De bedste opskrifter

Puerto Ricansk Alcapurrias - Fritters

Puerto Ricansk Alcapurrias - Fritters

Til dejen:

4

lbs yautía rod, også kendt som malanga eller cocoyam

1

pakke krydderier med achiote (annatto), efter smag

Nok olie til at stege 15 fyldte alcapurriaer

Skjul billeder

  • 1

    I en mellemstor stegepande tilsættes sofrito, salt, paprika og sauter i et par minutter. Tilsæt derefter hakket oksekød og rør for at fordele kødet jævnt. Lad koge, indtil oksekødet ikke længere er lyserødt og fjern det fra varmen. Sæt til side og lad afkøle.

  • 2

    Skræl derefter plantaner og yautía. Brug en fødevareprocessor til at rive disse ingredienser, bland derefter, indtil der dannes en glat dej. Tilsæt sidst krydderier og salt til dejen.

  • 3

    Tilsæt et toque olie for at smøre overfladen over et stykke aluminiumsfolie eller pergamentpapir. Anbring derefter en stor skefuld dej på folien eller papiret. Lav en brønd eller et lille hul i midten og fyld med lidt stuet kød. Form forsigtigt dejen for at lukke hullet - hvis det er nødvendigt, kan du bruge mere dej til at dække.

  • 4

    For at tilberede de færdige alcapurriaer, forvarm olien til stegning. Anbring forsigtigt de støbte alcapurrias i olien og steg i syv minutter på hver side eller indtil den er gyldenbrun. Når du er klar, skal du lægge et papirhåndklæde for at fjerne overskydende olie.

Ekspert tip

  • Du kan erstatte de grønne bananer med 5 grønne bananer; yuca rod kan også tilføjes.
  • Hvis du har noget tilovers, ikke-stegte alcapurrias, kan du dække dem i plastfolie og fryse, indtil de er klar til madlavning. Lad dem bare tø, inden de steges.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Lige siden jeg var barn, er en af ​​mine foretrukne ture at rejse langs Puerto Ricos kyster; det er en kulinarisk begivenhed for sig selv! Langs vejene er der hundredvis af kiosker, der sælger typiske retter, såsom de lækre 'salmorejo de jueyes' eller stuet krabbe over en arepa, bacalaítos-saltet torskekager og selvfølgelig de klassiske alcapurriaer fyldt med oksekød, stuet krabbe eller saltet torsk.

Se videoen: YUCA FRITTER. ALCAPURRIA DE YUCA (September 2020).