Nye opskrifter

Boston Cream Pie Poke Sheet Cake

Boston Cream Pie Poke Sheet Cake

Ved første øjekast er dette bare endnu en gul arkkage med chokoladefrostning, men under det beskedne lag med rig chokoladefrostning er der en sød, buttery, perfekt fugtig gul kage fyldt med lommer med kølig og cremet vaniljebudding.MERE +MINDRE-

Kage

1

æske Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

Vand, vegetabilsk olie og æg kræves på kageblandingsboksen

Fyldning

1

kasse (størrelse 4 portioner) Jell-O ™ instant-budding og tærtefyldningsblanding med vaniljesmag

Frosting

1

beholder Betty Crocker ™ Rich & Creamy chokolade frosting

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden af ​​15x10x1-tommers gryde med madlavningsspray.

  • 2

    I en stor skål skal du lave kagedej som anvist på kassen. Hæld i gryden. Bages 20 til 25 minutter, eller indtil tandstikkeren er indsat i midten, bliver ren. Cool 5 minutter.

  • 3

    Med håndtaget af træske (1 / 4- til 1/2-tommer i diameter), stak hullerne næsten til bunden af ​​kagen hver 1/2 tomme, og aftør skehåndtaget lejlighedsvis for at reducere klæbning.

  • 4

    I medium skål skal du slå puddingblanding og mælk med piskeris 45 til 60 sekunder eller indtil den er lidt fortykket, men stadig hældbar. Hæld forsigtigt over kagen; spredes jævnt over overfladen. Arbejd frem og tilbage for at udfylde huller, og bank let på panelet flere gange på tælleren. Opbevares i køleskab 2 timer.

  • 5

    I en lille skål, der er mikrobølgeovn, afdækkes mikrobølgeovn på høj 15 til 30 sekunder eller indtil den er let opvarmet og tyndere. Spred hurtigt jævnt oven på kagen op til kanterne; afkøles, indtil den er sat, ca. 1 time. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares dækket i køleskab.

Ekspert tip

  • For at få den bedste succes med denne opskrift skal du sørge for at bruge en 15x10-tommers gryde med mindst en 1-tommers kant, så der er mindre risiko for, at kagedej spilder over, mens du bager.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
260 mg
11%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
31 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
21g
Protein
2g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: You Need to Make These Life Changing Homemade Pecan Sticky Buns (September 2020).