Nye opskrifter

Forårsopskrift med krydret fisk

Forårsopskrift med krydret fisk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vask og rengør fisken, skær fileterne og udben.


Smør hvert stykke fisk med lidt olivenolie, og krydr derefter som følger: et laurbærblad, lidt salt og rosmarin. Mosaik peber tilsættes, den er farvet og mere krydret end den sorte, så det vil sætte dit blod i gang.

Læg i gryden på bagepladen og bag i den forvarmede ovn, ved den rigtige varme, i cirka 20 minutter.


Server med citron og appelsin, som du kan skære i skiver eller presse, som jeg gjorde. Orange giver den en interessant og behagelig sødme og aroma. Brug et par kviste dild og persille, de er ikke kun dekorative, men også velsmagende og giver fisken en forfriskende smag.

God appetit!

Hvis du kunne lide min opskrift, kan du også finde den på min blog:


http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2015/03/reteta-de-primavara-cu-peste-picant.html


Du kan også følge mig på Instagram, klik på billedet.

Eller klik på billedet på Facebook -siden.

Pisk æggene i en anden skål og sæt dem til side.

Først vil vi rense eventuelle resterende fjer og derefter tørre dem godt af overskydende væske, hvis nogen, derefter skære dem i halve, hvis du køber færdigskåret endnu bedre, men stadig skal kontrollere for eventuelle resterende fjer og tørre godt af.

Vi lægger vingerne i en skål ved siden af ​​alle krydderierne. Bland dem godt, så de krydrer jævnt. Dæk skålen til med en frisk folie og lad dem afkøle i mindst 3 timer.

En time før stegning tager vi dem ud af køleskabet, og derefter passerer vi dem gennem melet blandet med stivelsen. Du skal vente på vingernes temperatur for at nå temperaturen i huset.

Næste trin er at lægge alle vingerne i de sammenpiskede æg og blande dem, så de dækker jævnt.

Vi tager 3-4 stykker og sender dem igen gennem melblandingen, så vi ikke længere har våde dele. Saml hvert stykke i din håndflade, så melblandingen klistrer godt.

Varm en bradepande op med olie og læg vingerne, kun når det er varmt nok, ideelt ville det være 180 grader. Finnerne skal dækkes med olie.

Steg ved medium varme i 7-9 minutter, vend dem forsigtigt 2-3 gange. Gnid dem helst ikke for hårdt, ellers får de ikke en smuk og sprød skorpe.

Vi tager dem ud på en aftappet grill eller på en bakke beklædt med et køkkenrulle.

Server varm sammen med dine yndlingssaucer, og herfra kan jeg kun ønske dig mere arbejde og god appetit!


Forårsopskrift med krydret fisk - Opskrifter

Filtrer opskrifterne efter det produkt, de kan tilberedes med

Opskrift Fisk og skaldyrssuppe på Multicooker Crock-Pot Express af ȘiBlondeleGândesc.ro

Karpe saltopskrift tilberedt med den langsomme komfur Crock-Pot 5.7L Digital

Paella opskrift med rejer på Express Multicooker med trykkogning Crock-Pot af Miruna- siblondelegandesc.ro

Vegetabilsk laksopskrift på Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot af Sweets All Kinds

Laksepudding opskrift tilberedt på Slow Cooker Digital DuraCeramic Sauté 6l af Blog in Tandem

Gylden opskrift med basilikum og blomkål på Slow Cooker Crock-Pot 5.0L DuraCeramic Saute af Florina Badea


Opskrifter med ørreder

ilt. Den findes i bjergfloder, men tilpasser sig de fleste
gode forhold i bjergfarme og søer. På trods af at han har
mange knogler, Der er mange måder at tilberede ørreder på
køkken. Stegt, fyldt, i ovnen eller på grillen eller panden, ørreder
det kan være en velsmagende og speciel ret. Hans møre kød virker
meget godt med grøntsags saucer. Mange af jer har smagt det i form
dens traditionelle rumænske, stegt med polenta og mujdei, men er
velsmagende og lavet i ovnen, på grillen eller damp. Ørred saltlage
det er let at forberede, især da du har brug for ørreder, vand, grøntsager,
grønt og krydderier efter alles smag. Du kan også forberede den
med creme fraiche, i bacon, i middelhavsstil, med appelsiner og sauce
krydret. det vil næsten forlade munden!


Ovn i ovnen med creme fraiche

Rens fisken, vask den godt, lad den dræne og forbered sammensætningen til påfyldning af fisken.

I en skål kom svampe, salt efter smag, et skiver løg, en spiseskefuld creme fraiche, et fed finthakket hvidløg, lidt hakket peber og lidt estragon, bland godt og fyld den fisk, som vi vil placere i bakken, hvori jeg kom olie og lidt estragon, malet peber i. Læg derefter to skiver tomater i fisk og læg resten af ​​tomatskiverne ved siden af ​​fisken og over fisken, læg i gryden og løg skåret i skæl, drys med estragon, hakket peber, salt efter smag og hæld fløden i som jeg tilføjede hvidløgsfeddene. kværnes godt. Sæt bakken i ovnen, ved den rigtige varme, i cirka 40 minutter. Hvis du tilføjer en polenta, står du klart ikke op fra bordet!
Jeg tilføjede også stegt fisk givet gennem majs. Jeg havde også polenta og hvidløgssauce med. God appetit!


Ingredienser Konserveret fisk i krydret olie

  • 2 kg små fisk (i mit tilfælde sardiner), vejet urenset
  • 300-400 ml. solsikkeolie
  • 300 ml. tør hvidvin
  • 1 selleri stilk selleri
  • 3 mellemstore gulerødder
  • 1 løg (mit var tilfældigt rødt, uanset hvilken farve det er)
  • 1 spsk revet peberkorn
  • saft af 1 citron
  • 1 hvidløgshoved
  • friske eller tørrede varme peberfrugter, efter hvor krydret du vil have dåse (hvis du ikke kan lide den krydrede smag, kan du helt opgive varme peberfrugter)
  • 4 laurbærblade
  • 1 spiseskefuld salt med en knivspids salt til konserves og pickles (spørg aldrig saltet i butikkerne en gang, det er et sæsonprodukt og kan findes i denne periode)

Forberedelse Konserveret fisk i krydret olie & # 8211 marinering

1. Rengør fisken for skæl og indvolde, skær hoveder, haler og finner af, skyl under koldt rindende vand og lad den dryppe godt af. For mig fik jeg, efter at jeg havde fjernet og halshugget 74 sardiner, præcis 1,56 kg. af renset fisk. Når fisken er drænet godt, drysses salt med og blandes godt for at blive saltet overalt.

2. Kom vinen i en gryde, bring det i kog, og tilsæt derefter de rensede, vaskede og skiver gulerødder og selleri, det rensede og hakkede løg, laurbærbladet og peberfrugten. Kog igen efter tilsætning af grøntsagerne og fjern fra varmen. Tilsæt citronsaft og lad marinaden køle godt af.

3. Læg lag af fisk i en stor gryde, skiftevis med lag af marinadegrøntsager, laurbærblade osv. Til sidst hældes hele marinaden over og trykkes et par gange for at trænge ind overalt. Til sidst komprimeres med en vægt, så væsken dækker fisken lidt og dækker med et låg. Stil fisken på køl og lad den marinere i mindst 24 timer (helst 48 timer). I løbet af denne tid vil syren i tør hvidvin og citron forbruge knoglerne, og de bliver meget blødere.

Flaske

4. Skræl hvidløg og skær i tynde skiver og hak de varme peberfrugter. Læg et laurbærblad, et par skiver hvidløg og varme peberflager i krukker. Eventuelt kan du tilføje nogle grøntsager fra marinaden (gulerødder og løg), men det er ikke nødvendigt, de har allerede opfyldt deres rolle.

Jeg brugte 500 ml krukker med en bredere mund, og alle de marinerede fisk passede i 3 krukker. Bemærk, at glassene og lågene, der skal bruges, skal være helt rene og steriliserede som angivet i punkt 1 i tilberedningsopskriften. Ajvar (klik på linket for fuld forklaring).

5. Læg fisken i krukker, lige så overfyldte som sardinerne, dvs. Efter at fisken er arrangeret, tilsættes 2-3 spiseskefulde marinade og presses med bagsiden af ​​en ske, så marinaden trænger ned til bunden. Top med peberkorn fra marinaden og eventuelt et par grøntsager fra marinaden.

6. Hæld olien, så den dækker fisken godt. Jeg fik omkring 120-150 ml. i hver krukke. Tryk med bagsiden af ​​skeen, så luftboblerne kommer ud.

Ovn madlavning & # 8211 dåse fisk i krydret olie

7. Læg glassene tilberedt på denne måde uden låg (i mit tilfælde med låget åbent) på en metalbakke og sæt dem i den kolde ovn. Tænd ovnen og indstil på 100 ° C. Dåse fisk koger ved svag varme i 7-8 timer. Jeg vil fortælle dig en hemmelighed, du kan prøve at tage en fisk ud med en gaffel, selv efter cirka seks timer. Hvis knoglerne er bløde, helt tyggelige, så er dåsen klar. For en vellykket konserves skal fiskebenene effektivt opløses både under virkning af sur marinade og ved langsom tilberedning (konfekt, praktisk talt) i olie.

Alternativ madlavning i Bain-Marie

Et andet tip: opskriften kan også tilberedes i en bain-marie. Læg et lag bomuldsklud i en stor gryde. Læg glassene ovenpå og hæld vand nok til at nå halvdelen af ​​krukkernes højde. Sæt gryden på ilden. Når det koger, reduceres varmen til et minimum og dækkes let til med et låg (efterlader lidt plads til dampen kan komme ud). Fordamper vandet, skal det suppleres med varmt vand. Derfor finder jeg det mere bekvemt at lave det i ovnen end at overvåge gryden i så mange timer, da madlavningen er langvarig.

8. Når tilberedningen er færdig (dvs. fiskens knogler mærkes ikke længere, når vi tygger den), skal du slukke for ovnen. Læg hurtigt lågene på (pas på, der er låg, der lukker godt!) Og sæt straks bakken tilbage i ovnen. Krukkerne skal langsomt afkøle inde i den.

Konservering af dåser

Efter afkøling anbringes glassene, der er konserveret i krydret olie, et køligt sted (spisekammer). De holder perfekt i et par måneder. Efter at krukken er åbnet, skal den opbevares i køleskabet, hvis den ikke er fuldstændigt forbrugt, så prøv at indtage den hurtigst muligt.

Jeg håber, at min opskrift på dåsefisk i krydret olie (eller mindre krydret, som du vil) vil være nyttig, og måske vil du prøve det. Det har du mange grunde til. Den holder sig godt og er meget, meget velsmagende. Så kan du forbruge det på forskellige måder. Du kan lave en glimrende pålæg ved at blande dåsefisk med smør og / eller mayonnaise, du kan lave pålæg eller salater osv.


Fiskesuppe med tomater i bouillon

Fiskesuppe med tomater i bouillon fra: lille fisk, ål, løg, hvidløg, tomater i bouillon, tør hvidvin, eddike, olie, salt, peberkorn, persille.

Ingrediens:

  • 2 kg små fisk
  • 1 ål
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3-4 tomater i bouillon
  • 1 liter tør hvidvin
  • 2 spsk eddike
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 1 tsk peberkorn
  • persille

Fremstillingsmetode:

Den lille fisk renses også og lægges i en gryde, gerne terracotta. Tilsæt den store, portionerede fisk.

Tilsæt olie, hakket løg, hvidløg i skiver, tomater og saft, salt, peber, vin og eddike.

Dæk med koldt vand, dæk til og lad det simre i en time. Server med persille ovenpå.


FORÅRPAKKER

Her er dagens opskrift - forårspakker i deres egen version ... Jeg kunne virkelig godt lide dem, da jeg første gang spiste dem på en kinesisk restaurant, og siden har jeg tilberedt dem hjemme ret ofte. På et tidspunkt prøvede jeg også rispladerne, som jeg pakkede dem i, men jeg blev hos en sidste version med tynde tærteplader og nok grøntsagssammensætning ...

ingredienser:

  • lidt kål
  • 5-6 mellemstore gulerødder
  • 1 stk. porre 10 cm
  • 2 spsk sojasovs
  • 2 spsk ketchup
  • ½ tsk hakket ingefær
  • 1 tsk sos teriyaki
  • 1 tsk østerssauce
  • 50 gr. risnudler
  • ½ tærtepakke

Bland med meget lidt salt de hakkede grøntsager (eller revet) og kom dem i en gryde med to spiseskefulde rapsolie, indtil de er let bløde.

2 Tilsæt sojasovs, ketchup, teriyakisauce og østerssauce og drys derefter med den ingefær, der er malet. Jeg lader dem stå et par minutter mere, indtil alle smagene blandes.

Jeg lagde risnudlen i en skål med varmt vand for at blødgøre i 10 minutter, og nu dræner jeg den og tilføjer den over grøntsagerne. Et minut mere og grøntsagerne er klar.

20-25 minutter før tog jeg tærtepladerne ud af fryseren, skar dem i halve og dækkede dem med et fugtigt håndklæde, så de ikke tørrede ud.

Læg cirka 2 spiseskefulde af grøntsagsblandingen på hver halvdel af arket og fold dem forsigtigt.

Lige inden de steges i rapsolie, skal du "smøre" hver med en pensel, der er gennemblødt i vand. Vær meget forsigtig - fugt hver pakke, når den lægges i gryden, ellers blader tærtepladen for meget og grøntsagerne breder sig der!

Sådan ser min forberedelse ud. Server med to eller tre dråber sojasovs og lidt mere sød chilisauce.


Sådan laver du forårspakker

1. Læg de sorte shiitakesvampe i blød. Forbered imens de andre grøntsager: kålen skæres i strimler, guleroden renses og tynde stænger skæres, det grønne løg skæres i stykker på et par cm, de afdryppede svampe skæres i strimler, og bambussen laves til strimler.

2. Kom olie i en gryde og kog alle grøntsagerne ad gangen. Først grønne løg, derefter gulerødder, kål, svampe og til sidst tilsættes bambus og bønnespirer. I løbet af denne tid koges risnudlerne, derefter tilsættes de hærdede grøntsager og blandes godt. Smag til med salt og peber, drys derefter med sojasovs og lad det køle af.

3. Forbered tærtepladerne: stræk og skær dem i halve, smør derefter kanterne med pisket æggehvide. Læg en skefuld hærdede grøntsager i hjørnet af et ark, rul op til det halve, fold kanterne, og klem derefter, indtil der dannes en pakke.

Forårspakker steges i varm olie, til de er brune på begge sider. Fjern på papirservietter, lad dem køle lidt af, og server derefter med krydret sauce. Afhængigt af dine præferencer kan de også serveres med sød sauce eller ris.

Tilberedning af krydret sauce til forårspakker:

Vask peberfrugten og fjern frøene, skær derefter i små stykker. Kom i en skål: fiskesauce, sojasovs, riseddike, knust hvidløg og sukker. Bland sammensætningen, indtil sukkeret smelter, tilsæt derefter den varme peber og vand.

Opskrift af forårspakker det vil erobre dig fra det første forsøg og vil overbevise dig om at prøve det så ofte som muligt.



Kommentarer:

  1. Faelabar

    hvor er verden på vej hen?

  2. Poul

    Granted, this will have a brilliant idea just by the way

  3. Doum

    Bravo, sikke en sætning ..., den fremragende tanke

  4. Parkin

    Efter min mening har du ikke ret. Jeg er sikker. Jeg foreslår det at diskutere. Skriv til mig i PM.



Skriv en besked