Nye opskrifter

Ovnbagt parmesan- og panko-crusted kyllingetromler

Ovnbagt parmesan- og panko-crusted kyllingetromler

Disse trommestikker kræver meget lidt forberedelsestid, brug kun en lille håndfuld ingredienser og smag fantastisk!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

6

kyllingetrommestikker eller 12 trommeslag

1

kop Progresso ™ panko brødkrummer

1/4

kop revet parmesanost

Skjul billeder

  • 1

    Anbring trommerne i en lynlås med citronsaft og lad dem marinere i køleskabet i mindst en time.

  • 2

    Kombiner parmesanost, panko-brødkrummer og salt i en bred, lav skål. Tilsæt de piskede æg i en anden skål.

  • 3

    Forvarm ovnen til 425 ° F.

  • 4

    Dyp hver trommestok i det piskede æg, og rul dem derefter i brødkrummeblandingen, og belæg dem grundigt. Læg tromlerne på et foret bageplade og spray hver enkelt med lidt olie.

  • 5

    Bages trommeslag i 20 minutter, indtil de er kogte igennem, og saftene løber klare, når de stikkes med en skarp kniv.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
385.3
% Daglig værdi
Total fed
22,6 g
35%
Mættet fedt
6,8 g
34%
Kolesterol
281,3 mg
94%
Natrium
925,6 mg
39%
Kalium
465,2 mg
13%
Samlet kulhydrat
0,8 g
0%
Kostfibre
0,1 g
0%
Sukker
0,2 g
Protein
41,8 g
C-vitamin
2%
2%
Calcium
11.50%
12%
Jern
10.70%
11%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse sprøde, sprøde ovnbagte trommestikker er super nemme og super lækre. Jeg elsker det, når du kan bruge 5 minutter på at smide noget sammen med bare et par ingredienser og nyde et lækkert resultat. Disse bagte kyllingetrommerier bliver ikke nemmere, og de smager fantastisk! Trommeslagene marineres først i citronsaft, der ikke kun gør kyllingekødet mere mørt og saftigt (ja tak!); det giver også kyllingen en dejlig smag (jeg kan lide det!). Derefter dyppes de i æg og rulles i parmesan-krydret panko-brødkrummer og bages i ovnen til sprød perfektion. Det er det - super let, men masser af smag! Og du kan enten bruge trommestikker eller gå med trommeslag til en sjov fest-forretter.

Se videoen: Panko-Crusted Chicken Tenders. Emeril Lagasse (September 2020).