Nye opskrifter

Langsomt komfur Coca-Cola ™ BBQ kylling

Langsomt komfur Coca-Cola ™ BBQ kylling

Langsom komfur kylling med en simpel cola-baseret BBQ sauce. Så ømt og lækkert!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

2

pund udbenet kylling uden skind

3

spiseskefulde Worcestershire sauce

1/2

teskefuld hvidløgspulver

Friske forårsløg, skåret til pynt

Skjul billeder

  • 1

    I en stor langsom komfur omrøres ketchup, Coca-cola ™, revet løg, Worcestershire sauce og krydderier.

  • 2

    Tilsæt kyllingestykker, som for det meste skal være dækket af væske. Dæk med låg til langsomt komfur og kog på højt i to timer.

  • 3

    Når kyllingen er kogt, drænes det meste af væsken og hældes i en medium gryde. Sausen koges og koges, indtil den tykner, ca. 5-10 minutter. I mellemtiden skal du holde kyllingen varm i langsom komfur på de varme omgivelser.

  • 4

    Server kogt kylling, skåret i skiver, med fortykket sauce på toppen og garneret med friske løg.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
599.4
% Daglig værdi
Total fed
34,4 g
53%
Mættet fedt
9,8 g
49%
Kolesterol
170,1 mg
57%
Natrium
1434,8 mg
60%
Kalium
778,4 mg
22%
Samlet kulhydrat
29,1 g
10%
Kostfibre
1,1 g
4%
Sukker
21,7 g
Protein
43,4 g
C-vitamin
16.20%
16%
Calcium
6.70%
7%
Jern
18.90%
19%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Et par krydderier, lidt koks, noget kylling og din Slow-Cooker Coca-Cola ™ BBQ Kyllingemiddag er færdig! Som alle ved, er opskriften på Coca-Cola ™ en nøje bevogtet hemmelighed. Rygter siger, at kun få mennesker faktisk kender det, og at de ikke har lov til at flyve sammen! Men hvis du knækker en dåse op og lugter den sammen med nogle krydderier, kan du hente tip. Personligt synes jeg, at Coca-Cola ™ lugter lidt som koriander, anis, vanille og måske endda nogle salte ting som spidskommen. Disse smagsprofiler fungerer også rigtig godt i en BBQ-sauce. Ved at starte med en Coca-Cola ™ -base kan du langsomt simre kylling i din langsomt komfur og ende med rigtig ømt kød - og en sød og salte BBQ-sauce! Sauce bliver faktisk mere vandig, når den koger på grund af vand i kylling. Sauce vil være vandig til at tjene som den er, men det er let at rette. Når kyllingen er færdig med at koge, hæld væsken i langsom komfur og tilsæt den i en medium gryde. Lad det simre og lad det reducere, indtil saucen er dejlig og tyk. Det tager cirka 10 minutter. Skær så bare kyllingen op og server saucen over toppen! Jeg kan godt lide at tilføje et stort drys af friske hakkede forårsløg for at gøre smagen lidt lysere.

Se videoen: Sous Vide SODA EXPERIMENT - Pork Tenderloin Marination - Aprils Fools Prank! (September 2020).