Usædvanlige opskrifter

Teeny Tiny Rainbow Cakes

Teeny Tiny Rainbow Cakes

Regnbue kage glæde, i en teeny lille individuel portion!MERE +MINDRE-

2

kasser Betty Crocker Super Moist ™ hvid kageblanding, blandet i henhold til pakkevejledning

3

beholdere Betty Crocker ™ Rich & Creamy hvid frosting

Flydende madfarvning (jeg brugte farver fra både det klassiske og neonsættet)

Skjul billeder

  • 1

    Mål 6 ark pergament for at beklæde din 9x13 gryde - du vil have et par inches overhæng på begge langsider af gryden.

  • 2

    Forvarm ovnen pr. Kage bageplade på kassen.

  • 3

    Del kagedej jævnt i 6 skåle. Farve med flydende madfarve. Brug et klassisk madfarvesæt til rødt og gult, et 2: 1 gult / rødt forhold for orange, blå og lilla fra et neonsæt og en brugerdefineret blanding af neon og klassisk grøn på det grønne lag. Du skal bruge ca. 20 dråber i alt i hver skål for at få flotte, livlige farver.

  • 4

    Placer et af pergamentarkene i gryden. Fastgør siderne for at gøre det lettere at distribuere dejen. Bindemiddelklip, som fungerede godt (Fjern disse inden bagning!)

  • 5

    Hæld den første skål dej i gryden og spred den lige til kanterne af gryden med en spatel. Når du hælder smeten i, ser den ikke ud som meget. Spred det jævnt som muligt på pergamenterne, og tryk det i ovnen. Bag laget i ca. 10 minutter. Se det nøje - disse tynde små lag koger hurtigt!

  • 6

    Fjern fra ovnen, og lad laget køle af på et køleholder (i gryden) i 10 minutter. Fjern derefter laget fra gryden ved hjælp af papirpergamenthåndtagene, og læg laget tilbage på køleholderen for at fortsætte med at køle ned.

  • 7

    Gentag med de resterende lag.

  • 8

    Når du har bagt alle seks lag og tilladt dem at køle helt af (tager ikke lang tid), tag den hvide frost. Giv frostingen en grundig omrøring, så den er flot og løs.

  • 9

    Læg det første lag tilbage i gryden (lad pergamentet være på). Spred ca. 1/3 af et kar af den hvide frosting jævnt på laget.

  • 10

    Tag det næste lag i din line-up. Du kan bruge pergamentet til at placere det, lægge det nedad på det frostede første lag og derefter bare skrælle pergamentet af.

  • 11

    Gentag med de resterende lag, indtil du kommer til det sidste, som du ikke frost.

  • 12

    Pak panden med pergament (som ikke klæber til kagen) og derefter et lag tung folie og læg det i fryseren. Vej kagen ned ved hjælp af et skærebræt eller en anden gryde med et par pund frossen mad eller andre frysesikre genstande ovenpå. Lad kagen fryse mindst natten over.

  • 13

    Flere timer før servering, tag den ud af fryseren, pak den ud, tag kagepladen ud af gryden med pergamenthåndtagene, og gør dig klar til at skære. Opskæring gøres bedst, når kagen er frossen!

  • 14

    Skær med en rund kiksfræser på 2 1/2 tommer - og husk, at du har brug for en høj fræser med håndtag, der ikke forstyrrer for meget. Når du har skåret, skal du bare skubbe kagen ud af kniven, forsigtigt men fast på en plade eller et skærebræt. Gentag med resterende kage.

  • 15

    Top med frost og drys.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
730
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
27g
42%
Mættet fedt
10 g
50%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
680 mg
28%
Kalium
110 mg
3%
Samlet kulhydrat
117g
39%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
80 g
Protein
4g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 7 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvad er bedre end en cupcake, spørger du? Hvad med en Teeny Tiny Rainbow Cake? Du har sandsynligvis set mange regnbuekager i fuld størrelse. Men der er noget specielt ved at have en lille lille regnbue kage. De er kun billetten til at bringe et smil i alles ansigt, især en fødselsdagsgæst! Disse er nemme at lave og en fantastisk kandidat til "make-ahead" på grund af den involverede frysetid. Pergamentpapir er faktisk den vigtigste del af opskriften - lagene er så tynde, at der ikke er nogen anden måde at håndtere dem på. Pergamentpapiret giver både stabilitet OG mobilitet! Sørg for at opdele kagedejen jævnt i seks skåle. (Præcision er vigtig her, så vær omhyggelig!) Mens du forbereder hvert lag, kan du bruge bindemiddelklips til at fastgøre siderne for at gøre det lettere at sprede smeten. Eller hvis du har en let berøring med en spatel, har du muligvis ikke brug for fastgørelse og kan springe klipene over. Husk bare at fjerne clipsene inden bagning! Vær opmærksom, de bagte lag er tynde. Du kan have et lagulykke / hændelse / katastrofe på et eller andet tidspunkt i samleprocessen. Bare rolig! Saml bare lagstykkerne, puslespilstil oven på det forrige lag, bland dem lidt sammen, og udvis lidt ekstra forsigtighed, når du froster det lag. Gentag processen med de resterende lag, indtil du kommer til det sidste lag. Frost ikke den ene. Pak derefter gryden op til fryseren. Indpak det først med et lag pergamentpapir og derefter tung folie. Placer et lille skærebræt og / eller gryde oven på den indpakkede kage, og tilsæt et par pund værd af tunge fryservenlige genstande. Du vil komprimere kagen lidt, da dette hjælper dig med at lave jævne lag. Lad kagen fryse i flere timer eller natten over.
  • Når du har skåret alle dine runder, skal du topte hver med lidt frost og et par drys. Eller du kan også gå den klassiske rute og ise siderne også. Men disse kager er så farverige, at du måske bare vil lade siderne være nøgne! De ser godt ud på begge måder! Håber du har det sjovt med disse Teeny Tiny Rainbow Cakes!

Se videoen: Tiny Sushi I Tiny Kitchen (September 2020).