Nye opskrifter

Svinestrengsuppe

Svinestrengsuppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Portioner kødet, vask og kog i en gryde med vand.

Skræl squashen og skær den i halve. Skræl løget og vask det.

Sellerien skrælles og vaskes. Skræl squashen, og rens den.

Når kødet danner et skum ovenpå, tages det med en ske (eller skum) og kasseres. Lad kødet fortsætte med at koge, indtil det trænger lidt ind, tilsæt derefter grøntsagerne og en teskefuld salt. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.

Efter tilberedning af kød og grøntsager tilsættes tomaterne tilberedt til vinteren og spaghettien brudt i mindre stykker. Kog suppen i cirka 10 minutter, krydr derefter med salt, fjern fra varmen og dæk gryden med et låg.

Svinesuppe serveres med persille eller lærk og varm peberfrugt.


Svinesuppe - Opskrifter

Ingrediens:

  • 250 g røget svinekødssira
  • 100 g nye hvide bønner
  • 1 gulerod
  • 1 lille pastinak
  • 1 persillerod
  • 1 løg
  • 1 laurbærblad
  • 250 ml surkålssaft
  • 1 ramurica tarhon
  • 2-3 tråde
  • 2-3 tråde persille
  • 5-6 peberkorn
  • salt

Forberedelse:

Skær flæskestrengen, vask og lad det simre i 5 minutter. afløb, vask igen og kog i en gryde med 1 liter vand.
Vælg bønnerne, vask og kog i 15 minutter. Dræn og kog i et andet kogt vand med lidt salt.
Skræl grøntsagerne, vask dem og skær dem i tern. Når røgen er kogt, tilsættes bønner og grøntsager i gryden og lad det koge sammen, tildækket, i 20 minutter.
Kog kålsaften separat med lærk, estragonkvist, peberkorn og laurbærblad. Si og hæld i suppen efter tilberedning af grøntsagerne. Salt suppen efter smag og lad den stå på ilden i et par minutter mere. Hak persillen. Hæld suppen i tallerkener og drys med persille.

RÅD
Mere appetitligt! Kog 1/2 tsk paprika i 1 spsk olie og kom i suppen med kåljuice.


Sådan ryger du svinekød. Kold rygning

I dette tilfælde udføres rygningen med savsmuld, uden flamme, og røgen skal komme langsomt ud, for at rygningen kan foretages i dybden. For at forberede brændstoffet sættes en del tørt savsmuld, 3 dele let fugtet savsmuld og blandes.

Det anbefales, at savsmuldslaget er mellem 10 og 15 cm. Læg et trækul under savsmuldet og lad det ryge, så røgen kommer langsomt ud, som jeg sagde ovenfor. Kødet skal placeres 1,5 m - 2 m væk fra røgkilden, og rygningstemperaturen skal være 20-25 grader Celsius.

Sådan ryger du - tips til lækkert kød

Hvornår bruger vi kold rygning?

Kold rygning udføres til rå pølser, bacon, skinke (flæskelår / skinke), ribben, barbermaskiner, svineknogler, rå / tør / røget salami.

Kold rygning udføres en halv dag for pølser og en dag for salami. For større stykker kød kan rygning tage længere tid (1-2 dage for hvert kilo kød). Gør som følger: Røg i kold røg i et døgn, tag derefter en dagspause og så videre, indtil det er nødvendigt. Hvis du gør dette, vil røgen trænge dybt ned, og kødet tørrer langsomt.


Falske mavesuppe

Opvarm 3 spiseskefulde vegetabilsk olie i en 4-5 l gryde. Tilsæt løg og bacon. Rør rundt og lad det simre i 7 minutter.

Vask, rens og hak en rød peberfrugt.

Læg 2 gulerødder på det store rivejern.

Kom gulerod og peberfrugt i gryden. Kom en teskefuld salt og bland.

Vask og bryd derefter i 1 kg strimler Pleurotus -svampe.

Kom svampeskiverne i gryden og rør rundt.

Dæk med varmt vand. Tilsæt en teskefuld timian, bland og læg låg på. Kog i 25 minutter.

Læg låget til side, rør rundt og sluk for varmen.
I en stor skål kom 400 g creme fraiche, 4 æggeblommer, 5 fed knust hvidløg og en teskefuld salt.

Tilsæt derefter 10 spiseskefulde af den varme saft efter tur. Rør efter hver polering med varm saft.

Hæld den opnåede saft i suppegryden og bland.

Server den rigtige suppe med eddike og / eller frisk creme fraiche. For varme smagsentusiaster kan du også vælge nogle varme peberfrugter.


Fremstillingsmetode

Vi skar lammet en dag tidligere og lagde det i en sæk, og med en vis respekt for Moder Natur skar vi det efter de behov, vi pålægger os selv.

Kaptajn med bagsiden af ​​snoren og enderne af frugtkødet, skåret og lagt i koldt vand med lidt eddike, vasket godt og sat til side.

Skær radiser i halve, bojog i fire, mayo i to og skyl med koldt vand med eddike for at fjerne den specifikke lugt, den har.

Vi trækker måtterne med en pind for at fjerne det overskydende fedt, vi deler dem i to, vi skærer dem i mindre stykker og denne gang vasker vi dem med varmt vand med eddike og lidt hakket løg.

Vi vender os til grøntsager og laver det nødvendige for at brygge den lækreste suppe i hele landet.

Til vores suppe er en 10 liters gryde god nok og nok. Halvdelen med vand, kog det med alle stykker lam og sørg for at skumme godt, så suppen er klar og klar.

Hak løg, gulerod og selleri, men uden at glemme peberfrugter og grønne løg, kom dem i en separat pande og kom dem i gryden over stykkerne for at koge sammen.

En hemmelighed: en myrte af denne suppe er i den tykke del af lærken, som vi skærer større og sætter den i kog med alt.

Jeg kan allerede mærke duften af ​​lærk, der breder sig i køkkenet.

Vi opvarmer borschten for at tilføje den til gryden. Smag til med salt og surt, lad det koge i yderligere 10 minutter og træk gryden af ​​varmen for at lade den hvile.

Vi hakker halvdelen af ​​lærkebladene og putter dem i en suppe, og vi beholder de andre til servering.

Denne suppe kan serveres med peberfrugter, creme fraiche og hakket grøn lærk.


Suppen ankom generelt på rumænernes bord fra et historisk indfald og blev først kogt i kedler og kedler fra spahii -tropperne i det osmanniske rige. Således blev hovederne for spahii -regimenterne kendt som supper. Ved siden af ​​deres telt var der altid teltet, hvor de bedste mave- eller fårekødssupper blev lavet. På tyrkisk kaldes den velkendte gryderet ravn, et ord afledt af arabisk šorba (šarâb). Disse ord kortlægger nøjagtigt osmanniske erobringer. Grækerne efter erobringen af ​​Konstantinopel, som var intenst tyrkiske i fire århundreder, kender det som τσορβάς (translittereret: țorbas). Det gør de stadig i dag tchorba toptsita, altså en frikadelle suppe. Bulgarer, serbere, kroater eller albanere koger det også under forskellige navne, der stammer fra det tyrkiske ord. Bulgarer, for eksempel, laver mad Shkembe drak der på en eller anden måde ligner mavesuppe. [1]

I det 17. og 18. århundrede forberedte befolkningen i Bukarest en ret kaldet "pacea", lavet af fårefødder eller kalvekød, dryppet med æg og eddike, der ligner mavesuppe. [2]

Mavesuppen blev tæmmet i Rumænien. Det blev sagt: "Fordi det blev overtaget af osmannisk styre, var det også dets skæbne." Bogstaveligt talt, fordi eddike var en rumænsk tilføjelse til denne suppe (i mangel af citron) samt grøntsager. [3] I dag bruges eddike ikke på højere restauranter, da det siges at være ugunstigt at smage.

Til rumænsk mavesuppe tages der mange flere ingredienser end til lignende supper fra andre lande. Behov: vand- eller kødsuppe, kød (oksekød, kalve- eller svinekød, oksekød med marv), grøntsager (løg, gulerødder, selleri, persillerod, hvidløg, rød peber), krydderier og grønt (salt, peberkorn, laurbærblade , mujdei, grøn persille, lærk, bladselleri, varme peberfrugter) såsom æggeblommer, creme fraiche, citronbaseret sur, citronsalt, vineddike eller borscht). [4]

Det største forbrug af tid er ved rengøring og kogning af maven (det er nødvendigt at vaske det flere gange, hver gang revet med salt, derefter hældes i 2-3 timer i en skål med vand, hvori det opløste en spiseskefuld bagepulver, efter at kødet skal skylles meget godt, koges det endelig i op til tre timer) sammen med andre kødingredienser som grøntsager, peber og laurbærblade. Julienne hakkede gulerødder og rød peberfrugt steges i en ekstra gryde. Efter tilberedning sigtes maven fra saften (som opbevares) og skæres i "nudler" (8 til 0,5 cm). Bring saften i kog med maven, og tilsæt gulerod samt den stegte røde peber, saften, grøntsagerne, der matcher den sure. Taget fra varmen tilsættes en blanding af fløde, æggeblommer og en knivspids varm saft til suppen. Server med varme peberfrugter. [5]

Selvfølgelig kan du købe mave, der allerede er kogt, frisk eller frossen. Men uden den originale saft mangler suppen den typiske smag.

Journalist og forfatter Radu Anton Roman skrev: "Denne ret ser ud til at være lavet til berusede bartendere, men den har den mest sofistikerede og krævende måde at tilberede alt rumænsk køkken på. Det er surt og sødt, varmt og fløjlsagtigt, fedtet, men sart, eklektisk og enkelt på samme tid. ” [6]


Svinesuppe med couscous pasta

Jeg har ikke introduceret grisen til dværgens kost endnu. Nu er første gang. Jeg sad og vejede situationen. Han har forfulgt mig i lang tid. Da undersøgelserne ikke er enige, tænkte jeg, at det var på tide at stifte bekendtskab med svinekød. Det er den kommercielle hønselandsby, han kun accepterer i suppe / suppe. Svinekød synes at være et alternativ. Og denne at købe, for ellers, hvor? Jeg stoppede på hugget. Der kom en god suppe, som han tyggede med glæde, og som han ifølge tegnene godt kunne lide. Det betyder, at jeg satte svinekød på listen.

4 svinekoteletter

1 persillerod

1 pastinak

1 stykke porre 4-5 cm

2 tsk tomatpuré (det lykkedes mig kun at finde en af ​​tomaterne)

1 spsk olie

salt efter smag / præferencer / slet ikke

50 gr couscous pasta

1 spsk olie

1 tsk lærk

citronsaft

krydderier: laurbærblad, sennepsfrø, korianderfrø

3 & # 8211 3,5 l vand

Jeg kogte flæsket separat i 10 minutter, derefter flyttede jeg det til gryden, hvori jeg kogte suppen. Vandet i gryden var også ved at koge. Jeg tilføjede grøntsagerne og krydderierne og lad dem simre i 40-45 minutter. Jeg tilføjede couscous pasta og tomatpuré. Efter 5 minutter tilsatte jeg olien. Jeg forlod det i yderligere 5 minutter og slukkede for komfuret. Jeg justerede surheden, tilføjede 0 tsk citron og smagte altid. Jeg lagde lærken og Voila! Dværgens første flæskesuppe! En total succes!


Lammesuppe

1. Til lammesuppen koges hovedet og lammestykkerne i saltet vand. Før det begynder at koge, skal du tage skummet. Denne proces er vigtig, fordi saften kan forblive uklar.

2. Skræl grøntsagerne, og tilsæt dem til suppen, lad dem derefter koge sammen med kødstykkerne i en time. Det vigtige er, at det ikke skal koge, fordi lammet falder fra hinanden.

3. Når både kødet og grøntsagerne er kogt, hældes den kogte borsch separat og siles og tilsættes 2-3 spiseskefulde ris, et par grønne lærkeblade og grønne løghaler. Bring risene i kog og dæk med et låg.

4. I mellemtiden gnides en æggeblomme i en skål med 2-3 spsk fløde. Når lammesuppen er færdig, skal du slukke for varmen og hælde fløden under omrøring forsigtigt for ikke at danne klumper. Server garneret med grøn lærk.

Lammesuppe & # 8211 fremragende ikke kun i påsken


Hvordan laver man en suppe af pipote og hjerter med fløde og hvidløg?

Ingredienser til pipotesuppe og kyllingehjerter

Jeg havde næsten 1 kg pipetter og kyllingehjerter, som jeg tappede i en sil.

Jeg rensede gulerødderne og barberede dem på det store rivejern. Jeg forberedte også mit hvidløg til sidst.


SVIN TARANEASCA SVIN

Bondesuppe med svinekød det er velsmagende og let at tilberede. Det, jeg bedst kan lide ved denne bondeflæskesuppe, er mængden af ​​grøntsager og deres farver.

Vi kan være sure bondeflæskesuppe med surkålssaft (kål dør), men også med borscht, lamiae juice, corcoduse eller sur blommesaft, grøn druesaft (umoden) & # 8211 afhængigt af vaner, årstid og smag.

Jeg tror, ​​det er en af ​​mine yndlingssupper på køligere dage. Det er lækkert, med god smag, som der ikke er behov for at bruge kommercielle suppeterninger til. Hvis du stadig har for vane (jeg tænker nu på min nabo, der ofte putter Magi eller Knorr -terninger i supper, for sådan kan hendes mand lide dem), anbefaler jeg dig at prøve økologiske terninger. De er kommercielt tilgængelige i Plafar, eller du kan bestille online.

Jeg fortæller dig, at du ikke har brug for tilsætningsstoffer til bondeflæskesuppe. Grøntsager og kød er nok til at bidrage til dets smag. Hvis du vil prøve andre bondesupper tilberedt af mig, anbefaler jeg bondes hønsesuppe eller bondegrøntsagssuppe.

Andet svinekødssuppeopskrifter finde ind dette indlæg: flæskesuppe med creme fraiche og estragon, suppe med gaffelben, ungarsk suppe med laurbærblade, moldovsk svinesuppe og meget mere. Jeg anbefaler, at du prøver dem alle.

Vi kan lide lærk i supper. Der er mennesker, der ikke er tiltrukket af denne grønne smagfuld, så den kan erstattes med grøn persille, sættes i gryden, efter at ilden er stoppet.

Jeg lagde ikke fløden i suppen. I Moldova lægges cremefraiche på bordet, og alle lægger så meget, som de vil på tallerkenen. I Transsylvanien når cremen gryden, i al suppen.

Jeg lader dig nu se listen over ingredienser og hvordan man tilbereder svinekøds bondesuppe.

INGREDIENS:

600 g svinekød & # 8211 Jeg brugte svinekoteletter
1 stort løg (120-150 g)
100 g gulerødder
100 g selleri
100 g pastinak
100 g ærter
100 g grønne bønner
50 g grøn paprika
50 g rød peberfrugt
100 g kartofler
100 ml tomatsaft
700-800 ml kåljuice / borscht / juice fra 1 citron & # 8211 hvis der bruges citron, fyld med 700 ml vand.
2-3 kviste på stilken
salt
et par peberkorn
2 spsk olie

Skal serveres:
grøn persille

Til at begynde med vasker vi kødet, skærer det i større tern og koger det, og sørger for at tage skummet så mange gange som nødvendigt. Vi sætter også kåljuice / borscht i kog hver for sig. Vaskede og rensede grøntsager skæres i tern eller skiver, afhængigt af dine præferencer.

Svits løg i varm olie, tilsæt derefter resten af ​​grøntsagerne (undtagen kartofler) og sauter det sammen.

Når kødet næsten er kogt tilsættes de hærdede grøntsager, salt og peber. Kog dem sammen i 1-2 minutter, og tilsæt derefter kartoflerne.

Hæld vandet cirka 2 fingre over ingredienserne og lad det koge ved svag varme, tag skummet så mange gange som nødvendigt og fyld med vand, hvis det fordamper for meget.

5 minutter før du slukker for varmen, hæld kåljuice (forkogt) og tomatsaft. Kog lærkbladene og lad suppen koge ved middel varme.

Efter denne suppe føler du, at du oplader batterierne resten af ​​dagen. Server varmt med grøn persille.