De bedste opskrifter

Let sesam kylling

Let sesam kylling

Træk disse afhentningsmenuer fra siden af ​​dit køleskab og smid dem i skraldespanden - ja, denne sesam kylling opskrift er så god. Crispy-coated og dybstegt kylling kvæles i en saftig honning-sesamsauce og serveres over en seng med fluffy dampet ris - nu er det noget seriøst yum!MERE +MINDRE-

Opdateret 27. november 2019

2

udbenede, skinless kyllingebryst, skåret i 1/2-inch stykker

1

kop majsstivelse blandet med 1 tsk salt

Jordnøddeolie til friturestegning

Sesamfrø til drysning

Til marinaden

1

spiseskefuld kinesisk risvin eller tør sherry

Til sauce

2

store fed hvidløg, hakket

2

teskefulde hakket frisk ingefær

1 1/2

spiseskefulde ristet sesamolie

2

spiseskefulde brunt sukker

1

spiseskefuld riseddike

1

teskefuld chilisauce, til varme (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Pisk marinadeingredienserne sammen og hæld kubikyllingen over. Rør for at belægge kyllingen grundigt og lad den marinere, mens du forbereder resten af ​​ingredienserne.

  • 2

    Kombiner sovsingredienserne, undtagen hvidløg, ingefær og sesamolie, indtil majsstivelse og honning er opløst.

  • 3

    Steg hvidløg og ingefær i 1 minut i en medium gryde over medium høj varme i en stor gryde. Tilsæt sauce og kog i 1 minut. Fjern fra varmen.

  • 4

    Opgrader kyllingestykkerne i majsstivelsen, ryst overskydende af dem og arbejd i portioner, friter kyllingen i olie opvarmet til 375 ° F, indtil kyllingen er gyldenbrun, sprød og kogt igennem. Placer kyllingen på papirhåndklæder.

  • 5

    Tilsæt den stegte kylling i saucen, omrør den grundigt, og lad den simre i et par minutter, indtil kyllingen har absorberet saucen. Server straks med dampet ris og drys med sesamfrø.

Ekspert tip

  • Føj denne opskrift med sesamhøns og andre kinesiske restaurantklammer til dit madlavningsrepertoire, så ser du aldrig det samme på en afhentningsmenu.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
480
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
3g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
50 mg
17%
Natrium
1630 mg
68%
Kalium
260 mg
7%
Samlet kulhydrat
56 g
19%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
24 g
Protein
21g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Intet kinesisk madlavningsrepertoire er komplet uden den klassiske sesamkylling. Møre bid af kylling marineres, overtrukkes, dybsteges til sprød perfektion og kvæles derefter i en saftig klæbrig sauce med smag af honning og ristet sesam. Damp ris og pisk saucen op, mens kyllingen steges, så alt hvad du skal gøre er at kaste kyllingen i saucen og servere den på en bunke fluffy hvid ris drysset med sesamfrø. Det er hurtigt, simpelt og så lækkert, at du spekulerer på, hvorfor du ikke begyndte at lave din egen kinesiske takeaway før! Bare vær forsigtig, når du begynder at invitere dine venner over: inden længe vil du have hele byen banket på din dør for at høre om den nye kinesiske takeout-joint, som alle glæder sig over!

Se videoen: 3 Ways To Cook The Juiciest Chicken Breast Ever - Bobbys Kitchen Basics (September 2020).