De bedste opskrifter

Frokost Lady Peanut Butter Bars

Frokost Lady Peanut Butter Bars

Hvis du nogensinde var en grundskolestudent i Utah, kender du disse barer godt. Hvis ikke, vil du stadig elske disse søde, cremede, chokoladeholdige barer, der gør hele dagen lige så meget, selvom en frokostdame aldrig plunkede en på din cafeteria-bakke helt tilbage.MERE +MINDRE-

Opdateret 3. marts 2017

Lav med

Betty Crocker Cookies

1

emballage (17,5 oz) Betty Crocker ™ Cookie Mix Jordnøddesmør

1/2

kop + 2 spsk smør, blødgjort

1/3

kop gammeldags havre

2

spiseskefulde kakaopulver

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Bland i en stor skål eller stativblander cookie mix, 1/4 kop smør, æg, havre og vand. Tryk i en nonstick eller pergamentforet 9x9 tommer bageplade.

  • 2

    Bages 20-22 minutter, eller lige indtil midten sætter sig.

  • 3

    Pisk sammen jordnøddesmør og 2 spsk smør. Spred blandingen forsigtigt hen over toppen af ​​varme jordnøddesmørstænger. Lad stænger afkøle helt.

  • 4

    I en stor skål eller stativblander skal du slå sammen 1/4 kop smør, pulveriseret sukker, kakaopulver, vanilje og lige nok mælk til at gøre smørbar frosting. Frostkølede stænger, skåret i firkanter og server.

Ekspert tip

  • For en mere chokoladefrost tilsættes yderligere 1 spsk kakaopulver.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
7g
36%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
280 mg
12%
Kalium
105 mg
3%
Samlet kulhydrat
44 g
15%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
31 g
Protein
5g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Der var tre varme frokoster, du ventede på, da du voksede op i Utah. Den første var grillet ost. Kæmpe plader af ristet brød, ost bagt ind i midten. Skåret i trekanter med en pizzaskærer og serveret med en side af sød og cremet tomatsuppe. Det var tingene i grundskoledrømme. Det andet "beskidte bleer". Den dag i dag ved jeg bogstaveligt talt ikke det rigtige navn på dette måltid. Men det var små bundter af tærskorpe, pakket rundt med oksekød. Drengene retede dig altid, når du tog en bid: "beskidte bleer, beskidte bleer." Men du var ligeglad med det, fordi disse ting var lækre. Men pièce de résistance af skolefrokost var jordnøddesmørbaren. Blød jordnøddesmør og havregrynkage i bunden, chokoladefrost på toppen. Når skolens frokostkalender blev udskrevet hver måned, ville du stå over det grønne ark mimeograferet papir og lyde ord, indtil du fandt dem, der læser "peeeanut butterrrr barssss." Og så vil du cirkulere det med din gnistrende Lisa Frank-blyant, hænge den på din væg ved siden af ​​din Donny og Marie-plakat og tælle minutter ned, indtil frokostdamerne serverede jordnøddesmørbarer på onsdag. Eller fredag. Eller uanset hvilken strålende dag der var cirkuleret i kalenderen. Da du allerede ved, hvordan man laver grillet ost, og sandsynligvis ikke ønsker "beskidte bleer" til middag, regnede jeg med, at jordnøddesmørstænger var den fineste smag af barndommen at dele med verden . Så forvandlede den velsmagende godbid fra barndommen til en let dessertbar ved hjælp af ready-to-go Betty Crocker jordnøddesmørkageblanding som base. Smager ligesom originalen. Denne opskrift tager mig tilbage til det hele. Med velsignet mindre pandehår og langt mindre Aqua Net end jeg brugte dengang. Så måske er denne version endnu bedre.

Se videoen: Quick u0026 Easy Peanut Butter Bars. Simple and Delicious! (September 2020).