De bedste opskrifter

Chokolade karamel skildpadde flan

Chokolade karamel skildpadde flan

Chokoladekage toppet med en cremet flan og drizzled med dulce de leche.MERE +MINDRE-

Til kagen:

3/4

kop Guldmedalje ™ mel

3/4

tsk bagepulver

1/3

kop plus 2 spsk kakaopulver

1

teskefuld kanel

1

kop plus 2 spsk kærnemælk

Til flan:

1

dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk

1

dåse (12 oz) fordampet mælk

1

teskefuld vanilleekstrakt

1

teskefuld kokosekstrakt

Kage påfyldning:

1/2

kop finhakket pekannødder

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F, og placer ovnstativet i midten.

  • 2

    Smør generøst en 10-tommers Bundt-pande, og drys med mel, eller brug Baker's Joy ™ madlavningsspray.

  • 3

    Vip gryden og tryk overskydende mel ud. Varm dulce de leche lidt for at blødgøre den og hæld den over bunden af ​​gryden for at belægge jævnt.

  • 4

    Til kagen: Slå smør og sukker i en stor skål med en elektrisk mixer ved medium høj hastighed, indtil den er lys i farven. Skrab skålen. Pisk ægget ind. Sigt mel, kagemel, bagepulver, bagepulver, kanel og kakao sammen. Med blanderen på medium-lav, slå i ca. 1/2 melblanding efterfulgt af 1/2 kærnemælk. Gentage. Skrab skålen, hæv derefter hastigheden til mellemhøj og slå i 1 minut. Hæld dejen i bundpanden og fordel den jævnt.

  • 5

    Til flan: I en blender kombineres den sødede kondenserede mælk og fordampet mælk, æggene og begge ekstrakter. Bland indtil glat.

  • 6

    Hæld langsomt flanblandingen over kagedej.

  • 7

    Træk ovnstativet ud, sæt kagen i en større gryde, og sæt derefter begge pander på stativet. Hæld 6 kopper varmt vand omkring kagen. Skub forsigtigt gryderne ind i ovnen og bages i ca. 50 til 55 minutter, eller indtil et tandstikker kommer rent ud. Fjern fra vandbadet og afkøles ved stuetemperatur i 1 time.

  • 8

    Kølekage i flere timer eller natten over. Kør forsigtigt en tynd kniv rundt om kanten af ​​kagen for at frigøre kanterne. Vend et kantet serveringsfad eller en stor tallerken over kagepanden, tag de to tæt sammen, og vend dem derefter på hovedet. Vip forsigtigt gryden frem og tilbage, og lad kagen løsne og falde.

  • 9

    Drys den reserverede kop dulce de leche over kagen og drys med pekannødder. Skær og server.

  • 10

    (Tilpasset fra den ikke så umulige kage - Chocoflan)

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
630
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
14g
68%
Transfedt
1 g
Kolesterol
140 mg
47%
Natrium
390 mg
16%
Kalium
550 mg
16%
Samlet kulhydrat
85 g
28%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
65g
Protein
14g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
40%
40%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

5 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Flan kan være frygtelig skræmmende - chokoladekage toppet med flan tager det til et andet niveau af intimidering! Men denne Chocolate Caramel Turtle Flan kunne virkelig ikke være lettere og er temmelig idiotsikker. Jeg var virkelig tilfreds med, hvordan dette blev, og det var helt anderledes end alt, hvad jeg nogensinde har lavet. Når du har bagt og afkølet kagen, vend den på din serveringsplade. Nu er det øjeblik, der rammer frygt hos alle bagere derude. Vil det komme ud? Smurte du din pande godt nok? Da vi lægger noget dulce de leche i bunden af ​​gryden, er denne kage mere tilgivende end de fleste. Og ja, min kom smukt ud. Denne kage er fugtig og smagfuld. Det er en perfekt afslutning på ethvert mexicansk måltid!

Se videoen: Toms Skildpadder (September 2020).