Seneste opskrifter

Blomstrende løg

Blomstrende løg

Det blomstrende løg er en imponerende appetitvækker, og en der er dejlig at dele. (Foto af Flickr-bruger Anzman)MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

1/2

tørret / malet teske timian

1/2

teskefuld sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål og våde ingredienser sammen i en anden.

  • 2

    Skræl løg, og hold den hårede rod intakt. Skær ca. 1 tomme fra den anden side.

  • 3

    Placer løg på et skærebræt med den hårede side opad. Lav dit første snit ca. en tomme fra toppen af ​​roden, og skiv nedad helt ned til bunden uden at skære hele vejen igennem. Drej løg 90 ° og gentag. Fortsæt, indtil du har 4 jævnt fordelte snit.

  • 4

    Lav nu lige adskilte snit imellem disse 4 snit. Du ser sandsynligvis på at lave mindst 2 flere stykker pr. Kvartal, hvilket betyder 12 sektioner til din løg, når du er færdig. De professionelle har mere som 24+ sektioner, men føler sig ikke presset! Hvis du kan passe i mere end 12 sektioner, vil de færdige resultater naturligvis være endnu mere slående, men det afhænger af størrelsen på løg, skarpheden på din kniv og din stabile hånd.

  • 5

    Vend løgene på den hårede ryg, og begynd at skrælle sektionerne op - foldes ud udefra og arbejder mod midten. Det kan blive vanskeligt mod midten, så stop, når du har gjort så meget som muligt. Hvis et afsnit går i stykker, skal du ikke bekymre dig - ingen vil nogensinde bemærke det.

  • 6

    Læg det blomstrende løg på en tallerken og drys over dine tørre ingredienser, og sørg for, at alle lag er dækket. Vend det på hovedet, og klipp eventuelt overskydende rodhår af (pleje er nødvendigt, selv for en løg), og ryst for at slippe af med en overskydende blanding. Der vil stadig være masser af tørblanding tilbage.

  • 7

    Sænk løg i din skål med våde ingredienser, og vend det for at sikre, at alle dele af løg er dækket. Tag det ud, og belæg det med din tørre blanding igen, denne gang skal du bare ryste den over for at dække alle områder.

  • 8

    Placer løg med blomstersiden opad i en frituregryde eller dyb gryde, og sørg for, at veggieolien er omkring 350 ° F (175 ° C). 7-10 minutter sørger for, at du har en sprød, gylden skønhed, men hold øje med den. Når du henter løgene, vil kronbladene have udfoldet sig endnu mere, så du får et virkelig blomstrende løg. Giv den en rystelse, læg den på nogle papirhåndklæder for at dræne den overskydende olie af.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Du ville vide, hvordan man fremstiller en blomstrende løg derhjemme, og vi har svaret! Det er en hæfteklammer på statsmesser og Aussie-bøfthuse, og nu kan du lave denne favorit-forretter til enhver tid, når trangen rammer. Hvis du normalt steger eller sauterer dine grøntsager, er dette en sjov måde at blande tingene sammen.

Se videoen: Dyrkning af kartofler (September 2020).