Nye opskrifter

Desert Bounty cupcakes

Desert Bounty cupcakes


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cupcakes: Kom smørret i en skål ved stuetemperatur, smeltet kokosolie, sukker og bland. Tilsæt æg, vanilje og bland godt. Rør sigtet mel, bagepulver og kokos i. Skær chokoladerne i små stykker, tilsæt dem til den opnåede sammensætning og bland dem med en spatel. Læg tykkere papirformer i den opnåede sammensætning med en ske, men ikke mere end 3/4. Jeg brugte nogle større former, og jeg fik 8 muffins, men hvis du bruger normale former som en størrelse, får du cirka 12 muffins. Sæt dem i den varme ovn, ved 160 grader C, i 35-40 minutter. Tag en tandstikker test. Når de er klar, tager du dem ud af ovnen og lader dem køle af.

Fløde: Bland den kolde mascarpone med flormelis. Tilsæt til sidst vaniljen. Kom fløden på hver cupcake og fordel den med en spatel. Drys kokos på toppen, læg chokoladepynt, og de er klar til servering. Opbevares koldt, dækket for ikke at tørre ud. Nyd dit måltid!


10 desserter til at prøve denne Rakshabandhan

1. Chokoladetrøfler

Disse chokoladetrøfler er guddommelige, og denne opskrift er nok den nemmeste opskrift på min blog.
Denne opskrift kræver kun 2 meget grundlæggende ingredienser - tilberedning af chokolade og frisk fløde. Hvis du er i Indien, kan du bruge Amul frisk fløde, der er let tilgængelig i alle lokale købmandsforretninger! Hvad er bedre end nogle lækre trøfler på Rakhi i stedet for nogle desi ghee laddoos, hehe!

2. Snicker Brownies

For alle jer brownie -elskere vil disse snicker brownies slå din sok af! De er lækre, klæbrige, himmelske, og de smelter i munden. Læs om, hvordan du får det bedste ud af dem, mens jeg går og tager en anden skive af disse snicker brownies! Jeg er sikker på, at din søskende vil blive skør efter selve den første bid. Disse er absolut en drøm, der går i opfyldelse! Find videoen her.

3. No-Oven rød fløjlskage

Og hvem nyder ikke en dekadent, blød, smeltet i munden rød fløjlskage? Det være sig smørcreme frosting, flødeost frosting eller bare flødeskum- en rød fløjlskage uden ovn svikter dig aldrig. Denne røde fløjlskage uden ovn er så praktisk at bage i en gryde & # 8211 du vil blive overrasket. Opsætningen er også super grundlæggende, så ingen krop bekymrer sig over noget, mens du forbereder denne ikke-ovn røde fløjlskage! Ud af de endeløse opskrifter på rød fløjlskage er denne opskrift en, der aldrig vil svigte dig.

4. Ægfri chokoladekager

Jeg siger altid dette- cookies er de sværeste at modstå dem. Efter mange års bagning kan jeg modstå absolut enhver dessert, men jeg kan ikke sige nej til chokoladekager. Jeg mener, at sige nej til cookies kan være det værste, du kan gøre mod dig selv. Tror du ikke? Jeg ved, at du ikke ville være i stand til at sige nej til disse lækre æggeløse chokoladekager. De er SÅ gode! Dette topper faktisk min liste over 10 desserter for at prøve denne Rakshabandhan. Intet slår disse æggeløse småkager.

5. Pistacie cupcakes med rosen smørcreme frosting

Intet råber indiske festivaler bedre end pistacie cupcakes og rosesmag. Det er netop derfor, jeg bringer dig disse lækre og dekadente Pistachio cupcakes med rosen smørcreme frosting! Jeg elsker cupcakes så meget, jeg kan ikke engang. Smørcreme må være min svaghed nummer et, og med disse pistacie cupcakes er rosen smørcreme bare fejlfri!

6. tiramisu med chokoladekage i 4 lag

Hvis jeg selv siger det, er denne chokoladekagetiramisu bomben! Den er lavet af alle lækre ting, og når det hele hænger sammen, kan du ikke undgå at blive forelsket. Denne chokoladekagetiramisu har 4 lag. Hvis din søskende er fan af kaffesmag fyldt med meget fløde- er denne Tiramisu-kage det! Jeg ville enhver dag foretrække denne smukke dessert frem for enhver anden. Det er mine bedste desserter blandt disse 10 desserter at prøve denne Rakshabandhan!

7. Nej- Bag chokoladefudge

Til alle der viger tilbage fra at gøre en for stor indsats i køkkenet, men stadig ønsker at piske noget op for deres søskende, jeg fik dig dækket! Hver bid af denne chokoladefudge er som en fest i min mund. Det er så dekadent og så velsmagende, at du vil blive forelsket i det. Åh, og nævnte jeg, at dette er en opskrift uden bagning? Temperaturerne stiger i Delhi, og jeg ved, at mange af os vil vige fra at bruge ovnen. Men bare rolig, denne opskrift er alt hvad du behøver.

8. Oreo Cheesecake Cups

En tynd oreo skorpe med en cremet ostekagefyldning- disse oreo ostekage kopper gør den perfekte dessert til enhver lejlighed! Denne opskrift kommer helt sikkert til listen over dine foretrukne opskrifter uden æg, der er bagt med ost. Top dine oreo cheesecake kopper med søde mini Oreos eller noget hjemmelavet flødeskum, og du er god til at gå!

9. Nem hjemmelavede Bounty Bars

En af mine yndlingschokoladestænger må være en klassisk dusørbar. Jeg er helt vild med at parre chokolade med kokos og resultatet af en sådan nylig opskrift var disse lette hjemmelavede dusørstænger. Lavet med kun tre enkle ingredienser, ved jeg, at du vil piske disse lækre dusørbarer op til din søskende hver anden dag! Dette er den nemmeste opskrift på hele denne liste over 10 desserter til at prøve denne Rakshabandhan!

10. Vanille Cupcakes med karamel og pisket Ganache

Jeg elsker en god dessert med vaniljesmag, og når du parrer vanilje med ting som karamel eller chokoladeganache, er det som at gå til desserthimmelen. Disse vanille cupcakes med karamel og chokoladeganache skal være de bedste cupcakes, jeg har lavet i et stykke tid. Da jeg lavede disse i studiet, gik mit team amok over dem! Ingen kunne stoppe sig fra at spise en hel cupcake eller to, haha!


Vores historie

Min kærlighed til bagning startede, da jeg var 13 år. Min mor var en fabelagtig bager, og som barn ville jeg se og lære. Da jeg blev ældre, udviklede jeg en intolerance over for fødevarer indeholdende hvede og soja og begyndte at lede efter alternativer. Desværre fandt jeg, at de glutenfrie muligheder på det tidspunkt manglede i smag, tekstur og kvalitet. Gennem årene har jeg eksperimenteret med mange glutenfrie mel og bagemetoder på jagt efter en erstatning, der smager lige så godt eller bedre end den originale hvede-baserede opskrift. Efter mange timer i køkkenet er jeg glad for at kunne sige, at jeg har opnået og i mange tilfælde overskredet mit mål. Jeg skabte Dessert Girls, GF for at dele min passion og kærlighed til at bage til andre. Vigtigere er det at give alle mulighed for nu at nyde deres desserter lækker GLUTENFRIT. Når du prøver os, vil du opdage, hvor lækre glutenfri desserter kan være. Økologisk ren mad er den eneste måde at spise på.

Hvad gør vores dessert så speciel!

At spise sundt kan være svært. Derfor er Dessert Girls GF's godbidder skabt i en dedikeret glutenfri facilitet, økologisk og lækker! Der er ingen grund til at ofre smag, konsistens eller smag, når du vil have en godbid. Vores desserter helbreder trangen og er gode for krop og sjæl.

Book en tur

En af de bedste måder at stifte bekendtskab med mængden af ​​madmuligheder er at bestille en tur hos os! Vi tager dig med på en kort gåtur gennem kvartererne og hjælper dig med at opdage mange skjulte perler. Ture finder sted hver torsdag kl. 16.00, varer to timer og indeholder masser af lækre bidder at spise. Send os en besked for at reservere din plads.


Cad Bane Cupcakes

Cad Bane er den mest frygtede dusørjæger i galaksen. Under klonekrigene var der ikke noget, han ikke ville gøre for kreditter, og hans tydelige stemme og brede kantede hat gjorde hans tilstedeværelse til en trussel. For at forsøde denne hensynsløse galaktiske kanonslynger skal du bruge Durosian-farvet hud lavet af blå frosting og lakridsånderør. Spis denne cupcake hurtigt, da han når som helst kan bruge sine raketstøvler, og det vil være for sent til dessert.

Cad Bane Cakes (laver 12 cupcakes)

Du skal bruge 12 cupcakes bagt og afkølet b lue frosting b mangel glasur r ed icing b mangler lakrids

1. På den afkølede cupcake røres en T-form ved hjælp af den blå frosting.

2. Brug den sorte frosting til at tilføje sin hat, åndedrætsrørstilslutninger, mund og ansigtslinjer.

3. Rør rød glasur for at tilføje to øjne.

4. Skær til sidst to stykker sort lakrids ned for at replikere Cad Banes åndedrætsrør.

5. Når glasuren har sat sig, er cupcakes klar til servering.

Og der har du den & # 8212 en af ​​galaksernes største dusørjægere i cupcake -form.


No-Bake Bounty Cheesecake!

En kokosnød, sød og lækker ostekage uden bage, der garanteret vil tilfredsstille enhver, der ønsker kokos og cheesecake!

Jeg har længe ønsket at sende en Bounty-relateret ostekage, da jeg for nylig genopdagede min kærlighed og tilbedelse for dem. Jeg elsker kokosbager, f.eks. Min kokosbrødkage, men da jeg var yngre og fik kassen med festligheder, sagde jeg altid, at jeg hadede Bounty -barer, da alt, hvad jeg ville, var malteserne. Nåle til at sige, jeg lavede en fejl her.

Da jeg forleden handlede ingredienser, besluttede jeg at hente nogle af de Bounty Spread, du nu kan købe (find den nær Nutellas), og åh mine dage, den var lækker! Selve pålægget er ikke for stærkt i en kokosnødsmag, men det er den perfekte mængde, når det blandes med bidder af dusør. At bruge et strejf af vanilje i ostekagen var den perfekte blanding for mig, men dette er selvfølgelig valgfrit!

Jeg pyntede min ostekage med chokoladeregn, endnu mere dus og derefter lidt lækker ristet kokos! Du kan riste din kokos ved at bruge ca. 25 g tørret kokos og lægge den i en tør stegepande ved lav middel varme og flytte den rundt med en spatel. Det tager et stykke tid at starte, men når det begynder at ristes, skifter det hurtigt til den dejlige gyldne farve!

Jeg baserede denne opskrift på ideen om mine andre cheesecakes, såsom min No-Bake Mini Egg Cheesecake. Jeg ønskede at få masser af kokossmag i det efter succesen med mine Coconut Brownies, og jeg håber, at jeg gjorde det i denne dejlige dessert! Jeg brugte en pakke med 7x57g Bounts Bounty i disse, da pakken var billigere end nogen andre i supermarkedet i forhold til vægten af ​​dem, men enhver vil gøre!

Jeg var også nødt til at bruge mindre Double Cream i denne opskrift i sammenligning med andre cheesecakes, fordi Bounty Spread faktisk er en & # 8216 mælkespread & # 8217, så det går rimeligt løbende, når det er slået i sammenligning med spreads som Nutella. Du kan se noter herunder om, hvordan du laver dette uden spredning!

OPTAG OPDATERET AUGUST 2018 & # 8211 Denne opskrift adskiller sig nu fra hvad den oprindeligt var, og hvad der er angivet ovenfor som for de sidste 6 måneder eller deromkring, jeg har ikke fundet Bounty Spread overalt. Det er tragisk for at være ærlig, og jeg er ret sikker på, at de er stoppet med at sælge det, så jeg har opdateret denne opskrift, så den ikke indeholder den mere. Hvis det stadig lykkes dig at finde Bounty Spread, er der nedenfor noter om, hvordan du laver den originale cheesecake!

På grund af at jeg ville beholde en kokosnødsmag, men ikke havde Bounty Spread mere, tænkte jeg, at jeg ville gennemgå det derude og få et komplet og fuldstændigt eksperiment og bruge Coconut Cream i stedet for Double Cream. Det var helt sikkert en ny oplevelse, og jeg havde spekuleret på, om jeg først havde købt den forkerte ting, men det viser sig, at det fungerede meget godt.

Det er vigtigt at bruge kokosfløde og ikke mælk. Jeg lagde min kokoscreme på køl, før jeg brugte den, da den normalt kommer i afsnittet tørrede fødevarer sammen med thailandske fødevarer, så det er virkelig ikke en desserttype creme. Du kan dog sagtens bruge det, det hjælper bare med at det er koldt sammen med flødeosten. For at sikre, at den satte sig ordentligt, tilføjede jeg smeltet chokolade til opskriften (som originalen ikke havde), og den var lækker.

Ved hjælp af den smeltede chokolade (du kan bruge mørk eller mælk) lavede den det ligesom en dusør i ostekageform, og da Bounty -bitene blev tilføjet, blev det bare til næste niveau. Jeg besluttede også at bruge almindelige Digestives og tilføje tørret kokos i stedet for chokolade Digestives, så det var ikke for meget chokolade! Hvis du har spørgsmål, skal du efterlade dem nedenfor i kommentarerne!


Der er ingen regler, der siger, at du kun kan skære i en kage ved din reception. Tag et fingerpeg om disse par, og dæk dit bryllup dessertbord med slik, donuts og mere. Dine gæster (og din søde tand!) Vil takke dig.

Er du ikke fan af kage? Server et udvalg af dine yndlingsgodbidder, f.eks. Cookies eller brownies. Betragter du dig selv mere som en vandrende person? Skær i dine yndlingsfrugtfyldte sorter, uanset hvilken tid på året du knytter knuden. Ligesom muligheder? Læg et perfekt dekoreret bord med masser af slik, dine kære kan nyde hele natten. Og glem ikke, at du stadig kan servere en traditionel bryllupskage udover din dessertmelange. Vælg en mindre konfekt eller et par enkeltlagede kager i en række forskellige varianter plus en række andre søde konfekter, og du får den allerbedste dessert spredt rundt og især, hvis du pynter dit bord med blomster, lys, teksturerede tekstiler, baggrunde og mere.

Et dessertbord er en særlig god mulighed for par, der ikke vil stoppe festen med at skære deres kage. Med et bord dækket med godbidder kan gæsterne gribe mellem sangene, du behøver aldrig bekymre dig om at holde dansegulvet fyldt. Hvis du sælges af tanken om at servere en række forskellige godbidder i din reception og vil servere dem smukt, skal du klikke igennem for at se nogle af de bedste dessertborde fra ægte bryllupper.


Nemme gyldne cupcakes

I en salatskål piskes æggene med sukkeret til det er hvidt.

Trin 4

Smelt smørret med chokoladen i mikrobølgeovnen.

Trin 5

Indsæt denne blanding i salatskålen, mens du pisker.

Trin 6

Afslut med at tilsætte melet, bland igen.

Trin 7

Kom dejen i kasser placeret i en muffinform til 3/4 fuld.

Trin 8

Bag og steg i cirka 25 minutter ved 180 ° C (termostat 6).

Trin 9

Lad dine kager køle af på en rist.

Trin 10

Trin 11

Bland Oreos -typen med en blender.

Trin 12

Bland den kolde mascarpone med de blandede Oreos og flormelis.

Trin 13

Læg en ærmetaske, is dine cupcakes og pynt.

Det er overstået! Hvad troede du?

Tørst efter opskrifter?

Vi laver en aftale i din postkasse!

Flere opskrifter

Marmiton mag
Hvad hvis du abonnerer?

Dette er den bedste måde at gå ikke glip af nogen problemer, spare penge og forkæle dig selv hver anden måned :) Plus du har adgang til den digitale version for virkelig at læse overalt.


No-Bake Bounty Cheesecake

Bounty Cheesecake har den helt rigtige mængde kokos og chokolade alt sammen pakket ind i en trøstende sød dessert. En smørret kiksbund lavet af mælkechokolade Digestives, fyldt med flødeost, hakkede Bounty barer og flødeskum. Toppet med en tyk blank chokoladeganache giver denne ostekage den ægte wow -faktor.

For at lave denne opskrift skal du bruge: fordøjelseskiks, smør, flødeost, rørsukker, tørret kokosnød, vaniljeekstrakt, Bounty barer, dobbelt fløde og mørk chokolade.

Alle elsker en god ostekage, ikke sandt? Min no-bake Bounty Cheesecake er den perfekte make-up dessert og med sit imponerende udseende vil dine gæster elske den!

Når jeg laver en ostekage uden bagning, er grundprincippet det samme hver gang. Kiks og smør til basen plus flødeost, sukker og flødeskum til arkiveringen.

Med denne enkle basisopskrift kan du tilføje enhver ekstra smag, der kildrer din smag: frugt, karamel ELLER en populær chokoladebar - såsom Bounty -stængerne, der bruges i denne opskrift.

I denne uge har jeg gjort meget ved at indarbejde Bounty -baren i forskellige opskrifter. Indtil videre har jeg lavet Bounty cupcakes, en lagkage plus den ostekage, jeg deler med dig i dag.

Mit køkken har lugtet som et tropisk paradis, som har ladet mig forestille mig vaklende palmer og Piña Coladas!

Jeg nyder virkelig smagen af ​​Bounty -barer, med den tilfredsstillende chokolade ydre skal og blæksprutte sød kokosnødde er det en af ​​mine yndlings smagskombinationer, og jeg vidste, at det ville fungere glimrende i en ostekageopskrift.


Butterscotch sauce

De fleste mennesker aner ikke, hvordan man laver butterscotch sauce og er forbløffede, når de finder ud af, at det er en så simpel proces. De vigtigste aspekter ved at lave butterscotch er at holde øje med gryden hele tiden og omrøre konstant. Du kan lave butterscotch sauce til en bestemt opskrift, eller du kan simpelthen piske et parti op og beholde det ved hånden til madlavning, bagning og topping af is. Hent opskriften hos Frugal Antics.


21 lækre opskrifter at lave med kirsebær

Uanset om du har en overflod af friske kirsebær til rådighed fra dit kirsebærtræ, en dåse kirsebærkage, der fylder i dit spisekammer eller et lager i fryseren, som du vil tilberede, er disse kirsebæropskrifter den perfekte måde at bruge op på den lækre dusør. Fra cupcakes til cookies til tærte og mere, vil du blive overrasket over, hvor mange forskellige opskrifter der er for at nyde smagen af ​​kirsebær. Selvom vi elsker at lave kirsebærfyldte desserter, nyder vi også en duft af frugt i vores middagsretter. De søde og syrlige smag tilføjer salte måltider en lys smag. Friske kirsebær inspirerer os altid til madlavning eller bagning, men disse opskrifter drager fordel af kirsebær uanset årstiden takket være muligheder, der kræver fyldning af kirsebærpai eller kirsebær på dåse. Der er en opskrift til alle. Den sværeste del kan være at beslutte, hvilken af ​​disse søde kirsebæropskrifter, der skal laves først.


Video: ZEBRA torta bez pečenja, bez brašna! Pripremite ovu sjajnu slasticu brzo i jednostavno #157 (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Proteus

    Bemærkelsesværdig idé, og det er behørigt

  2. Pwyll

    Well done, it seems to me, this is the excellent sentence

  3. Alvino

    Probably, I am mistaken.



Skriv en besked