Nye opskrifter

Lammetagine med abrikoser

Lammetagine med abrikoser


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


  • 500 g honning
  • 125 g tørrede abrikoser
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk korianderpulver
  • 1 tsk safran i pulver eller et par filamenter
  • 500 ml grøntsagssuppe
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • grøn persille
  • salt og peber

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 15 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Lammetagine med abrikoser:

Sug de tørrede abrikoser i 400 ml varmt vand i 20-30 minutter. Skræl og vask løget, skær det i små stykker, skær det skrællede hvidløg i små stykker. Vi vasker og skærer kødet i tern. Varm olien op i en gryde, og steg løget med hvidløg, til det bliver gennemsigtigt. Sæt til side og tag ud på en tallerken. Læg kødet i stedet for løget og lad det stå på ilden, indtil det begynder at brune på alle sider. Salt og peber, tilsæt løg og krydderier, bland, tilsæt abrikoser og honning. Hæld grøntsagsbouillon og persille over kødet, lad det koge tildækket i en forvarmet ovn ved 180 ° -200 ° C, indtil en fjerdedel af mængden af ​​sauce er tilbage, og kødet er godt trængt igennem. Server med pynt af couscous eller ris og grøntsager efter smag. God appetit!


Marokkansk lammetagine med arganolie

Til ingredienser, du mangler:

1 tsk cayennepeber
2 tsk stødt sort peber
1 ½ spsk paprika
1 ½ spsk hakket ingefær
1 spsk gurkemeje
2 tsk stødt kanel
1 x lammelår, skåret i terninger på 5 cm (ca. 1 kg kød)
2 store, hakkede løg
2 spsk olivenolie
2 spsk madlavning arganolie
3 fed hvidløg, knust
570 ml tomatjuice
2 x 400 g hakkede tomater på dåse
Tørrede abrikoser, 115 g halverede
55 g figner, skåret i halve
55 g rosiner
85 g hele mandler
1 tsk safran
600 ml lam eller oksekødssuppe
1 spsk honning
2 spsk hakket koriander
2 spsk hakket persilleblade

Fremstillingsmetode:

Forvarm ovnen til 150C.
Tilsæt cayennepeber, sort peber, paprika, ingefær, safran og kanel i en lille skål og bland. Kom lammet i en stor skål og bland det med halvdelen af ​​krydderiblandingen. Dæk til og stil på køl natten over.

Opvarm 2 spsk olivenolie og 2 spsk spiselig arganolie i en skål. Tilsæt det hakkede løg og resten af ​​krydderiblandingen og lad det simre i 10 minutter, så løget bliver blødt. Tilsæt det knuste hvidløg de sidste 3 minutter.

Opvarm den resterende olie i en separat pande og steg lammetern på alle sider, og tilsæt derefter det brunede kød i den store skål. De-glasur panden med en fjerdedel af tomatsaften.

Tilsæt resten af ​​tomatsaften, hakkede tomater, abrikoser, dadler, rosiner, mandler, safran, lammesuppe og honning i skålen. Bring det i kog, dæk det derefter med et låg og sæt det i ovnen i 2-2 og en halv time.
Læg lammet i et stort taginefad eller serveringsfad og drys krydderierne efter smag.


Abrikoskage og mascarponecreme

Abrikoskage og mascarponecreme

I år havde jeg ikke tid til, at kager og jubilæer stod midt i eksamen. Jeg kunne dog ikke lade være med at forberede noget sødt til min lille piges fødselsdag, og sådan blev det født. Abrikoskage og mascarponecreme.

Jeg startede fra Hurtig abrikos kage og jeg fik det kage hvilket blev meget værdsat af alle der spiste af det. Jeg anbefaler, at du prøver begge dele KAGE og denne, men også Hurtig abrikos kage, Kage med mascarponecreme og abrikoser, du vil helt sikkert kunne lide det. I stedet for abrikoser kan du bruge fersken, blommer, mango og # 8230

Ingredienser Abrikoskage med mascarponecreme :

4 æg,
100 ml mælk,
100 ml olie,
250 g mel,
1/2 pose bagepulver,
250 g sukker,

Creme ingrediens:

250 g mascarpone
250 ml frisk Megle
5 spsk pulveriseret sukker
1 hætteglas med vaniljeessens
1 pose gelatine (10 g)

Forberedelse Abrikoskage med mascarponecreme:

Først og fremmest starter vi ovnen, så den er godt opvarmet, og derefter går vi videre til abrikoserne. Abrikoserne vaskes, deles i to, og frøene fjernes.

Forberedelse af bordplade :
Æggeblommerne fra de 4 æg gnider skummet med 250 g sukker, hvorefter vi gradvist tilsætter 100 ml olie og 100 ml mælk og fortsætter blandingen. Melet blandes med bagepulver og tilsættes til æggeblommesammensætningen, mens det fortsat blandes, indtil det er glat.

Pisk æggehviderne med 1 knivspids salt og tilsæt æggeblommesammensætningen. Bland let, indtil den resulterende sammensætning er homogeniseret, og hæld det på en bakke (25/40 cm) beklædt med bagepapir.
Vi lægger abrikoshalvdelene, som vi giver gennem lidt fint, over sammensætningen (vi lægger melet med delen med skrællen, og vi lægger sammensætningen over med kernen op) ved siden af ​​hinanden, pænt på linje, hvorefter vi sæt bakken i ovnen.

De første 5 minutter lad flammen fra ovnen maksimalt, indtil toppen begynder at hæve, reducer derefter varmen til et minimum og lad den bage (den bages, når dejen med tandstikket ikke klistrer dej på den).
Fjern bakken og lad kagen afkøle.

Forbered mascarponecreme:

Kom gelatinen i blød i 100 ml koldt vand.
Mascarponeme blandes med pulveriseret sukker og vaniljeessensampul. Rehydreret gelatine opvarmes let (opvarmes, må ikke koges!) Og tilsættes mascarponen. Rør indtil det er inkorporeret. Pisk flødeskum, tilsæt det til mascarponecreme og bland forsigtigt.

Montering Abrikoskage og mascarponecreme :
Kom mascarponecremen over den afkølede kage. Glasur med smeltet chokolade på et dampbad og lad det køle af i 1-2 timer, hvorefter det kan serveres.


HONEY AND CHICKPEAS TAJINA

ingredienser
1 kg lammefileter, skåret i store stykker
2 spsk ras-el-hanout
1 spsk flydende honning
3 spsk olivenolie
2 store løg, finthakket
4 fed hvidløg, knust
1 spsk revet ingefær
400 g æske hakkede tomater
en teske safran med en spids
400 ml kogt lam eller kylling
400 g kikærter, drænet
150 g abrikoser, groft hakkede
6 spsk koriander

Metode
1 Læg lammefileterne i en stor ikke-metallisk skål, drys med halvdelen af ​​ras-el-hanout, honning og 1 spsk olie. Kombiner godt, dæk til og afkøl i to timer eller natten over, hvis det er muligt.
2 Varm endnu en spiseskefuld olie op i en stor flammehæmmende gryde, tilsæt lammet og brun det hele & # 8211 du skal gøre dette i partier. Fjern og sæt til side. Varm den resterende olie op, tilsæt løget og kog i 10 minutter, indtil det er blødt.
3 Bland hvidløg og ingefær og kog i 3 minutter. Rør de resterende ras-el-hanout i og lad det simre i 2 minutter, indtil det er smagfuldt. Vend lammet i gryden og tilsæt de resterende ingredienser undtagen koriander.
4 Kog op, dæk til og lad det simre i 2 timer, til det er mørt. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt. Tjek krydderierne og fordel dem med koriander. Server med couscous, yoghurt og rødløg i skiver.


Ingrediens:

  • 500 g honningkød
  • 1 løg
  • olivenolie
  • 1 spiseskefuld ingefær
  • safran
  • salt
  • peber
  • 1 fed hvidløg
  • persille
  • koriander
  • 150 ml vand
  • 1 kanelstang
  • 500 g svesker
  • 10 gr smør
  • 120 ml vand
  • 2 spsk sukker
  • 100 g gram stegte mandler
  • 1 spsk sesamfrø

Lammets organer renses og vaskes og koges i kogende saltet vand. Fjern og lad afkøle.
Lammets indvolde hakkes fint eller føres gennem maskinen. Tilsæt æg, brød, peber, creme fraiche, grøntsager, finthakkede grønne løg og salt.
Kluden vaskes godt i flere farvande.
Bageformen smøres med spæk. Fordel brødkrummerne i gryden og lad kanterne hænge udvendigt, de dækker dejen.
Læg fyldet i et ildfast fad, niveau med en ske og dæk med pulveret. Læg bakken i den forvarmede ovn. Den er klar, når den er brunet og kommer ud af bageformens vægge.
Lad afkøle og skær i skiver.

Prøv også denne opskrift Lammekød.
Jeg venter også på dig på Facebooksiden med opskriftsbogen.


Lammekotelette med abrikoser - Opskrifter

til 6 personer:
1,2 kg honningkød,
500 g svesker,
150 g (2 kurve) mandler,
2 spiseskefulde sesamfrø,
4 oua mari,
3 løg,
4 hvidløgsfed,
2 teskefulde kanelpulver,
4 kanelstænger,
1 teskefuld ingefær,
1 teskefuld spidskommen,
& frac12 teskefuld sofran,
1 tsk persille,
1 tsk koriander,
4 spiseskefulde olie (gerne jordnøddeolie),
1 spiseskefuld smør,
4 spiseskefulde sukker,
salt,
peber.

Kort historie:

Tajine eller tagine er en type lerkogekar, der bruges i det nordafrikanske køkken (marokkansk eller tunesisk).
Nogle gange er karret glaseret eller malet.
Det består af 2 dele:
- selve karret, der ligner en rund og dyb bakke
- konisk låg med et håndtag øverst for nem håndtering. Tillader damp at cirkulere inde i beholderen.
Derfor navnet på den type mad, der tilberedes i denne ret - tajina.

Lammet skæres i tern.
Kog æg og skær dem i halve.
Hak løget fint, skræl og kvær hvidløg, hak persillen fint.
Tilsæt olie og smør i en Tagine Emile Henry -skål og steg lammet sammen med løg, hvidløg, halvdelen af ​​mængden af ​​kanelpulver, ingefær, safran, spidskommen, persille, koriander, salt og peber. Når kødet er brunet, tilsættes 3 glas vand, dækkes til og simrer i 45 minutter. Rør kontinuerligt og fyld om nødvendigt med vand.
Steg sesamfrøene uden olie i en non-stick pande.
I en gryde koges mandlerne i 15 minutter, skrælles derefter og steges i lidt olie, til de er gyldenbrune.
Tag lidt sauce fra Tagine -skålen, og kom den i en gryde sammen med sveskerne, resten af ​​kanelpulveret, kanelstængerne og flormelis.
Smag til med lidt salt.
Dæk med et låg og lad det stå på ilden i yderligere 15 minutter.
Fjern derefter kanelstængerne og drænet blommer.
Når kødet er klart og saucen har lagt sig, tilsættes blommerne i Tagine -skålen og drys sesamfrø og mandler ovenpå. Æggets halvdele er arrangeret på kanterne.
Den kan serveres direkte fra Tagine -fadet.


Fremstillingsmetode

Jordbær og marengs kage

Bland sukkeret med æggeblommerne, tilsæt smør, fløde og resten af ​​ingredienserne. Du får en

Min Halloween kage

Vi starter sådan: til en bordplade bruger vi: 4 æggeblommer blandet med 4 spsk sukker og 6 spsk


Lammekotelette med abrikoser - Opskrifter

Lam med abrikoser og couscous

Baseret på den marokkanske måde at tilberede kød på, marineres lammet her med svampe og krydderurter, derefter koges det langsomt med tørrede abrikoser. Hakket kål og frisk mynte styrker couscouspynten.

Ingredienser

    450 g magert, udbenet lammekød, skåret i stykker 340 g champignoner i skiver 1 tyndt skåret løg 2 laurbærblade 2 kviste frisk timian 2 fed hvidløg knust 2 skiver gulerødder 2 skiver af selleri 1 tsk frisk muskatnødstamme 400 g hakkede tomater, dåse 500 ml hård brun øl 150 g tørrede abrikoser skåret i halve 150 ml lam eller kylling bouillon, gerne hjemmelavet salt og peber 2 spsk hakket persille, til pynt
Couscous med mynte og kål

Kom lammet med svampe og løg i en skål. Bind laurbærbladene med timian i en pyntebuket og læg dem i en skål med hvidløg, gulerødder, selleri og muskatnød. Hæld øllet og bland godt, dæk derefter til og lad det marinere i køleskab i 12 timer.

Forvarm ovnen til 160 ° C (position 3). Kom lammet, svampe og smagsstoffer i en stor gryde og hæld marinade ovenpå. Tilsæt tomaterne med deres saft og bouillon. Dæk til og bag i 2 timer.

Fjern garnibuketten fra gryden og kassér den. Tilsæt abrikoserne og sæt gryden i ovnen igen i yderligere 30 minutter.

Selv før maden er klar, tilberedes couscousen. Bring bouillonen i kog i en stor gryde. Når det koger, tilsættes kålen og sættes i kog. Når det koger, fjernes det fra varmen og tilsættes couscous og mynte med det samme. Rør en gang, dæk derefter gryden og lad det simre i cirka 5 minutter, eller indtil couscousen har absorberet al bouillon. Brug en gaffel til at løsne couscousen.

Del couscousen i 4 skåle og læg lammegryden ovenpå. Drys derefter med persille og server straks.


Video: : Pečené jehněčí s fazolkami (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. El-Saraya

    Beklager at jeg griber ind, men du kunne ikke give lidt flere oplysninger.

  2. Montrel

    Mellem os talte du ikke at se på google.com?

  3. Clinton

    Vidunderlig, meget sjov udtalelse

  4. Holwell

    Ja, denne forståelighedsmeddelelse

  5. Tayson

    It agree, a useful phrase



Skriv en besked