Usædvanlige opskrifter

Crispy Fried Pork Chops (Jaeger Schnitzel)

Crispy Fried Pork Chops (Jaeger Schnitzel)

Den berømte tyske skål, som turister går hjem og fabler om. Med denne opskrift er du udstyret til at gøre dem lige så gode i dit eget køkken.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1/2

kop Guldmedalje ™ universalmel

3/4

kop Progresso ™ almindelige brødkrummer

5

ounce knap svampe, skiver

3

spiseskefulde guldmedalje ™ til alle formål mel

1

dåse (14,5 oz) oksekød bouillon

Salt og friskmalet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Placer svinekoteletterne mellem to ark plastfolie og pund dem med den flade side af et kødmørningsmiddel, indtil de er 1/4 tommer tykke. Drys let med salt og friskmalet sort peber. Sæt til side.

  • 2

    Hvis du bruger friske svampe, skal du opvarme en teskefuld olivenolie i en lille stegepande over medium høj varme og tilsætte svampene. Kog indtil svampene har frigivet deres juice og væsken for det meste er fordampet. Overfør svampen til en tallerken og læg den til side.

  • 3

    Smelt smørret i samme stegepande, tilsæt melet og pisk, indtil melet er opløst. Fortsæt med at piske konstant, indtil blandingen er en rig, dyb gyldenbrun, ca. 3-4 minutter.

  • 4

    Tilsæt langsomt oksekød bouillon, pisker konstant, indtil den er kombineret. Returner svampene til stegepanden. Hvis du bruger svampe i dåse, tilføjer du dem på dette tidspunkt. Bring sovs til en simmer, reducer til lav og lad simre udækket i ca. 15 minutter, eller indtil sovs er tykkere. Sæt med salt og peber.

  • 5

    Mens sovs simrer, lad os vende tilbage til Schnitzel. Arbejd hurtigt, dypp koteletterne i melet, ægget og brødkrummerne. Tryk ikke brødkrummerne ind i kødet. Coat forsigtigt, men grundigt, og ryst forsigtigt de overskydende krummer af. Sørg for, at madolie er varm nok på dette tidspunkt (ca. 280 ° F), da du ikke vil have Schnitzel til at sidde i belægningen længe før stegning.

  • 6

    Steg Schnitzel i ca. 2-3 minutter på begge sider. Når de er dybt gyldenbrune, skal du overføre dem til en plade, der er foret med papirhåndklæder. Server straks med svampesausen og dit valg af sider.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
450
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
10 g
48%
Transfedt
0g
Kolesterol
180 mg
61%
Natrium
1260 mg
53%
Kalium
510 mg
15%
Samlet kulhydrat
33g
11%
Kostfibre
2g
7%
Sukker
3g
Protein
33g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 3 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Schnitzel. Mørt og saftigt indeni og stegt til sprød gylden perfektion. Den strålende skål, som turister til Tyskland vender tilbage med begejstring om. Nu kan du klare det hjemme! Jeg voksede op i Stuttgart i det sydlige Tyskland. Stuttgart er det stolte hjem for Mercedes-Benz, Porsche, Bosch og den første VW Beetle-prototype, for blot at nævne et par ting. Stuttgart er også hovedstaden i Baden-Wurrtembert, Schwaben-regionen i Tyskland, som kan prale af den bedste mad i landet. Schnitzel er en ret, jeg voksede op med at elske, og jeg bestilte det ofte, når vi gik ud for at spise. Naturligvis skulle det serveres med Spaetzle, de berømte Schwabiske nudler. I dag laver vi Jaeger Schnitzel, en meget populær version af Schnitzel, der indeholder en lækker svampesaus. Der er et par tip og tricks til at opnå den perfekte Schnitzel, og jeg vil dele dem med dig. Jeg er sulten, hvad med dig? Lad os komme til de Schnitzels!
  • Den første nøgle til at opnå den perfekte Schnitzel er at slå den meget tyndt. På den måde kan du stege det hurtigt ved høj varme for at få den perfekte skorpe uden at lade den være rå i midten. Du vil slå den til en 1/4 tommer tyk. Anbring svinekoteletten mellem to ark plastfolie, og pund den med den flade side af en kødmørningsmiddel (ikke siden med spidserne). Når du fremstiller sovs, kan du bruge enten friske eller dåse svampe - uanset hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du bruger dåse, skal du bare tilføje svampene på et andet stadium af sovs.
  • Den næste nøgle til den perfekte schnitzel er at arbejde hurtigt med paneringen. Stil tre lave skåle, en med mel (med lidt salt blandet i), en med pisket æg og en med brødkrummerne, så du hurtigt kan dyppe koteletterne fra den ene til den anden og kaste dem i stegepande! Undgå at presse brødkrummerne ind i kødet. Bare blødt hugg på begge sider og på alle kanter, og ryst forsigtigt alt overskydende af. En anden nøgle er straks at stege Schnitzel. Lad dem ikke sidde i belægningen! Den sidste vigtige nøgle er at sikre, at olien er varm nok, men ikke for varm. Det skal være omkring 330 ºF - test det med et sliktermometer. Hvis det er for varmt, brænder skorpen. Hvis det ikke er varmt nok, ender du med en blød belægning. Når olien er god og varm, trænger den faktisk mindre ind i belægningen, så du får mindre olie i den. Resultatet bliver en smukt sprød belægning med et ømt og saftigt interiør, og det er præcis, hvad vi vil. Server straks med svampesausen og valg af sider. Guten appetit!

Se videoen: How to make Fried Pork Chops (September 2020).