De bedste opskrifter

Ark-Caprese kylling med kartofler

Ark-Caprese kylling med kartofler

Denne ark-pan caprese kyllingemiddag er så imponerende som den bliver uden besværet. Kyllingebryst er fyldt med mozzarella og pesto, og cherrytomater og basilikum drysses ovenpå til en frisk middag, du kan kaste sammen når som helst.MERE +MINDRE-

1

lb små Yukon Gold kartofler, kvartet (7 til 9)

3/4

tsk malet peber

1/3

kop plus 2 teskefulde balsamico

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

4

udbenede kyllingebryst uden hud (1 1/2 lb)

4

skiver (1/4-tommer tyk) frisk mozzarellaost (ca. 4 oz)

4

spiseskefulde kold basilikum pesto

1 1/2

kopper cherrytomater, halveret (ca. 10 oz)

1/4

kop tyndt skivede friske basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Spray 18x13-tommers kantet arkpande med madlavningsspray.

  • 2

    I en medium skål skal du smide kartofler med 2 spsk olie, 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Tilsæt kartoffelblanding til gryden; steg 15 minutter.

  • 3

    I mellemtiden opvarmes 1/3 kop eddike i kogepande i 1-liter kogende på medium varme. Tilsæt brunt sukker; kog 3 til 5 minutter under konstant omrøring, indtil eddike blandingen er reduceret og let fortykket. Fjern fra varmen; sæt til side. Skær lommen i hvert kyllingebryst ved at lave vandret spalte langs den tynde lange kant, og pas på ikke at skære igennem til modsat side. Fyld hver lomme med 1 skive mozzarella og 1 spiseskefuld pesto. Tryk kanterne af kylling sammen for at forsegle. Krydre kylling med 3/4 tsk salt og resterende 1/2 tsk peber. Reserver 1 spiseskefuld eddike glasur at børste på i slutningen.

  • 4

    Placer kylling på pladen med kartofler. Pensl toppen af ​​kyllingebrystene med halvdelen af ​​glasuren. Bages 20 minutter. Børst med den resterende halvdel af glasur; bages 5 til 10 minutter, eller indtil saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F) og kartoflerne er ømme. Drizzle reserveret 1 spsk eddike glasur oven på kyllingebryst.

  • 5

    I mellemtiden blandes tomater, basilikum, resterende 1 spsk olie, resterende 2 teskefulde eddike og resterende 1/4 tsk salt i medium skål. Sked tomatblandingen over varm kylling; server med kartofler.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre, at hver opskriftbestanddel er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Børstning af kylling med glasur et par gange under tilberedningsprocessen sikrer god smag og et dejligt mørkt lakeret udseende.
  • Kirsebærtomater er et godt valg året rundt, da de typisk har god smag, selv når de ikke er i sæsonen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
590
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
28g
43%
Mættet fedt
7g
36%
Transfedt
0g
Kolesterol
125 mg
42%
Natrium
1340 mg
56%
Kalium
1100 mg
31%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
14g
Protein
49g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
30%
30%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 6 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Sprøde kyllingelår i ovn m. kartofler, pesto u0026 mozzarella - One pot kylling - Opskrift #193 (Oktober 2020).