Traditionelle opskrifter

Coca-Cola ™ bryst

Coca-Cola ™ bryst

Dette er uden tvivl det bedste ovnkogte bryst, du nogensinde vil smage. Coca-Cola ™ tilføjer sødme og hjælper med at ømme kødet, mens det koger, så du sidder tilbage med den slags smagfuldt, faldende bryst, som drømme er lavet af. MERE +MINDRE-

Opdateret 23. marts 2017

2

dåser (4 oz hver) tomatsauce

Tør gnidning

1

spiseskefuld hvidløgspulver

1

spiseskefuld løgpulver

1

teskefuld ancho chilipulver

Skjul billeder

  • 1

    Bland alle tørre ingredienser i en lille skål. Gnid hele brystkassen med krydderiblandingen og læg den i en plastpose i en gallonstørrelse. Forsegl og afkøles i mindst 1 time eller op til natten over.

  • 2

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Anbring krydret oksekød i en hollandsk ovn eller stegepande og steg, udækket, i 1 time.

  • 3

    Tilsæt tomatsauce og Coca-Cola ™. Dæk panden tæt, og fortsæt madlavningen i 3 til 3 1/2 time, eller indtil gaffel er øm.

  • 4

    Fjern den fra ovnen, dæk med aluminiumsfolie, og lad den hvile 15-20 minutter inden skæring.

  • 5

    Trim fedtet og skær kødet tyndt ud over kornet. Serveres varm med ekstra sauce.

Ekspert tip

  • For en tykkere sauce: sil sauce for at fjerne faste stoffer, og kog på komfuret på medium varme, indtil væsken reduceres med halvdelen. Tilsæt 1 spsk majsstivelse. Juster krydderierne, hvis det er nødvendigt, og kog under konstant omrøring, indtil den er fortykket.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
15 g
23%
Mættet fedt
6g
28%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
145 mg
48%
Natrium
830 mg
34%
Kalium
600 mg
17%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
1 g
7%
Sukker
17g
Protein
50g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
4%
4%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 7 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Bryst er let at fremstille, men det er et hårdt stykke kød, der skal koges i lang tid. (Skynd dig ikke!) Mange mennesker foretrækker at koge det i en lukket ryger, men jeg kan godt lide at koge det langsomt i en gryde i ovnen. Dette er en af ​​de super lette opskrifter, der smager som om du brugte hele dagen slaver i køkkenet. Mens du helt sikkert har brug for at give mulighed for masser af madlavningstid, er der næppe nogen indsats involveret. Du har bare brug for et par ingredienser og lidt tålmodighed for at få et lækkert stykke kød. Det meste af forberedelsesarbejdet og tilberedningstiden er fri, så den sværeste del af at fremstille denne bryst venter - tålmodighed! - mens dit hus fyldes med lækre lugte. Denne bryst er lækker af sig selv eller serveres over ris, kartoffelmos eller pasta . Du kan endda servere det i sig selv eller på ristede sandwichruller med smeltet ost. Uanset hvad er jeg sikker på, at den hurtigt vil blive føjet til din middagsrotation. Glem ikke at hælde den ekstra sauce over toppen ... yum!

Se videoen: Coca Cola, Fanta, Pepsi, Mirinda, Sprite vs Mentos Underground (September 2020).