Traditionelle opskrifter

Baconpandekager

Baconpandekager

  • Forbered 10 min
  • I alt25 min
  • Portioner 12

Bacon højre smack midt på din pandekage laver en alt-i-en særlig morgenmad!MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 7. marts 2017

Ingredienser

2

kopper Original Bisquick ™ mix

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm rist eller stegepande. Kog bacon indtil det er sprødt og dræn på papirhåndklæder.

  • 2

    Forbered pandekagedej ved at blande Bisquick ™ blanding, mælk og æg i en medium skål.

  • 3

    Placer baconstrimler på gitter eller stegepande, og lad meget plads imellem dem. Hæld pandekagemix rundt om baconstrimlen.

  • 4

    Kog i 2-3 minutter pr. Side eller indtil gyldenbrun.

  • 5

    Serveres med sirup.

Ernæringsoplysninger

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
140
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
7g
11%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
14%
Natrium
390 mg
16%
Kalium
80 mg
2%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
1 g
Protein
6g
% Daglig værdi*:
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvem siger, at du ikke kan få din pandekage og spise den også? Og i dette tilfælde er det en pakkeaftale med ... bacon! Du kan ikke rigtig have pandekager uden bacon, så tjek denne alt-i-en-morgenmad med bacon tilberedt i midten af ​​din pandekage! Forestil dig sprød salt bacon omgivet af let sød pandekagedej og kogt op gyldenbrun. Disse baconpandekager er nøjagtigt det! Det er nemmest at bruge en rist til at piske disse babyer ud, men jeg ejer desværre ikke en, så jeg nægtede en stegepande. Læg bare din kogte bacon i panden og hæld forsigtigt pandekagedej rundt om ydersiden af ​​baconet. Du vil være sikker på, at du stadig kan se baconstrimlen, fordi det er den del, der er så spændende. Når jeg spiser bacon, er jeg helt skyldig i at bruge den til at tørre en resterende sirup på min tallerken fra mine pandekager. Så den åbenlyse topping for disse baconpandekager var en kraftig dryp af sirup. Dette er en sensorisk fest i munden, der appellerer til både de salte og søde sanser på samme tid. Smagsløgene bliver vanvittige for denne kombination. Disse baconpandekager flyver fra dit morgenbordsbord i weekenden!

Se videoen: Eventyrtid. Bacon-pandekagesangen på forskellige sprog . Dansk Cartoon Network (September 2020).