Seneste opskrifter

Loaded Baged Potato Casserole

Loaded Baged Potato Casserole

Hvad sker der, når du tager en fyldt bagt kartoffel og sprænger den op til 10 gange sin oprindelige størrelse? Du får en gryderet, der er til at dø for, det er hvad. Fyldt med mosede russet kartofler er denne gyldne gryderet fyldt med sprød bacon, smør, creme fraiche og ost til en dekadent, boblende side, der vil stå på scenen, uanset hvilken hovedret der er på bordet.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2019

4

spiseskefulde smør, blødgjort

3

kopper strimlet Cheddarost (12 oz)

10

skiver bacon, sprødt kogt og smuldret

4

grønne løg, tyndt skåret

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Sprøjt 3-kvarts bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Placer kartofler på kiksplader; prik overalt med gaffel. Bages 1 time til 1 time og 15 minutter eller indtil den er øm. Fjern kartofler; reducer ovnens temperatur til 350 ° F. Lad kartofler køle af, indtil de er i stand til at håndtere, ca. 15 minutter.

  • 3

    Skær kartofler i to, og skub indersiden ud i en stor skål. Tilsæt blødgjort smør; mos med kartoffelmasker, indtil de fleste klumper er væk. Rør creme fraiche, halvt og halvt, salt og peber. Reserver 1 kop ost, 3 spiseskefulde smuldret bacon og 1/4 kop skiver grønne løg til påfyldning. Rør resterende ost, bacon og grønne løg i kartofler.

  • 4

    Sked blandingen i bagepladen. Drys reserveret 1 kop ost ovenpå. Bages 30 til 35 minutter, eller indtil toppen er let pustet og begynder at blive brun omkring kanterne.

  • 5

    Pynt med reserveret smuldret bacon og grønne løg, og server.

Ekspert tip

  • En nem måde at få sprøde baconstykker på er at skære skiverne på tværs i 1/2 tommer stykker. Skrab dem i en stor stegepande og steg dem på medium varme, indtil de er dybt gyldenbrune.
  • Prøv at tilføje andre slags ost som Gruyère, Monterey Jack, feta, parmesan eller Gorgonzola for at ændre smagen.
  • Efter bagning, top denne gryderet med dine foretrukne bagte kartoffelpåfyldninger som creme fraiche og purløg, chili, salsa eller endda hakket kogt kylling.
  • Ønsker du at lave en kødfri sideskål? Du er velkommen til at udelade bacon.
  • Hvis du foretrækker chunkier, mere rustikke kartofler, bland kartoffelskindene med resten af ​​kartoflerne.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
460
Kalorier fra fedt
230
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
14g
72%
Transfedt
1 g
Kolesterol
75 mg
24%
Natrium
780 mg
33%
Kalium
1120 mg
32%
Samlet kulhydrat
41g
14%
Kostfibre
4g
17%
Sukker
4g
Protein
16g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
30%
30%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 1/2 højt fedtkød; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Du har sandsynligvis haft kartoffelgryderetter i dit liv, men vi er villige til at vædde på, at du ikke har haft en sådan før. Dybest set, hvis kartoffelmos og en bagt kartoffel havde en baby, ville denne kartoffelgryde være det. Vi elsker det toppet med bacon og ost (naturligvis; det kunne dybest set være vores webstedsmotto), men du er velkommen til at lege rundt og bruge uanset hvad dine foretrukne bagte kartoffelpåfyldninger er. Broccoli og ost, chili eller creme fraiche og purløg - alt går.

Se videoen: Fully Loaded Baked Potato Casserole. One Pot Chef (September 2020).