
Ristede grøntsager
1/2
lb friske aspargespyd, skåret i 1 1/2-inch stykker
1
lille rød paprika, skåret i 1/2-tommer stykker
1
medium courgette, skåret i 1/2-tommer stykker
2
fed hvidløg, finhakket
Pasta
1
pakke (9 oz) kølet fettuccine
Alfredo Sauce
1/2
kop smør, skåret i stykker
3/4
kop revet parmesanost
Skjul billeder
1
Opvarm ovnen til 425 ° F. Anbring asparges, paprika og courgette i en stor skål. Kast med olivenolie, hvidløg og salt indtil det er jævnt belagt. Spredes i ugsmurt 15x10-tommer pande.
2
Bag udækket 8 minutter. Røre; bages 5 til 8 minutter længere eller indtil det er mørt. Holde varm.
3
I mellemtiden koges og drænes fettuccine som anvist på pakken; holde varm.
4
Lav Alfredo Sauce. I 10-tommers stegepande opvarmes smør og flødeskum over medium varme, omrøres ofte, indtil smør er smeltet og blandingen begynder at boble. Reducer varmen til lav. Lad det simre ca. 6 minutter, omrør ofte, indtil det er let fortykket. Fjern fra varmen. Rør ost og salt ind.
5
Til servering, top fettuccine med ristede grøntsager. Hæld sauce på toppen.
Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift
Mere om denne opskrift
- Middag klar om 20 minutter! Ristede grøntsager og fettuccine kommer sammen i denne kødfrie italienske skål, der serveres med Alfred sauce.