Seneste opskrifter

Slow-Cooker Chicken Pot Pie

Slow-Cooker Chicken Pot Pie

En af vores mest populære opskrifter nogensinde! Denne nemme og trøstende kyllingepottetær gør sig praktisk talt.MERE +MINDRE-

4

udbenede kyllingebryster uden hud, skåret i 1-tommer stykker

1

hvidløg, fin terninger (ca. 1 kop)

2

dåser (14,5 oz hver) fløde kyllingesuppe

1/4

tsk fjerkræ krydderier

1/4

teskefuld sort peber

1

dåse (16,3 oz) Pillsbury ™ Grands! ™ kærnemælkekiks

1

pose (12 oz) frosne blandede grøntsager

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt en langsom komfur på 4 til 6 liter med spray. Tilsæt kubik kylling i langsom komfur og top med selleri og løg.

  • 2

    Drys med sellerifrø, fjerkrækrydderier og peber. Hæld fløden med kyllingesuppe over grøntsagerne og kog den lavt i 4 timer, eller indtil kyllingen er færdig.

  • 3

    Rør de frosne grøntsager ind og kog i yderligere 30 minutter, eller indtil grøntsagerne opvarmes.

  • 4

    Forvarm ovnen til 350 ° F, mens kogte grøntsager koges i 13-15 minutter.

  • 5

    For at servere, ske lidt kyllingefyld på en tallerken eller skål og top med en kiks, der er delt i halvdelen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
780
Kalorier fra fedt
270
% Daglig værdi
Total fed
30 g
47%
Mættet fedt
11g
53%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
125 mg
41%
Natrium
2450 mg
102%
Kalium
590 mg
17%
Samlet kulhydrat
76g
25%
Kostfibre
4g
18%
Sukker
14g
Protein
51g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
8%
8%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

4 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 5 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • I årevis har jeg lavet en opskrift med kyllingegryde, som min familie elsker. Men det er bestemt et kærlighedsarbejde med masser af trin og noget seriøs tid, der er nødvendig for at afsætte for at klare det. Det fik mig til at tænke på, at jeg måske stadig kunne fange smagen af ​​en af ​​vores yndlingsretter, men at jeg kunne gøre det meget lettere, men at foretage et par mindre ændringer og smide nogle genveje. Denne Slow Cooker Chicken Pot Pie er en af ​​de letteste og yummiest middage, jeg har lavet på et stykke tid uden at ofre den smag, der siger kærlighed, hjem og komfort. Den bedste del er, at den er lavet i en langsom komfur, hvilket betyder, at med en lille forberedelse kan den hyggelige hjemmelavede måltidsluft være i dit køkken hele dagen. Tilsæt bare kylling med kubik i din langsomt komfur, og top den med skåret selleri, løg og nogle vigtige krydderier, der giver den kyllingekagens tærte. Tilsæt fløde kyllingesuppe og lad den koge væk. Jeg narrede endda min familie til at tro, at deres yndlings klassiske kyllingekage var i ovnen. Da min søn kom hjem fra skolen, tog han en pust og sagde: ”Ja! Kyllingepottetærte! ” Men så vandrede han over til ovnen og så forvirret ud for at se intet indeni. Serveres med en varm, buttery kiks. Min familie var alle enige om, at denne kyllingekage var en vinder!
  • • 3-ingrediens trukket svinekødsopskrift • Kylling Enchilada chowderopskrift • Easy Crock Pot Lasagne Opskrift • Langsom komfur Chokoladekageopskrift • 3-ingrediens Sød og sur kødboller Opskrift

Se videoen: COOK WITH ME. CROCKPOT CHICKEN POT PIE. EASY RECIPE (September 2020).