Nye opskrifter

Opskrift på broccolisuppe

Opskrift på broccolisuppe


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Suppe
  • Grøntsagssuppe
  • Broccolisuppe

Der er intet spild med denne suppe. Brug hele broccolihovedet, inklusive stilkene, til virkelig at få mest muligt ud af de værdifulde antioxidanter.

210 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1 liter kylling eller grøntsagsbouillon
  • 600 g broccoli, skåret i buketter og stilke hakket
  • 1 løg, groft hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 2 spsk langkornet ris
  • 2 spsk crème fraiche
  • 1 spsk flager mandler, ristet
  • salt og friskkværnet sort peber

MetodePrep: 10min ›Kog: 20min› Klar om: 30min

  1. Bring fonden i kog i en stor gryde. Sæt et par buketter af broccoli til pynt, og tilsæt derefter resten i gryden med løg og hvidløg. Bring det tilbage i kog, og vend risene i gryden. Dæk til og steg ved svag varme i 20 minutter, eller indtil broccoli og ris er møre.
  2. Imens koges de reserverede broccolibuketter i lidt letsaltet, kogende vand i 5 minutter, indtil de er bare møre. Opfrisk i koldt vand og afdryp på køkkenpapir.
  3. Blend suppen i en blender eller foodprocessor, og kom derefter suppen tilbage i gryden. Tilsæt crème fraiche og smag til.
  4. Server garneret med de separat kogte broccolibuketter og de ristede mandler.

KOK SMART

*Hvis det foretrækkes, kan du erstatte mælk eller enkelt fløde til crème fraîche. *Tilsæt et par isterninger til vandet, hvor du opdaterer broccolibuketterne i trin 2: kulden sætter deres dybgrønne farve.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(14)

Anmeldelser på engelsk (15)

Ændrede ingrediensmængder. Jeg brugte fedtfattig enkeltcreme i stedet for creme fraiche, og den var lækker. Jeg gider heller ikke den separat kogte broccoli (fordi jeg er doven!), Så det var endnu hurtigere.-18. sep 2008

Denne suppe var fantastisk !! Vi erstattede creme fraiche med i alt 0% og tilføjede porre med løget. Vi fordoblede også hvidløg, som vi altid gør. Suveret med mere Total 0%, broccoli og lidt parmesan ... helt vildt lækkert !!-21. juli 2011

Elsker tanken om dette, lidt ekstra hvidløg, dobbelt fløde og et par knuste nødder ovenpå. Fantastisk til en kold fiskeri .. yum yum-15 Nov 2010


Broccolisuppe – Tyk & Cremet!

Min nemme broccolisuppe er en simpel fløde med broccolisuppe, der er tyk og cremet med et ekstra smag af cheddarost! Kast i det væsentlige det hele i en gryde, og du er kun 20 minutter væk fra en cremet, osteagtig skål med komfort under 300 kalorier.

Glem ikke varmt sprødt brød til dunking!


Opskriftsoversigt

  • ½ kop smør
  • 1 løg, hakket
  • 1 (16 ounce) pakke frosset hakket broccoli
  • 4 (14,5 ounce) dåser kylling bouillon
  • 1 (1 pund) brød forarbejdet ostemat, i tern
  • 2 kopper mælk
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • ⅔ kop majsstivelse
  • 1 kop vand

Smelt smør i en gryde over medium varme. Kog løg i smør, indtil det er blødgjort. Rør broccoli i, og dæk med kylling bouillon. Lad det simre, indtil broccoli er mørt, 10 til 15 minutter.

Skru ned for varmen, og rør ostetern i, indtil de er smeltet. Bland mælk og hvidløgspulver i.

I en lille skål røres majsstivelse i vand, indtil det er opløst. Rør i suppekog, omrør ofte, til det er tykt.


Forberedelse

    1. Smelt 3 spsk smør i kraftig medium gryde over medium høj varme. Tilsæt broccolistængler og løg, sauter indtil løget er gennemsigtigt, cirka 6 minutter. Tilsæt hvidløg og estragonsauce 1 minut. Tilsæt bouillon, bring det i kog. Lad det simre uden at dække, indtil broccoli er mørt, cirka 15 minutter. Rør fløde i.
    2. Bland de resterende 3 spsk smør med mel i en lille skål for at gøre pasta. Pisk pastaen i suppen. Tilsæt broccolibuketter. Lad det simre, indtil suppen tykner, og buketter er møre, omrør ofte i cirka 5 minutter. (Kan laves 1 dag i forvejen. Afkøles let, og afkøles derefter uden låg, indtil det er koldt. Dæk til og opbevar det på køl. Lad det simre, inden du fortsætter.) Forvarm slagtekyllingen. Læg 6 ovnfaste suppeskåle på bageplade. Fordel suppen mellem skålene. Drys 1/3 kop ost over hver. Steg indtil osten smelter og bobler rundt om kanterne, cirka 4 minutter.

    Opskrift: Lækker simpel, lækker broccolisuppe

    Hej alle sammen, velkommen til vores opskriftsside, på udkig efter den perfekte simple, lækre broccolisuppeopskrift? stop med at lede! Vi giver dig kun den perfekte enkle, lækre broccolisuppeopskrift her. Vi har også en lang række opskrifter at prøve.

    Inden du springer til Enkel, lækker broccolisuppeopskrift, kan du læse disse korte, sunde tips om Nærende energi behandler.

    Vi er meget opmærksomme på, at indtagelse af sunde snacks kan hjælpe os til at føle os bedre inde i vores kroppe. Hvis vi spiser flere sunde snacks og en mindre mængde af de usunde, føler vi os generelt meget bedre. En lille smule pizza får dig ikke til at føle dig så sund som at spise en frisk grøn salat. Det kan være svært at beslutte sig for sundere madvalg, når det er en snacktid. Indkøb af snacks kan være en vanskelig opgave, fordi du har utallige muligheder. Her er et par sunde snacks, som du kan bruge, når du har brug for en hurtig afhentning.

    Når du leder efter en praktisk nærende snack, skal du huske om yoghurt. At spise fedtfri yoghurt i stedet for en sund større frokost er ikke en god idé. Som en snack er yoghurt dog en af ​​de bedste ting, du kan nå. Den indeholder meget calcium, protein og B -vitaminer. Let fordøjelig, yoghurt kan endda hjælpe dit fordøjelsessystem med at fungere hensigtsmæssigt afhængigt af den kultur, der bruges til at lave det. Prøv at tilføje nogle nærende nødder til usødet fedtfattig yoghurt for en sund snackidé. Det er en nem måde at reducere sukker på, mens du stadig nyder en velsmagende snack.

    Du behøver ikke lede langt for at finde en lang række sunde snacks, der let kan tilberedes. Beslutning om at leve et sundt liv kan være lige så let, som du vil have det.

    Vi håber, at du fik indsigt ved at læse den, lad os nu gå tilbage til en simpel, lækker broccolisuppeopskrift. For at lave enkel, lækker broccolisuppe har du brug for 10 ingredienser og 8 trin. Sådan tilbereder du det.

    De ingredienser, der er nødvendige for at lave enkel, lækker broccolisuppe:

    1. Tag hovedopskriften.
    2. Giv vand.
    3. Forbered broccoli.
    4. Giv salt.
    5. Leveres med valgfri pynt.
    6. Giv olivenolie.
    7. Brug af valnødder.
    8. Tag salt.
    9. Brug af gedeost.
    10. Tilbyde frisk revnet peber.

    Trin til at lave enkel, lækker broccolisuppe:

    1. Læg alt vandet og saltet i en gryde, læg låg på, og varm det op til kogning.
    2. Når vandet koger, nedbrydes broccolien. En af de bedste teknikker til at gøre dette er også at holde broccolien på hovedet ved stænglen på hakkeklodsen og afskære alle buketterne. Tag derefter stilken i skiver på langs og skær den i en halv tommer halvcirkler.
    3. Dele af stilken skal koge lidt længere, cirka 5 minutter, end buketterne. Når vandet koger tilsættes stilkstykkerne, derefter tilsættes broccolibuketterne efter 5 minutter og koges i 5 til 10 minutter, indtil en kniv let kan skære igennem en hvilken som helst af broccolien i gryden.
    4. Når broccolien er kogt, tømmes broccolien, og der tages størstedelen af ​​væsken tilbage. Dette vil være suppen.
    5. Tilsæt al broccoli i din blender, og tilsæt derefter cirka 1 kop reserveret fond. Blend på medium i 15 til 20 sekunder og skru derefter op til høj i yderligere 10 sekunder. Du kan gøre dette, indtil du har nået en ønsket konsistens. Hvis suppen er for tyk, tilsættes lidt mere af bouillon langsomt, indtil du når den ønskede tekstur.
    6. Vælg din yndlingsskål, læg et par valnødder i bunden (VALGFRIT), og portion lidt af suppen. Pynt eventuelt med lidt olivenolie, peber og en knivspids salt.
    7. BONUSPUNKTER: afslut hver skål med et nip blød gedeost smuldrer ..
    8. Bemærkninger: Hvis du har en blender af høj kvalitet, som en vitamix, bliver din suppe mere ensartet og silkeagtig. Blend gerne længere for at opnå den ønskede tekstur. Som med de fleste opskrifter, der kræver nødder, vil stegning ved 375 ° F i 7-10 minutter give en bedre smag. Sørg for at lade dem afkøle til stuetemperatur før brug. Gedeosten skal tilsættes ved stuetemperatur..

    Hvis du synes, at denne enkle, lækre broccolisuppeopskrift er nyttig, kan du dele den med dine nære venner eller familie, tak og held og lykke.


    Let og cremet opskrift på broccoli

    Opskriften på fløde af broccolisuppe er en sund og sund suppe, der laves cremet med tilsætning af kartofler og lys med mælk. Broccoli er en fiberrig mad, der er en rig kilde til jern, C -vitamin, A -vitamin, folsyre, calcium og fibre. Spækket med smag af sort peber og den ristede broccoli, ville denne suppe komme ind på dit bord uge efter uge. Server let og cremet broccolisuppeopskrift med hvidløgsristede bønner Salatopskrift og soltørret tomatfocacciabrødopskrift for at lave et komplet måltid. Denne store suppe kan serveres alene til en let middag.

    Vidste du: Broccoli er en superhelt mod diabetes. Som med andre korsblomstrede grøntsager, som grønkål og blomkål, indeholder den en forbindelse kaldet sulforaphane, som udløser flere antiinflammatoriske processer, der forbedrer blodsukkerkontrollen og beskytter blodkar mod den kardiovaskulære skade, der ofte er en konsekvens af diabetes.

    Tag et kig på flere suppeopskrifter, som du også kan prøve

    Bemærk: Hvis din blender ikke optager varme ingredienser, lad alle ingredienserne køle af før blenderen. Jeg bruger The KitchenAid Diamond Blender, og den kværner supper og andre ingredienser, når den er varm.


    Broccoli stilk suppe opskrift

    Denne måned har jeg undervist i broccoli og blomkålrøre i mine klasser. Jeg bruger kun buketter, da jeg ved, at stilke ikke er så populære i mit hus. Det hele er meget godt og godt, bortset fra det faktum, at jeg har stået tilbage i slutningen af ​​hver uge med en masse broccolistængler. Jeg er sikker på, at du nu har samlet, at jeg er en tvangsmæssig brug-alt-du har fået en slags kok. Jeg hader absolut at spilde mad! Faktisk startede jeg en tradition i huset kaldet “Frittata Fridays. ” Det var, når jeg samler bidder af rester og tilfældige grøntsager og gør dem til morgenmad. Alle er glade!

    Så for ikke at smide de helt gode broccolistængler væk, har jeg saftet mange af dem ned i vores juice. Men der er kun så meget af det, jeg kan tage. Hvad kan jeg ellers bruge dem til? På et indfald besluttede jeg mig for at se, om jeg kunne vende stilkene i en pureret suppe som min blomkål og ristet hvidløgssuppe, som er en af ​​mine absolutte favoritter. Min største bekymring var, at stilkene ikke ville have nok smag og suppen ville smage som ingenting — FORKERT! Den var lækker. Varm, rig, cremet og ved hjælp af en af ​​mine foretrukne suppe-fortykningsteknikker (madlavning og purering af Yukon Gold-kartofler med suppen) smagte det som om der var masser af fløde eller smør, når der ikke var nogen.

    Ernæringsmæssigt set er stilkene ret sammenlignelige med buketterne, hvilket er fantastisk, da broccoli engang er en af ​​de superfødevarer, du bør spise meget (og ikke smide i skraldet!) Faktisk er jeg stor på hele korsblomsten familie af grøntsager, der omfatter alle kål, grønkål, bok choy, blomkål, rosenkål, collardgrønt og mere. Disse grøntsager indeholder utrolige mængder vitaminer, mineraler, antioxidanter, kræftbekæmpende forbindelser og endda protein. Belast, folk!

    Jeg nød denne suppe med det samme med en ekstra knivsprængt havsalt og et par kværne sort peber. Min mand rørte en stor knivspids ristet cheddarost i sin skål og syntes det var fantastisk. Til pigerne lavede jeg dem grillet rå cheddarost og grønkålspestosandwich på speltbrød, og de elskede at dyppe dem i suppen. Selv Mr. Picky færdiggjorde naturligvis hele sin skål og#8212, med absolut intet tilføjet. Dette var en vinder rundt omkring!


    Sådan gør du det

    Og her er procesbilleder til, hvordan man laver det. Grundlæggende starter det med at lave den ovenfor beskrevne roux, derefter koger vi små tern kartofler først og tilføjer broccolien senere (fordi det koges hurtigere). Ideen her er, at ved kartoffel og broccoli begge er kogte perfekt, suppen er fortykket, så den er smukt cremet!


    Broccoli cheddarsuppe

    Ingredienser

    • 1 lb 450 g broccoli
    • 1 spsk 1 spsk olivenolie
    • 2 oz. 55 g smør
    • 1 (4 oz.) 1 (110 g) rødløg, grofthakket rødløg, groft hakket
    • 3 3 fed hvidløg, hakkede hvidløgsfedd, hakket
    • & frac12 tsk & frac12 tsk salt
    • & frac14 tsk & frac14 tsk stødt sort peber
    • & frac12 tsk & frac12 tsk paprikapulver
    • 1 kniv 1 knivspids cayennepeber
    • 2 kopper 475 ml kylling bouillon eller vand
    • 1 kop 240 ml tung piskefløde
    • 1 kop (4 oz.) 240 ml (110 g) cheddarost, strimlet

    Udover at være testet af den originale opskriftsskaber, er denne opskrift også blevet testet og kvalitetsgodkendt af vores testkøkken.

    Instruktioner

    Om denne opskrift

    Denne opskrift er en del af et samarbejde med Sahil Makhija, og den blev oprindeligt offentliggjort på hans blog Headbanger's Kitchen.

    Du kan også lide

    Cremet broccoli og porre suppe med lavt kulhydratindhold

    Kulhydratfattige rutabagafritter med avocado

    Grillet veggie low-carb tallerken

    Kulhydratfattig grøntsagssuppe med fennikel og sellerirod

    Keto kyllingesuppe uden nudler

    Cremet lavkulhydratblomkålrisotto med spinat og gedeost

    Lav-carb svampekål risotto

    Courgette og mozzarella gryde

    Lav-carb blomkål ost

    Keto chilidækket laks med spinat

    Svitset laks med asparges og 5 minutters hollandaise

    Lav-carb svampesuppe med parmaskinke

    Keto blomkålshash med æg og Poblano peber

    Lisas keto -kyllingegryde med svampe og parmesan

    Svinekoteletter med grønne bønner og hvidløgssmør

    Keto avocado, bacon og gedeost-salat

    Keto røget laks og avocado tallerken

    Broccoli og blomkål i ost

    Keto oksekødssalat med mozzarella og tomat

    Smag til smag på seks forskellige måder

    Prøv vores keto og lav-carb madplaner gratis!

    Med Diet Doctor's tidsbesparende madplanværktøj kan du oprette dine egne madplaner fra bunden-eller tilpasse en af ​​vores 200+ temaplaner. Ikke medlem endnu? Prøv det 1 måned gratis.

    Kom i gang med vores gratis 2-ugers keto-udfordring

    Vil du have vægttab uden sult, levende sundhed eller diabetes vending på lavt kulhydratindhold? Så er denne enkle og lækre udfordring noget for dig. Alt du skal købe er ægte mad. Alt andet er gratis.

    Vil du lære mere om kulhydrat og keto?

    Vejledning En lav-carb fedtfattig (LCHF) eller ketodi betyder, at du spiser færre kulhydrater og en højere andel fedt. Her kan du lære alt om det, og hvordan du bruger det til at nå dine personlige sundhedsmål.

    27 kommentarer

    Er der nogen der ved hvad den samlede vægt af en portion er?

    Det kommer til at afhænge af, hvor meget suppen reducerer, mens du tilbereder den. Hvis du ikke har brug for alle 6 portioner, kan du bruge rullemenuen til at lave færre portioner for at gøre det lettere at dele ud.

    Jeg vil lave 6 portioner næste gang i håb om at få nok til 4.

    Jeg lavede dette selv i dag og ligesom et par andre har sagt, at portionerne er ret små. Jeg ville have nok til 4 frokoster, og jeg justerede ingredienserne som ovenfor. Jeg får nok to portioner. Men siger at det er virkelig velsmagende og så let at lave.
    Jeg vil lave 6 portioner næste gang i håb om at få nok til 4.

    Jeg er glad for, at du nød denne, Paul. Juster venligst portionsstørrelsen til din appetit, bare husk at medtage det i din kulhydratberegning.

    Jeg laver dette igen i dag. Opskriften er let, men jeg vil bare prøve at dumpe i en 32oz pose frosne broccoli Ingen hakning, ingen adskillelse, ingen sigtning, ingen foodprocessor (har ikke en i hvert fald.) Det bliver lige så godt og færre trin.

    Lad os vide, hvordan det går!

    Medmindre jeg læser vejledningen forkert, siger #2 og #6 at tilføje broccolien. Dette må være en fejl. Jeg tilføjer også mere lager, men det er lækkert.

    I trin 2 tilføjer du stilkene, da de har brug for længere tilberedningstid. I trin 6 tilføjer du buketterne.

    Tilføjer du bouillon i trin 4 eller trin 5?

    Trin 4 tilføjer bouillon til gryden. Trin 5 hældes bouillon fra gryden i foodprocessoren.

    Hvor ser du portionsstørrelsen?

    Over ingredienslisten ser du antallet af portioner.
    Standardnummeret er 6, men du kan justere dette efter behov.


    Rutevejledning

    Trin 1: Skær 1 1/2 pund broccoli -buketter fra stilkene. Skræl den hårde ydre hud fra stilkene og klip de fibrøse ender af. Skær stænglerne på langs i skiver, der er cirka 1/2 tommer tykke og derefter på tværs i stykker på 1/2 tommer.

    Trin 2: Opvarm 2 spsk olivenolie og 1 spsk usaltet smør i en suppegryde ved middelhøj varme, til det er varmt. Tilsæt 2 spsk hakket hvidløg og kog til lysebrun. Tilsæt 1 kop løg i tern og 1/2 kop selleri i tern, sænk varmen til medium og krydr med salt og peber. Kog grøntsagerne langsomt til de er møre, cirka 10 minutter. Reguler varmen, så grøntsagerne koger uden at tage farve.

    Trin 3: Tilsæt 2 tsk finthakkede friske timianblade og rør rundt. Tilsæt broccolistænglerne, 5 kopper kyllingekraft og salt og peber efter smag, og kog op. Kog, uden låg, i cirka 3 minutter. Tilsæt broccolibuketterne og kog videre til de er meget møre, cirka 5 minutter mere.

    Trin 4: Purér suppen i en blender i små portioner. Tilsæt lidt af spinaten (i alt 2 kopper) og noget af citronskallen (i alt 2 teskefulde) til hver portion og purér det derefter. Hvis du bruger en stavblender, skal du slukke for varmen og tilføje spinat og citronskal til gryden på én gang, og derefter puré. (Suppen kan laves til dette punkt, tildækket og nedkølet i op til 1 dag eller frosset i op til 1 måned.)

    Trin 5: Opvarm suppen igen ved svag varme. Rør 1 kop tung fløde eller kærnemælk i. Smag til og juster krydderiet med salt og peber. Holde varm.


    Se videoen: Sådan laver broccoli suppe (Kan 2022).