De bedste opskrifter

Brændt vegetabilsk Fettuccine Alfredo

Brændt vegetabilsk Fettuccine Alfredo

Ristede grøntsager

1/2

lb friske aspargespyd, skåret i 1 1/2-inch stykker

1

lille rød paprika, skåret i 1/2-tommer stykker

1

medium courgette, skåret i 1/2-tommer stykker

2

fed hvidløg, finhakket

Pasta

1

pakke (9 oz) kølet fettuccine

Alfredo Sauce

1/2

kop smør, skåret i stykker

3/4

kop revet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Anbring asparges, paprika og courgette i en stor skål. Kast med olivenolie, hvidløg og salt indtil det er jævnt belagt. Spredes i ugsmurt 15x10-tommer pande.

  • 2

    Bag udækket 8 minutter. Røre; bages 5 til 8 minutter længere eller indtil det er mørt. Holde varm.

  • 3

    I mellemtiden koges og drænes fettuccine som anvist på pakken; holde varm.

  • 4

    Lav Alfredo Sauce. I 10-tommers stegepande opvarmes smør og flødeskum over medium varme, omrøres ofte, indtil smør er smeltet og blandingen begynder at boble. Reducer varmen til lav. Lad det simre ca. 6 minutter, omrør ofte, indtil det er let fortykket. Fjern fra varmen. Rør ost og salt ind.

  • 5

    Til servering, top fettuccine med ristede grøntsager. Hæld sauce på toppen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Middag klar om 20 minutter! Ristede grøntsager og fettuccine kommer sammen i denne kødfrie italienske skål, der serveres med Alfred sauce.

Se videoen: Camp Blackened Chicken Fettuccine Alfredo w. Mrs. Lifestyle Overland (September 2020).