Traditionelle opskrifter

Spinatdyp i brødskålen

Spinatdyp i brødskålen

Hvis spinatdypning i en brødskål ikke er den perfekte festmad, ved vi ikke, hvad der er. En lækker blanding af spinat og creme fraiche omgivet af en spiselig (utrolig!) Brødskål? Vi har aldrig haft en spinatdyp, vi ikke kunne lide, men denne let-til-tilberedte brødskålversion er især dyppværdig. MERE +MINDRE-

2

kasser (10 oz) frosne spinatblade, hakket (brug ikke kun friske, frosne!)

1

kop almindelig mayonnaise (ikke erstatte!)

1

kuvert løg suppe mix (pulver) (fra 2 oz kasse)

1

beholder (16 oz) creme fraiche

2

dåser (8 oz hver) vandkastanjer (hakket eller terninger)

3

grønne løg (finhakket)

1

brød hawaiiansk eller surdejsbrød

Skjul billeder

  • 1

    Sug begge pakker med frossen spinat i blød i varmt vand for at optø.

  • 2

    Afløb spinat godt. Ring ud spinat som et vådt håndklæde for at presse overskydende juice ud med hænderne.

  • 3

    Anbring spinat i en stor skål og bland creme fraiche, løgsuppepakke, mayo, grønløg og vandkastanjer. Du kan tilføje så meget mayo og / eller creme fraiche for at tilfredsstille din smag. Bland godt.

  • 4

    Dæk og afkøles natten over (eller mindst 2-4 timer)

  • 5

    Hul et stort, rundt brød hawaiisk brød ud (eller surdej), og efterlad mindst en 2 tommer mur. Læg brødskålen på bakken, og hæld dipen i. (Placer ekstra brødstykker omkring spinatskålen, så de er lette at få, bidstykker til at dyppe med.)

  • 6

    Brug et andet brød til at rive flere stykker med og læg rundt om skålen. (Prøv forskellige slags brød. Mine favoritter er de søde hawaiiske ruller og surdej.)

Ekspert tip

  • Tørretumbleren din spinat, jo tykkere og cremere bliver din dukkert, så sørg for at presse så meget væske ud som muligt.
  • Skivet courgette, gulerodspinde eller sød peberfrugtstrimler er fremragende dyppere til denne spinatdyp.
  • Tortilla chips er et andet åbenlyst valg til dypning, men eksperimenter med smag som blå majs tortilla chips, lime chips eller quinoa chips.
  • Hvis du ikke vil servere denne dip i en brødskål, fungerer en serveringsskål af samme størrelse lige så godt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Fordi det eneste, der er bedre end spinat dip, er spinat dip i en spiselig skål. Vi ved ikke, hvem der først opfandt spinatdyp, men mennesket er vi glade for, at de gjorde. Ditto med den, der opfandt brødskålen. Vi elsker dip. Vi elsker brød. Det er en kamp lavet i forretterens himmel, og det er bare så simpelt. Server i et surdej til et klassisk parring, eller gå med et brød hawaiisk brød til en sødere smag. Men uanset hvilket brød du serverer dette i, har du ikke en krumme tilbage.

Se videoen: Pats geriausias pomidorų auginimo būdas (September 2020).