Nye opskrifter

Apple og tranebær streusel opskrift

Apple og tranebær streusel opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Dessert
  • Frugt desserter
  • Bær desserter
  • Tranebær desserter

En vidunderlig efterårs- og vinterdessert, der vil varme dit hjertes hjertemuslinger. Nyd med fløde, vaniljesaus eller is.

31 mennesker lavede dette

IngredienserServerer: 12

  • 285 g friske tranebær
  • 375 g groft hakkede, skrællede æbler
  • 150 g florsukker
  • 80 g grødhavre
  • 5 spsk almindeligt mel
  • 60 g hakkede pekannødder
  • 70 g mørkt brunt blødt sukker
  • 110 g smør

MetodePrep: 20 min ›Kog: 1 time› Klar om: 1 time 20 min

  1. Forvarm ovnen til 180 C / gas 4. Smør en 3 liters bageplade let.
  2. I en mellemstor skål blandes tranebær, æbler og flormelis. Hæld i det tilberedte fad.
  3. Bland havre, mel, pekannødder og mørkebrunt blødt sukker i samme skål. Fordel jævnt over frugten i fadet.
  4. Klem små stykker smør af og anret dem oven på havreblandingen. Bag, tildækket, i 50 minutter i den forvarmede ovn.
  5. Fjern låget og bag i yderligere 10 minutter eller indtil toppen er ristet.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(49)

Anmeldelser på engelsk (38)

af C25OR624

Jeg lavede dette til vores 3. årlige "venner" (ingen familie) Thanksgiving. Jeg vil altid have en tranebærret til noget farve, og jeg har lavet nogle tranebærretter, der ikke gør andet end at se smukke ud. Jeg var virkelig glad for, hvor godt dette gik. Det fik 2 tommelfingre op fra en del gæster. Jeg vil lave dette igen og til mere end bare Thanksgiving.-03. December 2007

af Karen

Jeg kom æblestykkerne (med skræl på) og tranebær i foodprocessoren for at hakke dem. Serveres derefter med vaniljeis som dessert. Det er ligesom et æble og tranebær sprødt, men er tungt på tranebærene-hvilket er godt !!! Jeg skar faktisk det hvide sukker ned til mindre end en 1/2 kop. Det virker mærkeligt for en dessert, men isen tilføjer masser af sukker og sødme.-18. oktober 2009

af jojobeanzsis

Absolut lækker. Hjertelig og sød. Min familie elskede dette til julemiddag. Min moster kunne ikke stoppe med at spise det.-23. januar 2008


Paleo Tranebær Æblebrød

Paleo Cranberry Apple Bread er lige den godbid, du har brug for i denne feriesæson! Den syrlige smag af tranebær passer så godt til de sødede og kanelkrydderede æbler. Alt bagt med nogle valnødder og en kanel streusel topping! Bag et brød til din familie, din nabo eller bare til en sjov morgenmad eller godbid eftermiddag. Et brød der helt sikkert vil blive elsket af alle!

Endnu en decemberdag, endnu en ferieinspireret godbid til jer alle! Jeg tog for nylig til Instagram klar til at bage brød med ferietema. Sandt sagt, jeg tænkte, at jeg ville elske at lave et Eggnog Cinnamon Swirl Brød. Tranebæræblet var også en anden af ​​mine tanker, så jeg tog en meningsmåling for at spørge jer alle, hvilken en I foretrækker!

Det burde være indlysende, at Cranberry Apple Bread var vinderen! Jeg tænker stadig på dette æggesnapbrød, så HVIS jeg har tid i den næste uge, ser du måske endnu en sjov ferieinspireret godbid.

Super tilfreds med den måde, denne blev til! Jeg elsker et æblebrød: bidder af æbler dækket af kanel, og jeg er især vild med den måde, de skaber et fugtigt og lækkert brød på! At smide nogle tranebær og kanel valnød streusel på toppen var den perfekte måde at afslutte det på!

Så uanset om du leder efter et andet bageprojekt i denne måned (er vi ikke alle ved at bage et ton denne særlige feriesæson.), Eller bare på udkig efter en sjov og festlig morgenmad juleaften eller julemorgen, så tror jeg, at I alle vil elsker denne.


Apple Cranberry Streusel Pie!

Jeg troede, at jeg også ville dele denne Apple Cranberry Streusel Pie i dag! Jeg lavede det to gange i sidste uge. Første gang klippede den ikke pænt. Det var heller ikke anden gang, men det er så godt, at jeg vil tilgive det.

Ja, jeg indrømmer, at min familie spiste 2 hele tranebær æbletærter i sidste uge.

Sørg for at bruge Rafflecopter nedenfor for at deltage for at vinde en Butterball -kalkuncheck til en værdi af $ 20! Det giver dig en temmelig god kalkun til dit Thanksgiving -måltid! Dette er en hurtig, så jeg kan få checken til dig i tide, så vent ikke! Giveawayen slutter 11/19 ved midnat!

Og husk, at Butterball har deres Turkey Talk-Line-eksperter, der kan tilbyde 30+ års erfaring, tips, opskrifter og mere! Hvis du har en nødsituation i Tyrkiet på Thanksgiving, skal du ringe til 1-800-Butterball, og de vil hjælpe dig! Eller tweet dem @Butterball!


  • 1/2 af en 17,3 ounce pakke butterdej (vi brugte Pepperidge Farm), optøet
  • 3 Granny Smith æbler, skrællet, kernet og skåret i tynde skiver
  • 1/3 kop sukker
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 spsk mel til alle formål
  • 1/2 kop tørrede tranebær
  • 1/4 kop hakkede valnødder
  • 1 1/2 tsk citronsaft
  • 1 æg pisket let med 1 spsk vand
  • Konditorer sukker til servering (valgfrit)

Juster ovnristen til midterposition, og forvarm ovnen til 350 ° F. Beklæd en bageplade med bagepapir.

I en medium skål piskes sukker, kanel og mel sammen. Tilsæt tranebær og valnødder og rør rundt for at kombinere. Tilsæt æbler og citronsaft og rør under omrøring, indtil æblerne er godt overtrukket, afsat.

Mel let en ren arbejdsflade og rul butterdej ud til et 16 x 12 tommer rektangel. Med den korte side mod dig, drys 1/2 af wienerbrød med æbleblanding, og efterlad en 1-tommer kant i enden tættest på dig. Rul dejen op, jelly roll-stil, og krymp for at forsegle kanter. Overfør strudel til tilberedt bageplade og pensel toppen med ægvask. Skær tre slidser oven på wienerbrødet for at lade dampen slippe ud. Bages til toppen er gylden, cirka 35 minutter. Overfør bagepladen til en rist og lad afkøle i 20 minutter. Støv med konditorisukker før servering, hvis det ønskes.


Opskriftsoversigt

  • 3/4 kop tranebærjuice cocktail
  • 1/2 kop granuleret sukker
  • 1 (10 ounce) pakke friske tranebær
  • 2 spsk rødbærgelé
  • 3 spsk smør, delt
  • 6 kopper (1/2-inch) ternet skrællet romæble
  • 1/4 kop vand
  • Madlavningsspray
  • 2 spiseskefulde mel
  • 2 spsk pakket brunt sukker
  • 2 spsk hakkede valnødder

Bring saft og sukker i kog i en lille gryde. Tilsæt tranebær reducer varmen, og lad det simre i 12 minutter eller indtil bærene popper. Læg tranebærblandingen i en metalsigte over en skål, og tryk med bagsiden af ​​en ske for at ekstrahere væske (ca. 1/2 kop). Kassér papirmassen. Kombiner tranebærpuré, gelé og 2 spsk smør i 2-kop glasmål. Mikrobølgeovn på HIGH 1 1/2 minutter, eller indtil smør smelter, rør og sæt til side.

Læg æble og 1/4 kop vand i en 1 1/2 quart gryde. Dæk til og mikrobølge på HIGH i 5 minutter. Dræne. Kom blandingen tilbage i gryden kombineres med tranebærblanding. Sked i en 11 x 7-tommers bageplade belagt med madlavningsspray. Bages ved 350 ° i 15 minutter under omrøring en gang efter 10 minutter.

Kombiner mel og farin i en skål, skåret i 1 spsk smør, indtil blandingen ligner groft mel. Rør nødder i. Drys over frugtblandingen bag yderligere 10 minutter.


Apple Strudel:

Sidste år lavede vi en lignende opsummering af efterårsæbleopskrifter. Du husker måske, at jeg lavede Apple Streusel Cake. (Den er i øvrigt lækker, og den gør en god morgenmad sød eller dessert.) Jeg havde tænkt mig at lave tante måske & rsquos Apple Strudel opskrift sidste år, men det lykkedes mig ikke at få opskriften i tide. Så i efteråret var jeg bundet og fast besluttet på at klare det.

For et par år siden bragte min tante måske (hendes navn er May, men vi kaldte hende måske altid.) Denne Apple Strudel til et julemøde. Hendes mand, min onkel Dan og deres børn havde altid fablet, hvor lækkert det var. Det tog kun en bid at vide, hvor rigtige de havde. Med sådan en fantastisk kombination af smag, siger jeg & rsquod det & rsquos vanvittigt lækkert.

Jeg elsker også, hvor hurtigt og let det er at lave. Lad mig guide dig igennem opskriften.


  • 7 kopper æbler (skrællet, kernet, tyndt skåret)
  • 1 1/2 kopper tranebær (friske)
  • 2 spsk citronsaft
  • 3/4 kop sukker
  • 1/2 kop brunt sukker
  • 3 spsk mel
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 1/3 kop æblejuice
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 spsk smør (blødt)
  • Til topping:
  • 3/4 kop mel
  • 1/2 kop sukker
  • 1 sparsom teskefuld bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 1 stort æg
  • 2 spsk fløde (eller fordampet mælk eller halv og halv)
  • 2 spsk smør (smeltet)

Smør en 2 1/2- til 3-quart bagning. Forvarm ovnen til 375 F.

Kast æblerne i skiver med tranebær og citronsaft.

I en skål kombineres 3/4 kop granuleret sukker, 1/2 kop brunt sukker, 3 spiseskefulde mel, 1 tsk kanel og 1/2 tsk salt, der tilsættes til æbleblandingen og smøres til pels. Bland æblejuice og vanilje i.

Arranger æbleblandingen i den tilberedte bageplade. Prik med det bløde smør.

Lav topping: I en blandeskål kombineres 3/4 kop mel med 1/2 kop sukker, 1 tsk bagepulver og 1/4 tsk salt.

Pisk ægget med fløde og smeltet smør, rør de tørre ingredienser i og pisk til det er glat.

Brug en spiseske og hæld skefulde af dejen jævnt over frugtblandingen. Dejen spredes, når skomageren bager.

Bages i 40 til 50 minutter, indtil frugten er mør og topping er pænt brunet.


  • Placer en rist i midten af ​​ovnen, og varm ovnen til 350 ° F. Beklæd en 9 吉-tommers bageplade med folie, og efterlad et 2-tommer udhæng i enderne. Sprøjt folien med madlavningsspray.

Lav skorpe og topping

  • I en foodprocessor finmales 1/2 kop valnødderne med sukkeret. Tilsæt mel, bagepulver og salt og puls til blanding. Tilsæt smørret og puls, indtil det er på størrelse med små ærter, 5 eller 6 pulser på et sekund. Overfør 1 generøs kop af blandingen til en medium skål og sæt til side.
  • Tilsæt ægget til den blanding, der er tilbage i foodprocessoren, og puls, indtil dejen begynder at samle sig til store klumper. Tryk med fingrene på dejen jævnt i bunden af ​​den tilberedte pande. Brug skorperne på en gaffel til at lægge skorpen til det hele.
  • Bag indtil kanterne er lyse gyldenbrune og midten ser tør ud, 15 til 20 minutter. Afkøl skorpen på en rist.
  • I mellemtiden æltes den reserverede blanding med fingerspidserne, indtil den bliver klumpet. Hak de resterende 1/2 kop valnødder groft og smid dem i blandingen, der er afsat til topping.

Lav fyldet

  • I en medium gryde kombineres 2 kopper tranebær med æblerne, sukker, ahornsirup, æblebrændevin og salt. Lad det simre ved middel varme. Kog under omrøring lejlighedsvis, indtil sukkeret er opløst, tranebærene er sprunget op, og blandingen er tyk og sirupagtig, 4 til 6 minutter. Fjern gryden fra varmen, og rør de resterende 1 kop tranebær i.
  • Skrab tranebærblandingen med en gummispatel på skorpen og fordel den jævnt. Drys den reserverede topping over tranebærlaget, tryk streusel mellem fingrene i små klumper, mens du drysser.
  • Bages, indtil topping er gylden, 20 til 25 minutter. Lad afkøle i gryden på en rist, indtil den er lige varm, cirka 1 time. Løft forsigtigt stængerne ud af gryden ved hjælp af folieoverhænget, skræl foliens kanter tilbage, og afkøl helt på risten. Skær i 24 stykker.

Lav tips på forhånd

Stængerne opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 3 dage.


Tranebær-æble sprød med havregryn Streusel Topping

Kombiner brunt sukker, havre, mel og salt i en stor skål, og bland det. Tilsæt smør og gnid i med fingerspidserne, indtil blandingen kommer sammen i fugtige klumper. Dæk chill til, mens fyldet tilberedes. (Topping kan tilberedes 1 dag i forvejen, hold den afkølet.)

Fyldning

Trin 2

Forvarm ovnen til 375 ° F. Smør generøst 13x9x2-tommers glasform. Kombiner tranebær, æbler, sukker og æblesaft i en stor stor gryde. Kog op ved middel varme, omrør ofte. Kog indtil tranebær er møre og saftene tykner lidt, cirka 5 minutter. Overfør fyldet til tilberedt fad. Drys topping over.

Trin 3

Bages sprøde, indtil fyldet bobler tykt, og topping er sprød og dyb gyldenbrun, cirka 40 minutter. Lad afkøle 10 minutter. Server med is.

Hvordan ville du vurdere Cranberry-Apple Crisp with Havregryn Streusel Topping?

Ikke nok i gang, og for meget tranebær (og følgelig for meget goopy pectin), men lækkert med is. Så igen, hvad er det ikke? Jeg overvejer at lave noget lignende til dette igen med lidt krydderi i streusel -topping, lidt ingefær i med frugten og øge forholdet mellem æbler betydeligt.

Opskrifter du vil lave. Madlavningsråd, der virker. Restaurantanbefalinger, du stoler på.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. God appetit kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


Forberedelse

Trin 1

1. Forvarm ovnen til 350 grader F. Til streusel -topping kombineres mel og farin i en skål. Skær i smør, indtil blandingen er smuldrende. Rør valnødder i og sæt til side.

2. Til tærte og frugtfyldning, lad tærtebunden stå ved stuetemperatur i 15 minutter. Imens kombineres surgar, mel, kanel, muskatnød og salt i en lille skål. Tilsæt tranebær og appelsinskal godt, og sæt til side.

3. Kern, skræl og skær æbler. Skær æbler i halve for at lave cirka 8 kopper skiver. Smid æbleskiverne med sukkerblandingen i en stor skål, indtil de er jævnt belagt til side.

4. Fold forsigtigt skorpen ud på en let meldrysset overflade. Rul skorpe til 11 1/2 tommer cirkel. Læg skorpe i bunden og opad af Deep Pie Dish, der danner en løs flæse, selv med den øverste kant af tærtepladen. Hæld æbleblandingen i skorpe. Drys jævnt med streusel -topping. For at forhindre overbrunning af wienerbrødskanter, dæk tærtekanten med 2- til 3-tommers brede strimler af aluminiumsfolie.

5. Bag 50-55 minutter eller indtil æbler er møre og streusel er gyldenbrun. Afkøl mindst 2 timer før servering. Skær i skiver.


Apple-Cranberry Crisp Med Polenta Streusel Topping

Ristet anisfrø i en lille stegepande over medium varme, indtil det er lidt mørkere i farven, cirka 3 minutter. Læg frøene i processoren. Tilsæt de næste 5 ingredienser, blend i 5 sekunder. Tilsæt smørblanding ved hjælp af tænd/sluk -vendinger, indtil blandingen ligner grove krummer. Overfør blandingen til en stor skål. Dryp æg over og rør indtil ingredienserne er jævnt fugtige.

Til påfyldning

Trin 2

Forvarm ovnen til 375 ° F. Kombiner de første 8 ingredienser i en stor skål, rør rundt for at blande. Tilsæt æbler og citronsaft for at blande. Overfør fyldet til et 11 x 7 x 2 tommer glasfad (eller et andet lavt fad på 2 quart).

Trin 3

Smuldr topping fint over fyldet. Bag desserten, indtil æblerne er møre, saften bobler tykt, og topping er sprød og gylden, cirka 1 time. Afkøl 15 minutter. Server den sprød varm med gelato.

Trin 4

*Sælges i nogle supermarkeder og i naturlige fødevarebutikker og italienske markeder.

Hvordan ville du vurdere Apple-Cranberry Crisp With Polenta Streusel Topping?

Opskrifter du vil lave. Madlavningsråd, der virker. Restaurantanbefalinger, du stoler på.

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes. Brug af dette websted udgør accept af vores brugeraftale og fortrolighedspolitik og cookieerklæring og dine fortrolighedsrettigheder i Californien. God appetit kan tjene en del af salget fra produkter, der er købt via vores websted som en del af vores associerede partnerskaber med forhandlere. Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast. Annoncevalg


Se videoen: Рошавото Кате - Косовски сладкиш. (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Dougal

    Jeg er ked af det, men efter min mening tager du fejl. Jeg er sikker. Jeg foreslår at diskutere det.

  2. Alafin

    Jeg er ked af, at jeg ikke kan deltage i diskussionen nu. Jeg har ikke de oplysninger, jeg har brug for. Men dette emne interesserer mig meget.

  3. Voodoolkis

    gætter sjældent

  4. Yojora

    Wow -kompilering !!!!!!! Fabelagtig!



Skriv en besked