
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Langsomme komfurer er ikke ligefrem berømte for at skabe sprøde teksturer, men med sidste øjebliks hjælp fra slagtekyllingen kan du få det bedste fra begge verdener - salte vilde ris og smeltende øm kylling med sprød, sprød, lækker hud.MERE +MINDRE-
Lav med
Progresso bouillon
2
kopper tyndt skåret gule løg
1 1/2
kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)
8
oz knap svampe, skiver
2
spiseskefulde smør, smeltet
1/2
teskefuld malet sort peber
1
pakke (20 oz) udbenet hud-på kyllingelår (ca. 4)
1/4
kop hakket frisk italiensk (fladbladet) persille
1
spiseskefulde hakkede friske timianblade
Skjul billeder
1
Sprøjt 5-kvart langsom komfur med madlavningsspray. Bland løg, bouillon, vild ris, gulerødder, svampe og 1 tsk salt i langsom komfur. Bland smeltet smør, resterende 1 tsk salt og peber i en stor skål. Tilsæt kylling; kaste til frakke. Placer kylling oven på risblandingen i langsom komfur. Hæld eventuel resterende smørblanding over kylling. Dække over; kog ved lav varmeindstilling 6 til 7 timer, eller indtil væske absorberes i ris.
2
Placer ovnstativet 4 inches fra det kogende element. Linjeformet bageplade med folie. Sæt ovnens kontrol til at stege. Overfør kylling forsigtigt til gryden, med skinnesiden opad. Broil 2 til 5 minutter eller indtil huden er sprød. Server kylling med blanding af vilde ris, toppet med urter.
Ekspert tip
- For ekstra smag skal du bruge cremini-svampe i stedet for almindelige hvide knapper.
- Ligesom en lille ost med din vilde ris? Server ris toppet med strimlet skarp Cheddar, Gruyère eller parmesanost.
- Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 470
- Kalorier fra fedt
- 160
% Daglig værdi
- Total fed
- 18g
- 27%
- Mættet fedt
- 7g
- 34%
- Transfedt
- 0g
- Kolesterol
- 90 mg
- 30%
- Natrium
- 1620 mg
- 68%
- Kalium
- 760 mg
- 22%
- Samlet kulhydrat
- 45 g
- 15%
- Kostfibre
- 5g
- 22%
- Sukker
- 6g
- Protein
- 33g
- A-vitamin
- 120%
- 120%
- C-vitamin
- 10%
- 10%
- Calcium
- 6%
- 6%
- Jern
- 15%
- 15%
Udvekslinger:
2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 3 grøntsager; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
Mere om denne opskrift
- Du kan blive overrasket over at høre, at vildris virkelig slet ikke er ris, men faktisk er et akvatisk græsfrø. Stammer primært fra ferskvandsområdet i Nordamerika kendt som de store søer, vilde ris er robuste og absorberer langsomt vand; af denne grund kræver det en længere tilberedningstid end hvid og brun ris. Hvis langsom madlavning af vild ris giver mening, er det ikke en god idé at parre den med langsomt kylling. De nuttede smag af vilde ris er det perfekte supplement til ømme, salte kyllingelår. Vær ikke overrasket, hvis kogekylling med langsom komfur og vild ris bliver en af dine yndlingskyllingmiddage.