie produkter fløj af supermarkedets hylder. Det tog os årtier at lære, at når noget er fedtfrit og med fuld smag, er det sandsynligvis for godt til at være sandt.

Som det viser sig, byttede de fleste fødevarevirksomheder bare hydrogenerede olier og sukker ind i de animalske fedtstoffer, de fjernede fra fedtfattige produkter. Hydrogenerede olier er omstrukturerede vegetabilske olier, der indeholder høje niveauer af transfedtstoffer, en utrolig ond type fedt, der kan øge dit dårlige kolesterol, sænke dit gode kolesterol og øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes. Selvom noget mindre uhyggeligt, tilsat sukker også kan forårsage store skader på en kost. Teknisk lavt i kalorier forstyrrer store mængder sukker vores metabolisme, forårsager stigninger i insulin og energiniveau og i sidste ende bidrager til vægtforøgelse og diabetes.

Inaktivitet er det nye normal

Mangel på motion er også en stor synder i fedmeepidemien. Det er årtier siden de fleste amerikanere arbejdede på marker og på fabriksgulve, et langt større flertal af os sidder hele vores hverdag. Det betyder mindre træning hver dag. Ifølge en undersøgelse kræver kun 20% af dagens job mindst moderat fysisk aktivitet, modsat 50% af jobene i 1960. Anden forskning tyder på, at amerikanerne forbrænder 120 til 140 færre kalorier om dagen, end de gjorde for 50 år siden. Tilføj dette til den højere mængde kalorier, vi pakker ind, og vi får en perfekt opskrift på vægtforøgelse.

Men sløvhed går langt ud over arbejdspladsen. Det er også, hvordan vi kommer i gang, og hvad vi gør efter. Amerikanerne går mindre end mennesker i noget andet industrialiseret land og foretrækker at sidde i biler for at komme rundt. Og i slutningen af ​​dagen får 80% af amerikanerne ikke nok motion, ifølge CDC.

En række andre faktorer menes at spille en rolle i fedmeepidemien, såsom i livmoderen virkninger af rygning og overdreven vægtforøgelse hos gravide mødre. Dårlig søvn, stress og lavere amningstider menes også at bidrage til et barns risiko for fedme på lang sigt. Disse faktorer er naturligvis ikke eksplicitte eller ensomme årsager til fedme, men de er pålidelige indikatorer for den slags systemiske sundhedssvigt, der bidrager til denne krise.

I sidste ende kan vi dog ikke miste det store overblik. I løbet af de sidste år er kostvaner kommet og gået, hvor folk skynder sig at bebrejde rødt kød, mejeri, hvede, fedt, sukker osv. For at gøre dem fede, men i virkeligheden er problemet meget enklere. Genetik og alder har stor indflydelse på stofskiftet, men som CDC påpeger, er vægtforøgelse og tab primært en formel for samlede forbrugte kalorier kontra samlede kalorier, der bruges.

Sidst opdateret: 4. juni 2021


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs til 202 lbs 25,0 til 29,9 Overvægtig
203 lbs eller mere 30 eller højere Fedme

Hvad angår hvad der driver Amerikas kroniske vægtproblem, er der ingen klare svar. Videnskabelige undersøgelser når ofte modstridende konklusioner, hvilket betyder, at mange teorier findes derude, men overvægten af ​​beviser peger på de to årsager, de fleste allerede har mistanke om: for meget mad og for lidt motion.

Større portioner

Det amerikanske landbrugsministerium (USDA) rapporterer, at den gennemsnitlige amerikaner spiste næsten 20% flere kalorier i år 2000 end de gjorde i 1983, dels takket være et boom i kødforbruget. I dag lægger hver amerikaner i gennemsnit 195 kg kød hvert år i forhold til kun 138 kg i 1950'erne. Forbruget af tilsat fedt steg også med omkring to tredjedele i samme periode, og kornforbruget steg med 45% siden 1970.

Forskning udgivet af Verdenssundhedsorganisationen fandt, at en stigning i fastfoodsalget korrelerede med en stigning i kropsmasseindeks, og amerikanerne er berygtede for deres fastfoodforbrug-sådan mad udgør omkring 11% af den gennemsnitlige amerikanske kost. En anden undersøgelse viser, at den fulde effekt tilsat sukker fra sodavand og energidrikke skaber kaos på amerikanske taljer. Så det er ikke bare, hvor meget vi spiser, men hvad vi spiser.

Forvirrende "kost" til "ernæring"

Kostens rolle i den amerikanske fedmeepidemi er naturligvis stor, men den er også kompleks. Forbrugerne sendes vildt blandede beskeder, når det kommer til, hvad de skal spise og hvor meget. På den ene side er større portioner, forarbejdet emballeret mad og gennemgangsretter mærket som næsten klassisk amerikansk-hurtig, billig, mættende og lækker. På den anden side bruger vi årligt over 20 milliarder dollars på vægttab, fra kostbøger og piller helt op til sidste udvejsoperationer som skødbånd og fedtsugning. Det er ikke underligt, at vi leder efter fastfood og muligheder for hurtigt vægttab, vi bruger mere tid på arbejdet og mindre tid i vores hjem og køkkener, end vores forældre gjorde. Nogle gange har du kun tid til at pakke en rest pizza skive og en slim-fast til frokost, ironisk nok forbandet.

Dette skizofrene forhold til mad er let at forklare i form af marketingordninger. Da årtier med sodavand og tv -middage indhentede vores talje, voksede den amerikanske kostindustri større, hurtigere og smartere. Siden 1970'erne har populær ernæringsvisdom og modefoder flammet ind og ud lige så hurtigt som Arch Deluxe eller McRib. I 1990'erne var vores store fjende tyk. Fedtfattige og fedtfrie produkter fløj af supermarkedets hylder. Det tog os årtier at lære, at når noget er fedtfrit og med fuld smag, er det sandsynligvis for godt til at være sandt.

Som det viser sig, byttede de fleste fødevarevirksomheder bare hydrogenerede olier og sukker til de animalske fedtstoffer, de fjernede fra fedtfattige produkter. Hydrogenerede olier er omstrukturerede vegetabilske olier, der indeholder høje niveauer af transfedtstoffer, en fantastisk ond type fedt, der kan øge dit dårlige kolesterol, sænke dit gode kolesterol og øge din risiko for at udvikle hjertesygdomme, slagtilfælde og diabetes. Selvom noget mindre uhyggeligt, tilsat sukker også kan forårsage store skader på en kost. Teknisk lavt i kalorier forstyrrer store mængder sukker vores metabolisme, forårsager stigninger i insulin og energiniveau og i sidste ende bidrager til vægtforøgelse og diabetes.

Inaktivitet er det nye normal

Mangel på motion er også en stor synder i fedmeepidemien. Det er årtier siden de fleste amerikanere arbejdede på marker og på fabriksgulve, et langt større flertal af os sidder hele vores hverdag. Det betyder mindre træning hver dag. Ifølge en undersøgelse kræver kun 20% af dagens job mindst moderat fysisk aktivitet, modsat 50% af jobene i 1960. Anden forskning tyder på, at amerikanerne forbrænder 120 til 140 færre kalorier om dagen, end de gjorde for 50 år siden. Tilføj dette til den højere mængde kalorier, vi pakker ind, og vi får en perfekt opskrift på vægtforøgelse.

Men sløvhed går langt ud over arbejdspladsen. Det er også, hvordan vi kommer i gang, og hvad vi gør efter. Amerikanerne går mindre end mennesker i noget andet industrialiseret land og foretrækker at sidde i biler for at komme rundt. Og i slutningen af ​​dagen får 80% af amerikanerne ikke nok motion, ifølge CDC.

En række andre faktorer menes at spille en rolle i fedmeepidemien, såsom i livmoderen virkninger af rygning og overdreven vægtforøgelse hos gravide mødre. Dårlig søvn, stress og lavere amningstider menes også at bidrage til et barns risiko for fedme på lang sigt. Disse faktorer er naturligvis ikke eksplicitte eller ensomme årsager til fedme, men de er pålidelige indikatorer for, hvilke former for systemiske sundhedssvigt, der bidrager til denne krise.

I sidste ende kan vi dog ikke miste det store overblik. I løbet af de sidste år er kostvaner kommet og gået, hvor folk skynder sig at bebrejde rødt kød, mejeri, hvede, fedt, sukker osv. For at gøre dem fede, men i virkeligheden er problemet meget enklere. Genetik og alder har stor indflydelse på stofskiftet, men som CDC påpeger, er vægtforøgelse og tab primært en formel for samlede forbrugte kalorier kontra samlede kalorier, der bruges.

Sidst opdateret: 4. juni 2021


Fedme i Amerika

For at forstå den sande størrelse af den amerikanske fedmeepidemi skal vi først forstå, hvad det egentlig betyder at være overvægtig. Generelt klassificerer læger og ernæringseksperter mennesker som enten undervægtige, sunde vægte, overvægtige eller fede. Disse forskellige klassifikationer bestemmes af body mass index (BMI) eller et mål for kropsfedt baseret på din højde og vægt. For at få en grundlæggende idé, nærmer dette diagram fra CDC, hvad det betyder for en person, der er 5'9 "høj.

CDC tilnærmelsesvis til BMI.
Højde Vægtområde BMI Taget i betragtning
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs eller mindre Under 18,5 Undervægt
125 lbs til 168 lbs 18,5 til 24,9 Sund vægt
169 lbs to 202 lbs 25.0 to 29.9 Overvægtig
203 lbs or more 30 or higher Obese

As for what is driving America's chronic weight problem, there are no definite answers. Scientific studies often reach conflicting conclusions, meaning many theories are out there, but the preponderance of evidence points to the two causes most people already suspect: too much food and too little exercise.

Bigger Portions

The U.S. Department of Agriculture (USDA) reports that the average American ate almost 20% more calories in the year 2000 than they did in 1983, thanks, in part, to a boom in meat consumption. Today, each American puts away an average of 195lbs of meat every year, compared to just 138lbs in the 1950's. Consumption of added fats also shot up by around two thirds over the same period, and grain consumption rose 45% since 1970.

Research published by the World Health Organization found that a rise in fast food sales correlated to a rise in body mass index, and Americans are notorious for their fast-food consumption ― such food makes up about 11% of the average American diet. Another study demonstrates the full effect added sugars from soda and energy drinks are wreaking havoc on American waistlines. So it is not just how much we eat, but what we eat.

Confusing "Diet" for "Nutrition"

The role of diet in the U.S. obesity epidemic is obviously major, but it's also complex. Consumers are sent wildly mixed messages when it comes to what to eat and how much. One one hand, larger portions, processed packaged food, and drive-thru meals are branded as almost classically American — fast, cheap, filling and delicious. On the other hand, we spend over $20 billion annually on weight loss schemes, from diet books and pills all the way up to last-resort surgeries like lap-bands and liposuction. It's no wonder we're looking for fast food and fast weight loss options, we spend more time at work and less time in our homes and kitchens than our parents did. Sometimes you only have time to pack a leftover pizza slice and a slim-fast for lunch, irony be damned.

This schizophrenic relationship with food is easy to explain in terms of marketing schemes. As decades of soda and tv dinners caught up with our waistlines, the U.S. diet industry grew bigger, faster and smarter. Since the 1970s, popular nutrition wisdom and fad diets have flamed in and out just as quickly as the Arch Deluxe or the McRib. In the 1990s, our big enemy was fat. Low-fat and fat-free products flew off supermarket shelves. It took us decades to learn that when something is fat-free and full-flavored, it's probably too good to be true.

As it turns out, most food companies were just swapping hydrogenated oils and sugar in for the animal fats they removed from low-fat products. Hydrogenated oils are restructured vegetable oils that carry high levels of trans-fats, an amazingly evil type of fat that can raise your bad cholesterol, lower your good cholesterol and increase your risks of developing heart disease, stroke and diabetes. While somewhat less sinister, added sugar can also wreak major damage on a diet. Technically low in calories, high-quantities of sugar disrupts our metabolisms, causing surges in insulin and energy levels and ultimately contributing to weight gain and diabetes.

Inactivity is the New Normal

Lack of exercise is also a major culprit in the obesity epidemic. It's been decades since most Americans worked in fields and on factory floors, a far greater majority of us are sitting throughout our workday. This means less exercise each day. According to one study, only 20% of today's jobs require at least moderate physical activity, as opposed to 50% of jobs in 1960. Other research suggests Americans burn 120 to 140 fewer calories a day than they did 50 years ago. Add this to the higher amount of calories we are packing in, and we get a perfect recipe for weight gain.

But lethargy goes well beyond the workplace. It is also how we get to work and what we do after. Americans walk less than people in any other industrialized country, preferring to sit in cars to get around. And at the end of the day, 80% of Americans don't get enough exercise, according to the CDC.

A number of other factors are thought to play a role in the obesity epidemic, such as the i livmoderen effects of smoking and excessive weight gain in pregnant mothers. Poor sleep, stress, and lower rates of breastfeeding are also thought to contribute to a child's long term obesity risk. Of course, these factors are not explicit or solitary causes of obesity, but they are reliable indicators of the kinds of systemic healthcare failures contributing to this crisis.

In the end, though, we can't lose sight of the big picture. Over the past years, diet fads have come and gone, with people rushing to blame red meat, dairy, wheat, fat, sugar, etc. for making them fat, but in reality, the problem is much simpler. Genetics and age do strongly influence metabolism, but as the CDC points out, weight gain and loss is primarily a formula of total calories consumed versus total calories used.

Last Updated: June 04, 2021


Obesity in America

To understand the true size of the American obesity epidemic, we first need to understand what it really means to be overweight. Generally, doctors and nutritionists classify people as either underweight, healthy weight, overweight, or obese. These different classifications are determined by body mass index (BMI), or a measure of body fat based on your height and weight. To get a basic idea, this chart from the CDC approximates what that means for someone who is 5'9" tall.

CDC approximates for BMI.
Højde Weight Range BMI Considered
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs or less Below 18.5 Underweight
125 lbs to 168 lbs 18.5 to 24.9 Healthy weight
169 lbs to 202 lbs 25.0 to 29.9 Overvægtig
203 lbs or more 30 or higher Obese

As for what is driving America's chronic weight problem, there are no definite answers. Scientific studies often reach conflicting conclusions, meaning many theories are out there, but the preponderance of evidence points to the two causes most people already suspect: too much food and too little exercise.

Bigger Portions

The U.S. Department of Agriculture (USDA) reports that the average American ate almost 20% more calories in the year 2000 than they did in 1983, thanks, in part, to a boom in meat consumption. Today, each American puts away an average of 195lbs of meat every year, compared to just 138lbs in the 1950's. Consumption of added fats also shot up by around two thirds over the same period, and grain consumption rose 45% since 1970.

Research published by the World Health Organization found that a rise in fast food sales correlated to a rise in body mass index, and Americans are notorious for their fast-food consumption ― such food makes up about 11% of the average American diet. Another study demonstrates the full effect added sugars from soda and energy drinks are wreaking havoc on American waistlines. So it is not just how much we eat, but what we eat.

Confusing "Diet" for "Nutrition"

The role of diet in the U.S. obesity epidemic is obviously major, but it's also complex. Consumers are sent wildly mixed messages when it comes to what to eat and how much. One one hand, larger portions, processed packaged food, and drive-thru meals are branded as almost classically American — fast, cheap, filling and delicious. On the other hand, we spend over $20 billion annually on weight loss schemes, from diet books and pills all the way up to last-resort surgeries like lap-bands and liposuction. It's no wonder we're looking for fast food and fast weight loss options, we spend more time at work and less time in our homes and kitchens than our parents did. Sometimes you only have time to pack a leftover pizza slice and a slim-fast for lunch, irony be damned.

This schizophrenic relationship with food is easy to explain in terms of marketing schemes. As decades of soda and tv dinners caught up with our waistlines, the U.S. diet industry grew bigger, faster and smarter. Since the 1970s, popular nutrition wisdom and fad diets have flamed in and out just as quickly as the Arch Deluxe or the McRib. In the 1990s, our big enemy was fat. Low-fat and fat-free products flew off supermarket shelves. It took us decades to learn that when something is fat-free and full-flavored, it's probably too good to be true.

As it turns out, most food companies were just swapping hydrogenated oils and sugar in for the animal fats they removed from low-fat products. Hydrogenated oils are restructured vegetable oils that carry high levels of trans-fats, an amazingly evil type of fat that can raise your bad cholesterol, lower your good cholesterol and increase your risks of developing heart disease, stroke and diabetes. While somewhat less sinister, added sugar can also wreak major damage on a diet. Technically low in calories, high-quantities of sugar disrupts our metabolisms, causing surges in insulin and energy levels and ultimately contributing to weight gain and diabetes.

Inactivity is the New Normal

Lack of exercise is also a major culprit in the obesity epidemic. It's been decades since most Americans worked in fields and on factory floors, a far greater majority of us are sitting throughout our workday. This means less exercise each day. According to one study, only 20% of today's jobs require at least moderate physical activity, as opposed to 50% of jobs in 1960. Other research suggests Americans burn 120 to 140 fewer calories a day than they did 50 years ago. Add this to the higher amount of calories we are packing in, and we get a perfect recipe for weight gain.

But lethargy goes well beyond the workplace. It is also how we get to work and what we do after. Americans walk less than people in any other industrialized country, preferring to sit in cars to get around. And at the end of the day, 80% of Americans don't get enough exercise, according to the CDC.

A number of other factors are thought to play a role in the obesity epidemic, such as the i livmoderen effects of smoking and excessive weight gain in pregnant mothers. Poor sleep, stress, and lower rates of breastfeeding are also thought to contribute to a child's long term obesity risk. Of course, these factors are not explicit or solitary causes of obesity, but they are reliable indicators of the kinds of systemic healthcare failures contributing to this crisis.

In the end, though, we can't lose sight of the big picture. Over the past years, diet fads have come and gone, with people rushing to blame red meat, dairy, wheat, fat, sugar, etc. for making them fat, but in reality, the problem is much simpler. Genetics and age do strongly influence metabolism, but as the CDC points out, weight gain and loss is primarily a formula of total calories consumed versus total calories used.

Last Updated: June 04, 2021


Obesity in America

To understand the true size of the American obesity epidemic, we first need to understand what it really means to be overweight. Generally, doctors and nutritionists classify people as either underweight, healthy weight, overweight, or obese. These different classifications are determined by body mass index (BMI), or a measure of body fat based on your height and weight. To get a basic idea, this chart from the CDC approximates what that means for someone who is 5'9" tall.

CDC approximates for BMI.
Højde Weight Range BMI Considered
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs or less Below 18.5 Underweight
125 lbs to 168 lbs 18.5 to 24.9 Healthy weight
169 lbs to 202 lbs 25.0 to 29.9 Overvægtig
203 lbs or more 30 or higher Obese

As for what is driving America's chronic weight problem, there are no definite answers. Scientific studies often reach conflicting conclusions, meaning many theories are out there, but the preponderance of evidence points to the two causes most people already suspect: too much food and too little exercise.

Bigger Portions

The U.S. Department of Agriculture (USDA) reports that the average American ate almost 20% more calories in the year 2000 than they did in 1983, thanks, in part, to a boom in meat consumption. Today, each American puts away an average of 195lbs of meat every year, compared to just 138lbs in the 1950's. Consumption of added fats also shot up by around two thirds over the same period, and grain consumption rose 45% since 1970.

Research published by the World Health Organization found that a rise in fast food sales correlated to a rise in body mass index, and Americans are notorious for their fast-food consumption ― such food makes up about 11% of the average American diet. Another study demonstrates the full effect added sugars from soda and energy drinks are wreaking havoc on American waistlines. So it is not just how much we eat, but what we eat.

Confusing "Diet" for "Nutrition"

The role of diet in the U.S. obesity epidemic is obviously major, but it's also complex. Consumers are sent wildly mixed messages when it comes to what to eat and how much. One one hand, larger portions, processed packaged food, and drive-thru meals are branded as almost classically American — fast, cheap, filling and delicious. On the other hand, we spend over $20 billion annually on weight loss schemes, from diet books and pills all the way up to last-resort surgeries like lap-bands and liposuction. It's no wonder we're looking for fast food and fast weight loss options, we spend more time at work and less time in our homes and kitchens than our parents did. Sometimes you only have time to pack a leftover pizza slice and a slim-fast for lunch, irony be damned.

This schizophrenic relationship with food is easy to explain in terms of marketing schemes. As decades of soda and tv dinners caught up with our waistlines, the U.S. diet industry grew bigger, faster and smarter. Since the 1970s, popular nutrition wisdom and fad diets have flamed in and out just as quickly as the Arch Deluxe or the McRib. In the 1990s, our big enemy was fat. Low-fat and fat-free products flew off supermarket shelves. It took us decades to learn that when something is fat-free and full-flavored, it's probably too good to be true.

As it turns out, most food companies were just swapping hydrogenated oils and sugar in for the animal fats they removed from low-fat products. Hydrogenated oils are restructured vegetable oils that carry high levels of trans-fats, an amazingly evil type of fat that can raise your bad cholesterol, lower your good cholesterol and increase your risks of developing heart disease, stroke and diabetes. While somewhat less sinister, added sugar can also wreak major damage on a diet. Technically low in calories, high-quantities of sugar disrupts our metabolisms, causing surges in insulin and energy levels and ultimately contributing to weight gain and diabetes.

Inactivity is the New Normal

Lack of exercise is also a major culprit in the obesity epidemic. It's been decades since most Americans worked in fields and on factory floors, a far greater majority of us are sitting throughout our workday. This means less exercise each day. According to one study, only 20% of today's jobs require at least moderate physical activity, as opposed to 50% of jobs in 1960. Other research suggests Americans burn 120 to 140 fewer calories a day than they did 50 years ago. Add this to the higher amount of calories we are packing in, and we get a perfect recipe for weight gain.

But lethargy goes well beyond the workplace. It is also how we get to work and what we do after. Americans walk less than people in any other industrialized country, preferring to sit in cars to get around. And at the end of the day, 80% of Americans don't get enough exercise, according to the CDC.

A number of other factors are thought to play a role in the obesity epidemic, such as the i livmoderen effects of smoking and excessive weight gain in pregnant mothers. Poor sleep, stress, and lower rates of breastfeeding are also thought to contribute to a child's long term obesity risk. Of course, these factors are not explicit or solitary causes of obesity, but they are reliable indicators of the kinds of systemic healthcare failures contributing to this crisis.

In the end, though, we can't lose sight of the big picture. Over the past years, diet fads have come and gone, with people rushing to blame red meat, dairy, wheat, fat, sugar, etc. for making them fat, but in reality, the problem is much simpler. Genetics and age do strongly influence metabolism, but as the CDC points out, weight gain and loss is primarily a formula of total calories consumed versus total calories used.

Last Updated: June 04, 2021


Obesity in America

To understand the true size of the American obesity epidemic, we first need to understand what it really means to be overweight. Generally, doctors and nutritionists classify people as either underweight, healthy weight, overweight, or obese. These different classifications are determined by body mass index (BMI), or a measure of body fat based on your height and weight. To get a basic idea, this chart from the CDC approximates what that means for someone who is 5'9" tall.

CDC approximates for BMI.
Højde Weight Range BMI Considered
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs or less Below 18.5 Underweight
125 lbs to 168 lbs 18.5 to 24.9 Healthy weight
169 lbs to 202 lbs 25.0 to 29.9 Overvægtig
203 lbs or more 30 or higher Obese

As for what is driving America's chronic weight problem, there are no definite answers. Scientific studies often reach conflicting conclusions, meaning many theories are out there, but the preponderance of evidence points to the two causes most people already suspect: too much food and too little exercise.

Bigger Portions

The U.S. Department of Agriculture (USDA) reports that the average American ate almost 20% more calories in the year 2000 than they did in 1983, thanks, in part, to a boom in meat consumption. Today, each American puts away an average of 195lbs of meat every year, compared to just 138lbs in the 1950's. Consumption of added fats also shot up by around two thirds over the same period, and grain consumption rose 45% since 1970.

Research published by the World Health Organization found that a rise in fast food sales correlated to a rise in body mass index, and Americans are notorious for their fast-food consumption ― such food makes up about 11% of the average American diet. Another study demonstrates the full effect added sugars from soda and energy drinks are wreaking havoc on American waistlines. So it is not just how much we eat, but what we eat.

Confusing "Diet" for "Nutrition"

The role of diet in the U.S. obesity epidemic is obviously major, but it's also complex. Consumers are sent wildly mixed messages when it comes to what to eat and how much. One one hand, larger portions, processed packaged food, and drive-thru meals are branded as almost classically American — fast, cheap, filling and delicious. On the other hand, we spend over $20 billion annually on weight loss schemes, from diet books and pills all the way up to last-resort surgeries like lap-bands and liposuction. It's no wonder we're looking for fast food and fast weight loss options, we spend more time at work and less time in our homes and kitchens than our parents did. Sometimes you only have time to pack a leftover pizza slice and a slim-fast for lunch, irony be damned.

This schizophrenic relationship with food is easy to explain in terms of marketing schemes. As decades of soda and tv dinners caught up with our waistlines, the U.S. diet industry grew bigger, faster and smarter. Since the 1970s, popular nutrition wisdom and fad diets have flamed in and out just as quickly as the Arch Deluxe or the McRib. In the 1990s, our big enemy was fat. Low-fat and fat-free products flew off supermarket shelves. It took us decades to learn that when something is fat-free and full-flavored, it's probably too good to be true.

As it turns out, most food companies were just swapping hydrogenated oils and sugar in for the animal fats they removed from low-fat products. Hydrogenated oils are restructured vegetable oils that carry high levels of trans-fats, an amazingly evil type of fat that can raise your bad cholesterol, lower your good cholesterol and increase your risks of developing heart disease, stroke and diabetes. While somewhat less sinister, added sugar can also wreak major damage on a diet. Technically low in calories, high-quantities of sugar disrupts our metabolisms, causing surges in insulin and energy levels and ultimately contributing to weight gain and diabetes.

Inactivity is the New Normal

Lack of exercise is also a major culprit in the obesity epidemic. It's been decades since most Americans worked in fields and on factory floors, a far greater majority of us are sitting throughout our workday. This means less exercise each day. According to one study, only 20% of today's jobs require at least moderate physical activity, as opposed to 50% of jobs in 1960. Other research suggests Americans burn 120 to 140 fewer calories a day than they did 50 years ago. Add this to the higher amount of calories we are packing in, and we get a perfect recipe for weight gain.

But lethargy goes well beyond the workplace. It is also how we get to work and what we do after. Americans walk less than people in any other industrialized country, preferring to sit in cars to get around. And at the end of the day, 80% of Americans don't get enough exercise, according to the CDC.

A number of other factors are thought to play a role in the obesity epidemic, such as the i livmoderen effects of smoking and excessive weight gain in pregnant mothers. Poor sleep, stress, and lower rates of breastfeeding are also thought to contribute to a child's long term obesity risk. Of course, these factors are not explicit or solitary causes of obesity, but they are reliable indicators of the kinds of systemic healthcare failures contributing to this crisis.

In the end, though, we can't lose sight of the big picture. Over the past years, diet fads have come and gone, with people rushing to blame red meat, dairy, wheat, fat, sugar, etc. for making them fat, but in reality, the problem is much simpler. Genetics and age do strongly influence metabolism, but as the CDC points out, weight gain and loss is primarily a formula of total calories consumed versus total calories used.

Last Updated: June 04, 2021


Obesity in America

To understand the true size of the American obesity epidemic, we first need to understand what it really means to be overweight. Generally, doctors and nutritionists classify people as either underweight, healthy weight, overweight, or obese. These different classifications are determined by body mass index (BMI), or a measure of body fat based on your height and weight. To get a basic idea, this chart from the CDC approximates what that means for someone who is 5'9" tall.

CDC approximates for BMI.
Højde Weight Range BMI Considered
Kilde: CDC
5′ 9″ 124 lbs or less Below 18.5 Underweight
125 lbs to 168 lbs 18.5 to 24.9 Healthy weight
169 lbs to 202 lbs 25.0 to 29.9 Overvægtig
203 lbs or more 30 or higher Obese

As for what is driving America's chronic weight problem, there are no definite answers. Scientific studies often reach conflicting conclusions, meaning many theories are out there, but the preponderance of evidence points to the two causes most people already suspect: too much food and too little exercise.

Bigger Portions

The U.S. Department of Agriculture (USDA) reports that the average American ate almost 20% more calories in the year 2000 than they did in 1983, thanks, in part, to a boom in meat consumption. Today, each American puts away an average of 195lbs of meat every year, compared to just 138lbs in the 1950's. Consumption of added fats also shot up by around two thirds over the same period, and grain consumption rose 45% since 1970.

Research published by the World Health Organization found that a rise in fast food sales correlated to a rise in body mass index, and Americans are notorious for their fast-food consumption ― such food makes up about 11% of the average American diet. Another study demonstrates the full effect added sugars from soda and energy drinks are wreaking havoc on American waistlines. So it is not just how much we eat, but what we eat.

Confusing "Diet" for "Nutrition"

The role of diet in the U.S. obesity epidemic is obviously major, but it's also complex. Consumers are sent wildly mixed messages when it comes to what to eat and how much. One one hand, larger portions, processed packaged food, and drive-thru meals are branded as almost classically American — fast, cheap, filling and delicious. On the other hand, we spend over $20 billion annually on weight loss schemes, from diet books and pills all the way up to last-resort surgeries like lap-bands and liposuction. It's no wonder we're looking for fast food and fast weight loss options, we spend more time at work and less time in our homes and kitchens than our parents did. Sometimes you only have time to pack a leftover pizza slice and a slim-fast for lunch, irony be damned.

This schizophrenic relationship with food is easy to explain in terms of marketing schemes. As decades of soda and tv dinners caught up with our waistlines, the U.S. diet industry grew bigger, faster and smarter. Since the 1970s, popular nutrition wisdom and fad diets have flamed in and out just as quickly as the Arch Deluxe or the McRib. In the 1990s, our big enemy was fat. Low-fat and fat-free products flew off supermarket shelves. It took us decades to learn that when something is fat-free and full-flavored, it's probably too good to be true.

As it turns out, most food companies were just swapping hydrogenated oils and sugar in for the animal fats they removed from low-fat products. Hydrogenated oils are restructured vegetable oils that carry high levels of trans-fats, an amazingly evil type of fat that can raise your bad cholesterol, lower your good cholesterol and increase your risks of developing heart disease, stroke and diabetes. While somewhat less sinister, added sugar can also wreak major damage on a diet. Technically low in calories, high-quantities of sugar disrupts our metabolisms, causing surges in insulin and energy levels and ultimately contributing to weight gain and diabetes.

Inactivity is the New Normal

Lack of exercise is also a major culprit in the obesity epidemic. It's been decades since most Americans worked in fields and on factory floors, a far greater majority of us are sitting throughout our workday. This means less exercise each day. According to one study, only 20% of today's jobs require at least moderate physical activity, as opposed to 50% of jobs in 1960. Other research suggests Americans burn 120 to 140 fewer calories a day than they did 50 years ago. Add this to the higher amount of calories we are packing in, and we get a perfect recipe for weight gain.

But lethargy goes well beyond the workplace. It is also how we get to work and what we do after. Americans walk less than people in any other industrialized country, preferring to sit in cars to get around. And at the end of the day, 80% of Americans don't get enough exercise, according to the CDC.

A number of other factors are thought to play a role in the obesity epidemic, such as the i livmoderen effects of smoking and excessive weight gain in pregnant mothers. Poor sleep, stress, and lower rates of breastfeeding are also thought to contribute to a child's long term obesity risk. Of course, these factors are not explicit or solitary causes of obesity, but they are reliable indicators of the kinds of systemic healthcare failures contributing to this crisis.

In the end, though, we can't lose sight of the big picture. Over the past years, diet fads have come and gone, with people rushing to blame red meat, dairy, wheat, fat, sugar, etc. for making them fat, but in reality, the problem is much simpler. Genetics and age do strongly influence metabolism, but as the CDC points out, weight gain and loss is primarily a formula of total calories consumed versus total calories used.

Last Updated: June 04, 2021



Kommentarer:

  1. Mushura

    I'm sorry, but, in my opinion, they were wrong. Jeg er i stand til at bevise det. Skriv til mig i PM, diskuter det.

  2. Arick

    Det kommer ikke tæt på mig. Kan varianterne stadig eksistere?

  3. Farris

    Godt produceret?

  4. Herald

    beklager, beskeden er blevet slettet

  5. Woodruff

    Jeg tror, ​​han tager fejl. Jeg er i stand til at bevise det. Skriv til mig i PM.

  6. Caw

    Det er ikke klart, jeg argumenterer ikke

  7. Seamus

    Jeg gider ikke printe sådan et indlæg, du finder sjældent dette på internettet, tak!



Skriv en besked