Seneste opskrifter

Grillede Bourbon Bacon Burgere

Grillede Bourbon Bacon Burgere

Grillede Bourbon Bacon Burgers bliver stjernen på din næste udendørs sommerfest. MERE +MINDRE-

1

dåse (4,5 oz) Old El Paso ™ hakkede grønne chili

4

tykke skiver i alderen hvid cheddarost (eller mere, hvis du skærer smalle skiver)

8

skiver romaine salat, skåret i lige store stykker for hver burger

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål kombineres oksekød, chili, bourbon, baconbiter, en knivspids salt og peber. Bland med dine hænder, indtil de er godt kombinerede, og dann derefter fire lige store bøffer. Du kan enten marinere disse i køleskabet i et par timer eller begynde at grille med det samme.

  • 2

    Forvarm grillen til en mellemhøj og grill burgere, indtil de er kogte igennem eller din ønskede doneness. Når du vender burgere, skal du tilføje osten, så den smelter under grillprocessen.

  • 3

    Grill også boller, indtil du får gode grillmærker.

  • 4

    I mellemtiden skal du gengive din bacon i en medium stegepande over medium varme, indtil den er flot og sprød. Overfør til en tallerken og tør dem tørt. Bryd i halvdelen, så du har et par stykker til hver burger.

  • 5

    Server burgere garneret med bacon og sprød romansalat!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Bliv du bare blind og kiggede på denne fantastiske burger? Godt. Lad os tale om overbærenhed med et kys. Jeg kan godt lide det. Jeg har brug for det. Det er sundt! Det er. Selv Julia Child selv bekræfter dette med sit smukt berygtede citat, "Alt i moderation. Inklusive moderation." Åh, jeg kan også lide hende. Overbærenhed bringer de svimlende bukser på. Det får dine øjne til at vende tilbage på vej til bagsiden af ​​dit kranium, hvor de forbliver, mens du taler i tunger og kollapser og smelter sammen i en bunke af lykkelig menneskelig goo fra ren tilfredshed. Naturligvis er overbærenhed kun beregnet til særlige lejligheder. Eller som jeg gerne kalder det, livet. Lad os nu tale om disse grillede Bourbon Bacon Burgers. Jeg mener, hvis vi overhovedet kan. Nu er din mund sandsynligvis forvandlet til en dam med savlen, hvor du sandsynligvis kunne fiske i. Oksekød. Bacon. Bourbon. Grønne chiles. Smeltet alderen Cheddar. Løgboller. Ja, alt skal kapitaliseres. Lad os lave dem, før du glider ind i koma. Tag noget oksekød, noget bacon (ikke afbilledet, fordi jeg allerede var så begejstret for at lave disse, jeg mørkede), nogle baconbiter, nogle gamle El Paso terninger grøn chili, alderen hvid cheddar, noget BOURBON (hej! du sippede det bare. Nå, okay.), noget sprød salat og nogle løgboller. Overbærenhed. Du skal helt komme ind i det.

Se videoen: Brisket Diner Burgers Recipe (September 2020).