Traditionelle opskrifter

Krydret Bourbon Peach-Apple Pie

Krydret Bourbon Peach-Apple Pie

Æbler og ferskner plus bourbon og smør. Hvad er der ikke at elske ved denne perfekte tærte? Pillsbury pie skorpe gør piskning det sammen et øjeblik, og smagen er bare ... utrolig.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

kasse Pillsbury ™ køleskorpe

5

granny smith æbler, kernet, skrællet og skåret tyndt

2

pakker (16 oz) Cascadian Farm ™ Frosne økologiske ferskner

1

spiseskefuld æbletærte krydderi

1/3

kop karamel sauce (til garnering, hvis det ønskes)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Udrul en tærskorpe og læg den i bunden af ​​en tærtepande.

  • 2

    Smelt smør i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt æbler og kog, indtil de er blødgjort, ca. 8-10 minutter. Tilsæt ferskner, bourbon, sukker og æbletærte krydderi. Drys med mel og rør godt sammen, da blandingen begynder at blive varm og tykne.

  • 3

    Hæld ferskenblandingen i tærteformet med skorpe.

  • 4

    Placer det andet stykke tærskorpe over påfyldningen, brug en kniv til at trimme kanterne af tærskorpen (sæt disse trimmes til side for at dekorere toppen af ​​tærten). Skær en lille cirkel i midten af ​​tærten for at udlufte, og tryk derefter kanterne på den øverste og nederste tærskorpe sammen.

  • 5

    Knæk æg i en lille skål. Pisk indtil den er godt slået, og brug derefter en ristebørste til at belægge den øverste del af kagen med det piskede æg.

  • 6

    Rul de ekstra stykker tærskorpe sammen indtil 1/8 tykke. Skær i figurer eller bogstaver med mini fondantskærere (fås i de fleste lokale håndværksbutikker). Tryk på dekorationer på den øverste skorpe. Coat igen med en børste af ægblandingen, drys med lidt sukker, hvis det ønskes.

  • 7

    Bages i forvarmet ovn i 40-45 minutter, eller indtil tærskorpen bliver medium gyldenbrun. Afkøles fuldstændigt inden skæring og servering med karamel, flødeskum og en støv af æbletærtekrydderi.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Ferskenkage. Plus æbletærte. Plus bourbon. Bagt i en flakket skorpe og skåret i en karamelsauce. Denne utrolige opskrift er som den trendy, haute-flavored, hipster måde at lave tærte på. Bortset fra at det ikke er undervurderet nok. Det er som et stort, varmt kram af smagfuld lykke, alt sammen krydret perfekt og serveret på en tallerken. Kære hipstere, velkommen hjem. Der er ikke noget helt så lækkert som en tærte, der er klar til at blive bagt. Når du er færdig, lad din tærte afkøle helt. At lægge det i køleskabet er ideelt; det holder alle indvorde sammen, så du kan skære en perfekt skive.Taler om den perfekte skive ... top din med en drys af karamelsauce. Og is. Eller flødeskum. Eller supercremet vanille yoghurt. Kom i myyyyy mave ... Du skal bare virkelig elske fersken og æbletærte!

Se videoen: Peach Moonshine Cocktail (Oktober 2020).