
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Din yndlings sommersalat blev netop din nye go-to sandwich til picnic-datoer og dovne nætter, når du ikke vil lave mad. Hvis der er bedre brug for friske tomater, basilikum og mozzarella, ved vi ikke, hvad det er. MERE +MINDRE-
4
store (3 oz. hver) ciabatta-ruller, skåret halvt vandret
1
spiseskefuld kølet basilikum pesto
8
oz frisk mozzarellaost, skåret i 1/4-tommer tykke skiver (ca. 8 skiver)
2
mellemstore tomater, skåret i 1/4-tommer tykke skiver (ca. 8 skiver)
12
store blade frisk basilikum (ca. 1/2 kop)
1
teskefuld balsamico
Skjul billeder
1
Placer rullehalvdelene på arbejdsfladen, skar siderne opad. Riv brød fra øverste halvdele, og efterlad en 1/2-tommers skal. Bland mayonnaise og pesto i en lille skål. Spred blandingen på skårne sider af rullehalvdelene.
2
På rullebunde, lag spinat, ost, tomater og basilikum. Drypp eddike over basilikum, og udskift rullepladerne. Skær hver sandwich diagonalt halvt og server.
Ekspert tip
- Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er vegetar. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
- Disse sandwicher kan laves foran, tæt pakket og opbevares op til 2 timer i køleskabet.
- Det udrivne brød kan omdannes til brødkrummer. Riv i små stykker, og bland med 1 tsk olie i en lille skål; spredt på cookie ark. Skål i ovn på 350 ° F 10 til 12 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er gyldenbrun. Afkøles og opbevares i lufttæt beholder.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 510
- Kalorier fra fedt
- 150
% Daglig værdi
- Total fed
- 16g
- 25%
- Mættet fedt
- 2g
- 10%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 25 mg
- 8%
- Natrium
- 940 mg
- 39%
- Kalium
- 230 mg
- 7%
- Samlet kulhydrat
- 74 g
- 25%
- Kostfibre
- 3g
- 14%
- Sukker
- 2g
- Protein
- 16g
- A-vitamin
- 20%
- 20%
- C-vitamin
- 10%
- 10%
- Calcium
- 20%
- 20%
- Jern
- 25%
- 25%
Udvekslinger:
0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Det er efter min mening åbenlyst. I recommend finding the answer to your question on google.com
Enig, nyttig besked