Nye opskrifter

Laks med ærter, ærterødder og dild-agurkesauce

Laks med ærter, ærterødder og dild-agurkesauce


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie, delt
  • 1 2 1/2-pund center-cut vildlaksfilet, skind og pinbones fjernet
  • 1/2 kop frisk appelsinsaft
  • 1/4 kop frisk citronsaft
  • 1 tsk groft kosher salt
  • Ærter og ærterødder med citrondressing

Opskriftsforberedelse

  • Pensl små rimmede bageplader med 1 spsk olie. Læg laks på tilberedt bageplade. Bland appelsinsaft og citronsaft i en lille skål; hæld over laks. Dryp de resterende 1 spsk olie over laks; drys med groft kosher salt og peber. Lad stå i 15 minutter.

  • Forvarm slagtekylling. Steg laks uden at vende fisken, indtil den er lige uigennemsigtig i midten, ser nøje og vender bagepladen en gang for jævn broilering, cirka 12 minutter. Overfør laks til fad ved hjælp af 2 brede spatler. Omgiv med ærter og ærterødder med citrondressing. Server med dild-agurkesauce.

Anmeldelser afsnit

Vi fandt i hvert fald 10 Websites Lister herunder under søgning med ærtesauce til laks på søgemaskine

Laksepatéer med cremet ærtesauce

  • Sovs: Smelt smør i gryde ved svag varme
  • Kog ved svag varme under omrøring, indtil blandingen er glat og boblende
  • Varm op til kogning, under konstant omrøring
  • Kilde: Patties justeret fra Recipe Zaar sovs

Salmon Pea Wiggle Opskrift Alle opskrifter

Allrecipes.com DA: 18 PA: 32 MOZ Rang: 51

  • Pisk melet gradvist i med en gaffel, og fortsæt med at koge og omrøre, indtil det er lidt tykkere
  • Rør i ærter, og lad blandingen varme op igen til at simre under konstant omrøring

Opskrift på laksepatéer med cremede ærter

Food.com DA: 12 PA: 46 MOZ Rang: 60

  • SOVS: Mens patterne koger, skal de placeres ærter i dørslag og skyl med varmt vand til optøning
  • Afløb I en gryde eller stegepande smeltes smør med piskeris, mel tilsættes
  • Pisk gradvist i 1/4 kop reserveret laks væske og mælk, visp til en cremet sovs.

Laksepatcher med opskrift på hvid ærte

Food.com DA: 12 PA: 50 MOZ Rang: 65

  • Blande laks, æg, knuste kiks, løg, hvidløgspulver, persilleflager og forstærker til patties
  • Tilsæt evoo eller smør i en gryde og steg patterne til de er brune på ...

10 bedste opskrifter med cremede laksærter Yummly

Yummly.com DA: 14 PA: 28 MOZ Rang: 46

Laks med Wasabi Ærtcreme Til spisning hos Nanou ingefær, wasabi, citrongræs, salt, grøntsagsbouillon, vindruekerneolie og 3 mere saltet laks dansk opskrift på dine chez Nanou sort rugbrød, vand, formalet sort peber, agurk, ...

Den ultimative opskriftssauce til laks (let

  • Sådan gør du det: I en gryde over medium varme olivenolien og smelt smørret
  • Tilsæt hvidløg og svits i 30-45 sek
  • Tilsæt fløde, citronsaft, salt og ...

Ærtepuré (side / sauce!) OpskriftTin Eats

  • laver mad ærter: Tilsæt frossen ærter og lager, øg varmen for at simre, dæk derefter til og reducer varmen til medium
  • Reservevæske: Fjern 1/3 kop væske fra gryden, reserver

Opskrift på laks med cremet dildsauce: Sådan gør du det

Tasteofhome.com DA: 19 PA: 39 MOZ Rang: 65

  • Drys med citronpeber og løgsalt
  • Fold folie rundt laks forsegl tæt, bages ved 350 ° i 20 minutter
  • Åbn folien forsigtigt, så damp kan slippe ud
  • Fra varmen i 3-5 minutter eller indtil fisken let flager med en gaffel
  • Imens kombineres sovs

Perfekt sværet laks med Bright Pea puree og citron

  • Begynd at svede skalotteløg i en lille mængde olivenolie i en medium sauter é pande, til den er mør og sød
  • Tilsæt hvidløg og kog i cirka et minut, eller indtil det er aromatisk
  • Overfør skalotteløg og hvidløg til en foodprocessor med ærter, mynte, parmesan og 1/4 kop bouillon

Pan-Grillet Laks med Trøffel Ærtsauce Chef Sheilla

Chefsheilla.com DA: 15 PA: 50 MOZ Rang: 74

  • Opvarm olie ved middelvarme ved hjælp af en stegepande
  • Tilsæt løg og hvidløg, svits é i cirka 2 minutter

Dijon & amp Dill Cremet ærtesauce Bedre hjem og haver

Bhg.com DA: 11 PA: 37 MOZ Rang: 58

  • Kog og rør til det er tyknet og boblende
  • Pisk sennep og fløde i kog
  • Skru ned for varmen og lad det simre uden låg i 9 minutter eller indtil ærter er bare møre og sovs reduceres til en sovsagtig konsistens, omrøres ofte
  • Fjern fra varmen, og rør dildkrudt i
  • Server over stegt laks og pynt med ært skyder, hvis

Opskrift på cremet laks og ærter CDKitchen.com

Cdkitchen.com DA: 17 PA: 50 MOZ Rang: 78

  • Fjerne laks fra dåsen, fjern alle knogler og hud, og sæt til side
  • Ved lav varme smeltes smør i en gryde
  • Tilsæt mel ved hjælp af en ske, rør mel i smør i 3 til 5 ...

Opskrift på laks med ærtesauce og urtesalat

  • For at lave urtesalaten kombineres frisee, kørvel, dild og purløg i en lille skål
  • Drys med olivenolie og salt efter smag
  • For at lave laks, varm en stor tyk stegepande op ved høj varme
  • Tilsæt jordnøddeolie og varm til det er varmt

Cremet laks på toastopskrift Alle opskrifter

Allrecipes.com DA: 18 PA: 38 MOZ Rang: 69

  • Tilsæt gradvist mælk og reserveret væske fra ærter under konstant omrøring, indtil der dannes en glat tyk sovs
  • Trin 2 Flak laks i en skål, adskill enhver ...

Hele 30 laks med forårsærter og citronsaft

  • Let, frisk og åh så tilfredsstillende, denne hele30 Laks med foråret Ært og citroncreme Sovs er den perfekte sammensmeltning af sundt og lækkert
  • Enkel gryde steget laks med salt og forstærker ...

Ferskenglaseret laksopskrift: Sådan får du det til at smage hjemme

Tasteofhome.com DA: 19 PA: 29 MOZ Rang: 63

  • Placere laks fileter i en stor genlukkelig plastpose tilsæt resterende ferskenblanding
  • Fugt et køkkenrulle med madolie med lang håndtag og beklæd grillristen let

Sauteret laks med moreller og ærter Opskrift

Latimes.com DA: 15 PA: 43 MOZ Rang: 74

  • Korriger svampens krydderierært blandingen og ske den rundt om laks
  • Pynt eventuelt med mere frisk timian
  • Morels, en af ​​de få vilde svampe, der toppede sent ...

Laksepatties kvalt i flødeærter Opskrift

  • Til de cremede ærter, smelt smørret i en lille gryde og rør mel og krydderier i
  • Rør gradvist det halve og det halve ved hjælp af et piskeris for at forhindre klumper

Ristet laks med ærtepuréopskrift MyRecipes

Myrecipes.com DA: 17 PA: 32 MOZ Rang: 67

  • Server dette lækre og friske Ært Puré over ristet Laks til en imponerende fiskemiddag
  • Beklæd en bageplade med folie og læg 1 spsk

Mega Laks Patty Wcream & amp; Sweet Ertsauce Bare En Knivspids

Justapinch.com DA: 18 PA: 50 MOZ Rang: 87

  • Når det er smeltet, piskes mel, salt og peber i
  • Tilsæt mælk på én gang, omrør til tyk ved middel varme, for ikke at svide saucen

Laksepatéer i flødeærter Bare en knivspidsopskrifter

Justapinch.com DA: 18 PA: 50 MOZ Rang: 88

  • Det er bedst at lave flødeærterne først, så de er klar til at hælde over laksekagerne, når de er færdige-patties tager meget lidt tid at stege

Sprød hudlaks med ærtepuréopskrift Maggie Beer

  • Fordel ærter på en bakke for at tø i 10 minutter
  • 2 Læg en stor bradepande over medium varme, tilsæt smørret og smelt med ekstra jomfru olivenolie
  • Tilsæt de hakkede skalotteløg og sauter é til det er blødt.

Laks med Sweet Chili Glaze, Sugar Snap Erter og Ærter

Epicurious.com DA: 18 PA: 50 MOZ Rang: 90

  • Tilsæt sukkersnaps ærter og rør indtil det er sprødt mørt, cirka 2 minutter
  • Tilsæt de resterende 1 spsk soja sovs, risvin og ært stængler og rør rundt, indtil det er visnet, cirka 1 ...

Pandebrændt Steelhead-ørred med forårsærtsauce

  • Kom ærter i en blender med resten af ​​ærte sauce ingredienser, og blend til meget glat
  • Kom det i en gryde, og varm det ikke op før servering

Skæret laks og ærtepuré med yoghurt & amp Mint · My Three

  • Laks og ærter er en klassisk kombination
  • I denne ret bragte jeg tingene op i et hak med perfekt sværet laks og en vanedannende ærtepuré lavet med søde karamelliserede løg, friske ærter, ...

Laks med sød ærtefløde Opskrift MyRecipes

Myrecipes.com DA: 17 PA: 35 MOZ Rang: 77

  • Læg gryden over medium-høj varme
  • Stænke laks fileter jævnt med resterende 1/4 tsk salt og peber
  • Tilsæt fisk til gryden 2 1/2 minutter
  • Vend forsigtigt fisken i kog i 5 minutter, eller indtil fisk let flager, når den testes med en gaffel eller indtil den ønskede grad af vådhed

Laksepastaopskrift: Cremet Farfalle med laks og ærter

  • Imens opvarmes smør i en stor stegepande over medium varme
  • Tilsæt hvidløg og svits i 1 minut
  • Tilsæt dåse laks (så meget eller så lidt af dåsen, som du gerne vil) og ærter, svits i 1 minut
  • Drys mel over laks og ærter

Let laksopskrift med cremet hvidvinssauce

  • Kog laks fileter i 2 minutter, med skindsiden nedad ved høj varme med lidt olie
  • Vend, kog i yderligere 2 minutter, indtil den er let brunet, og vend den derefter igen
  • Tilsæt hvidløg, hvidvin, bouillon, fløde,…

Laksepatties med flødeærter

  • Smelt smør, tilsæt løg og kog til det er mørt
  • Bland alle ingredienserne i en medium skål til laks patties med smør og løg (undtagen forkortning og 1/2 kop krakkekrummer)
  • Bland godt, form til patties og beklæd med resterende krakkekrummer
  • Smeltet forkortelse i stegepande og brune patties.

Laksepasta med hvidløgscreme

  • En hurtig og smagfuld aftensmad! Dette let Laks Pastaopskriften er klar til bordet på bare 20 minutter
  • Du vil elske den møre fisk, der er kastet med penne, svampe og ærter i en simpel creme sovs

Laksekød med grøn ærtesauce

Cooks.com DA: 13 PA: 50 MOZ Rang: 93

  • LAKS LOAF MED GRØNT ÆRTE SAUCE
  • Brød: Smelt smør, tilsæt løg og selleri - steg uden låg, indtil det er blødt, cirka 5 minutter
  • Tilsæt mælk og kog 3-5 minutter under omrøring, indtil det er tyknet
  • Vend i let smurt brødform
  • Bages ved 350 grader i 40-45 minutter eller indtil de er let brune.

10 bedste pastaopskrifter med laks og ærter Yummly

Yummly.com DA: 14 PA: 35 MOZ Rang: 80

pinjekerner, pesto, salt, ærter, laks, pasta, laks, soltørrede tomater og 2 mere Laks med Wasabi Ært Cream On dine chez Nanou druefrøolie, grøntsagsbouillon, salt, laks fileter, citrongræs og 4 mere


Opskrifter med dillerter

  • Lemon Laks Med Hele Hvede Penne, Ærter Og Dil.

Denne hurtige og lette pasta er en god opskrift på hverdage med den klassiske.

Kan du huske den frosne version af ærter og gulerødder? Retten får en opdatering he.

Rachaelray.com - den officielle hjemmeside for Rachael Ray, hvor du kan finde tho.

Ideel til en forårsmenu, disse møre ærter bliver forsigtigt kastet med en delicio.

Ærter med dild og creme fraiche

Kan du huske den frosne version af ærter og gulerødder? Retten får en opdatering he.

En fyldig pistou med fuld pistaciesmag tilføjer dybde til denne friske laks.

En fyldig pistou med fuld pistaciesmag tilføjer dybde til denne friske laks.

En let, forårslignende salat, der passer fantastisk til fisk eller grillet.

Leder du efter noget at servere med din hovedret? Opskrifter til tilbehør til ple.

Ærter betragtes normalt som et tilbehør, men i Grækenland er det almindeligt at spise.

Nu kan du lave store dillærter og agurker ved at følge denne opskrift. A.

Kast gulerødder og sneærter med et let dildsmør for en hurtig og kol.

Kast gulerødder og sneærter med et let dildsmør for en hurtig og kol.

Friske ærter kan bruges i stedet for frosne, men ikke på dåse. Brug forårsløg.

Laks salat med ærter og dild

MyRecipes anbefaler, at du laver denne opskrift med ildesalat fra Southe.

Araka (ærter, kartofler og dild)

Søde ærter med en syrlig dressing. Sikke en forfriskende salat.

Find opskrifter på Dilled Corn and Peas og andre Se alle opskrifter. Få alle t.

Opskrift på ærter, dild og ris - Opvarm olien i en stor gryde over medi.

Laks pocheres i vin og fiskefond, og arrangeres derefter med ærter over.

Salatindpakket helleflynder med dildcreme, radiser og ærter - en opskrift.

Laksen er lige god serveret varm eller kold. Hvad skal man drikke: Chardonnay eller.


And, dhal og skuffelse: The Hand & Flowers, Marlow

Foto taget herfra: http://www.panoramio.com/photo/41982501
I en sætning: Jeg var skuffet over hånden og blomster. Jeg havde så høje forventninger, som jeg formoder, at mange af spisestederne der gør, i betragtning af at dens kok -protektor Tom Kerridge har vundet Great British Menus hovedret to gange i træk. Mine forventninger blev kun forstærket af, at den for nylig har vundet en anden Michelin -stjerne. Jeg har kun spist på en restaurant med Michelin -stjerne i mit liv, og den havde en enkelt stjerne, så jeg forventede - legitimt - at hånden og blomsterne var dobbelt så lækre.

Tilsyneladende er det ikke sådan scoringssystemet fungerer. Hvordan det gør arbejde er et totalt og fuldstændigt mysterium for mig.

Det indre af restauranten er ikke ligefrem, hvad du ville forvente af ordet 'Michelin'. Jeg siger ikke, at det nødvendigvis er en dårlig ting. I stedet for tavse tavsheder og tjener, der fawner over dig for at placere din serviet i pæne folder i dit skød eller fylde dit vand op mellem slurkene, har du det, der i bund og grund føles som en hyggelig gastropub. Komplet med så lave lofter, at du skal have at vide af tjenerne om ikke at halshugge dig selv, når du går til dit bord. Bordene er i øvrigt af træ og robuste, uden fancy linned, hvilket tilføjer stedets afslappede tema. Det er en meget behagelig ramme om et måltid, og alt det pænere for ikke at være for posh.

Maden er altså, hvor du ville forvente, at den blev lidt mere elegant. Priserne gør det bestemt, med hovedretter fra £ 19,50 til £ 32. 32 pund er mange penge til en forbigående gastronomisk fornøjelse. Som med alle disse steder er der dog en frokostmenu med meget god værdi, med tre retter til 19,50 £ (prisen på den billigste hovedret på à la carte). Men den dag jeg gik, så det så kedeligt ud, at jeg ikke kunne få mig selv til at bestille det. Poussin lyder måske eksotisk, men det er dybest set kylling, og hvorfor skulle du gå til en restaurant med to Michelin-stjerner for at bestille kylling? Desserten var bagatel, som jeg ikke kan lide. Så jeg gik à la carte, og det gik ikke meget bedre.

Menuen er spændende og spændende at læse. Den havde et par ting på, som jeg aldrig havde hørt om, hvilket altid er et godt tegn. Jeg havde svært ved at vælge min forret, spytede over udsigten til en glaseret omelet af røget kuller og parmesan, fristet af en persillesuppe med røget ål, bacon og parmesan tortellini og fascineret af braiseret perlebyg med Somerset hare, appelsinolie og Foie gras. Jeg bestilte sidstnævnte, fordi jeg elsker harens rigdom, og jeg er også en stor fan af perlebygets nuttiness.

Jeg var dog virkelig irriteret over den blodige foie gras, og mere til da min starter faktisk ankom. Hvad er det ved at eje en restaurant med en Michelin -stjerne eller to, der automatisk får kokken til at føle, at han skal lægge de dumme ting på alt? Jeg synes ikke, det er så slemt, når det faktisk er relevant for retten eller tilføjer noget, men i tilfælde af min forret var det bogstaveligt talt en plade foie gras plonede oven på fadet, og hvad mere var, det gjorde det ikke smag rigtigt med alt andet, overhovedet. Jeg lægger vægt på ikke at bestille foie gras på restauranter, fordi jeg ikke er enig i etikken bag, så i et desperat forsøg på at holde mig til mine principper forlod jeg foie gras næsten totalt uberørt i mit tomme fad. Jeg prøvede at gøre et punkt, men jeg vedder på, at de bare skrabede det i skraldespanden uden at lægge mærke til det, hvilket er endnu værre.

Det irriterede mig virkelig, for nogle stakkels gås var forgæves død for den forret - der er simpelthen ikke behov for, at den slap lever skal sidde der oven på det, der ellers var en meget flot kulinarisk skabelse. Byggen var steder sprød og øm i andre, silkeagtig og uskyldig med appelsinolien og tjente som seng til smukt kogt hare -lænd, saftig, vild og ond ond. Jeg ville aldrig have tænkt på at kombinere hare med appelsin, men det fungerede godt, frugtens frugt løfter det, der er en meget erhvervet smag i kødets verden, sådan er dens stærke smag.

Jon fik lavet en slags skotsk æg med chorizo ​​og serveret med en krydret peberfrugtsauce. Det var meget velsmagende, men for at være ærlig, bliver de fleste ting, du stikker chorizo ​​i, velsmagende - det er en øjeblikkelig opskriftsbesparelse. Jeg tror ikke, at det var så godt som et røget kuller Scotch æg, jeg havde haft på York & amp Albany for omkring et år siden, men det var meget rart.

I øvrigt fik vi, inden vi stoppede vores forretter, noget fremragende brød, og også lidt friturestegt hvidt agn serveret i en papirkegle med en marie-rose-sovs til at dyppe. Hvidemaden var lækker, ligesom brødet. Jeg er så vild med den fornøjelse af morskab-bouches på restauranter, der får dig til at føle, at du får noget gratis, når du faktisk bliver stjålet blind af menupriserne. Alligevel var de sprøde babyfisk dejlige. Jeg ville dog ønske, at vi kunne have fået mere brød, men du føler aldrig, at du kan bede om det. Jeg er aldrig kommet mig over en hændelse i Venedig, hvor brødet var så dejligt, at vi blev ved med at tømme kurven, og de blev ved med at bringe os mere, kun for at finde ud af, når regningen ankom, at vi var blevet opkrævet fem euro for hver påfyldning.

Hovedretterne var endnu sværere at bestemme mellem end forretterne. Desværre var stegt gris, som du måske husker fra banketten Great British Menu, blevet taget af menuen kun et par uger før. Jeg blev slidt, da Jon og jeg havde planlagt at dele det (det var kun muligt at bestille for to personer, minimum, formentlig i betragtning af at det er bogstaveligt talt næsten et helt svin). Det efterlod mig splittet mellem Tom Kerridge's vindende andefad fra året før (langsomt kogt andebryst med savoykål, andefedtchips og sovs) og to fiskeretter: krydret havbrud med røget aubergine, 'dahl' (jeg tror det er faktisk stavet dhal, men jeg kan tage fejl), hav aster og moilee sauce og Cornish day boat skate med baconstegt pastinak, trompetter, muslinger og lardo.

Set i bakspejlet ville jeg ønske, at jeg var gået efter skøjten. Eller noget andet. Fordi min havbras var. ulige. Det er det bedste ord, jeg kan komme på for at beskrive det, og jeg har lavet to engelske grader.

Fisken var fin - sprød hud, godt tilberedt, men jeg havde klart glemt, da jeg i et øjeblik af galskab besluttede at bestille den, at brasem muligvis er den mest kedelige fisk på planeten. Tom Kerridge havde også klart indset dette, så han besluttede at smide en masse mærkelige og vidunderlige ting på det i et forsøg på at redde den stakkels ting.

Dhal var dejlig - jordnær og tilfredsstillende, det gjorde op med, at der ikke var andre kulhydrater på fadet (hvorfor er det så ofte tilfældet med fiskeretter? Er det fordi de antager, at kun kvinder på diæt vil bestille dem?) Den røget aubergine var lækker, selvom jeg hørte en kvinde ved det tilstødende bord klage over, at det var brændt (det var det ikke. Hun var helt klart en idiot). Moileesovsen, som jeg måtte bede en tjener om at forklare, da jeg aldrig havde hørt om udtrykket før, var en dejlig fløjlsagtig, kokosnøddry, der var fantastisk til fisken. Hav aster, en kystnær grøntsag som samphire, der ligner spinatblade i udseende, var temmelig usmagelig og tilføjede hovedsageligt til æstetik, tror jeg.

Dhal var rart. Auberginen var dejlig. Saucen var dejlig. Men ingen af ​​dem gik sammen. Jeg kunne virkelig ikke finde ud af tankegangen bag denne ret. Det lyder som mange af mine hjemmelavede salater - bare smæk en masse ting, jeg virkelig godt kan lide på en tallerken eller skål, og håber, de fungerer sammen. I dette tilfælde gjorde de det ikke. Moileesovsen og fisken - fantastisk. Dhal og moilee sauce - fantastisk. Den røget aubergine og dhal - fantastisk. Sæt det hele sammen, men det virkede virkelig ikke. De enkelte smagsvarianter var alt for stærke, der kæmpede med hinanden om polposition i munden og endte med at skabe en ret ubehagelig smagseksplosion på smagsløgene. En smagseksplosion er normalt et positivt koncept i dette tilfælde, jeg ville ønske jeg havde været i stand til at slukke det.

Det hele blev garneret med det, jeg tror var beregnet til at være en ansjosfritter. Forholdet mellem dej og indhold var dog lidt vanvittigt - jeg kan lige så godt have spist voldsom dej, at dømme efter hvor tyk og fedtet den var. Den eneste indikation, jeg havde på, at der måske engang kunne have været et ansjos derinde, før det blev slået i ren glemsel, var den overvældende salthed af det hele. Jeg drak et par liter vand under vores halvanden time frokost, stort set på grund af denne latterlige saltfritter. Det var aktivt ubehageligt, og hvis jeg ikke havde forsøgt at indtage hver eneste bid på tallerkenen i betragtning af fraværet af kulhydrater, ville jeg have forladt det. Faktisk overvejede jeg halvvejs i min hovedret ikke at afslutte det, simpelthen fordi jeg ikke kunne blive generet.

Det kunne jeg ikke være generet at afslutte en tallerken med mad, der koster £ 19,50. Den slags burde aldrig ske.

Jon klarede sig lidt bedre. Han bestilte Great British Menu duck, som i bakspejlet er, hvad jeg skulle have gjort, i stedet for at turde være anderledes. Præsentationen var dejlig og rustik, det hele kom på et træbræt med tilbehør i individuelle gryder og pander. Det var også lækkert - perfekt tilberedt andebrystrig, kødfuld sovs, den slags du drømmer om en lille kobberpande fuld af savoykål smagt til med (tror jeg) sprøde andestykker og de der ænderfedtchips, som bragte sådan glæde til alle på GBM og til mig, der sad og stirrede på min kulhydratfri hovedret.

Det, jeg syntes var fuldstændig latterligt, var dog portionsstørrelsen. Det var ikke engang et helt andebryst. Det var en skive fra midten af ​​et andebryst, et lille stykke på cirka to centimeter firkant. For TWINTY POUNDS. Et andebryst koster omkring £ 4. Sikkert kokken, der uden tvivl havde samlet alle kontanter fra nye kunder tiltrukket af sin nyerhvervede stjerne, havde råd til at putte resten af ​​brystet på tavlen? Åbenbart ikke. Den slags gør mig lidt krydsende.

Så det var med et trist ansigt og et tungt hjerte, at jeg afsluttede resten af ​​min mærkelige fiskeret og kiggede længseligt efter Jons chips og næppe turde tage mere end en skive-tynd skive af hans and at prøve, givet dens mangel.

Til dessert delte vi den glaserede cox -æbletærte med æggesnapsis og chokoladekagen med saltet karamel og muscovado -is.

De var fine. Æbletærten var fin, æggesnapsisen gav et stort slag alkohol og ikke meget andet. Chokoladekagen var mindre en kage og mere en smuk slags chokoladeterning med et blødt center, den slags ting du måske finder på en foliebakke i et smukt fransk bageri omgivet af lige så smukke fætre. Muscovado -isen var igen fin, men ikke så rig og treacly som dens navn fik mig til at forudse, og kagen var ikke rigtig varm nok til at gøre is til en perfekt partner til den.

For at være ærlig har jeg svært ved at huske de desserter, vi havde, som fortæller dig alt, hvad du behøver at vide - de var ikke strålende. Jeg gør altid, altid husk gode desserter. Jeg husker stadig den utrolige tarte tatin, jeg spiste på en restaurant i Nice for tre år siden, hvor kæmpe og bølgende og saftige æblerne var. Jeg husker den klæbrige toffee -budding, jeg spiste sidste sommer i en lille landlig pub i Dorset, hvor den havde små stykker sprødt mørkt sukker spredt igennem, en spændende overraskelse i hver mundfuld. Jeg savler over erindringen om en siciliansk cassatakage, jeg spiste på Bocca di Lupo i Soho for godt tre år siden, en smagsoplevelse, jeg aldrig havde oplevet før, og som har ladet mig længes tilbage. Min mund vander ved tanken om de varme chokoladevafler, som mit kollegium plejede at servere ved særlige lejligheder i en formel hal.

Men mine minder om hånden og blomsterens desserter er allerede falmet. De var helt spiselige, men ikke så lovende som deres menubeskrivelse havde foreslået.

Og det, kære læsere, opsummerer stort set hele oplevelsen. Jeg havde forventet storhed og oplevet middelmådighed. Jeg kan virkelig ikke fatte systemet, der gav dette sted to Michelin -stjerner, når Yorke Arms, hver en krone værd, kun har en. Intet om den mad, vi spiste, foreslog to stjerner. eller måske gjorde det det, i så fald er to stjerner bestemt ikke den anerkendelse, det ser ud til at være. Jeg ville elske at sige, at det var et tilfælde af dårlig bestilling, eller vi gik på en fridag, men en £ 50 frokost skulle aldrig være offer for en af ​​dem.

Som sædvanlig med denne slags scenarier, hvis jeg havde betalt halvdelen af ​​prisen, havde jeg været en glad kanin. I stedet afleverede jeg mit betalingskort med en klump i halsen, sådan var min fulde skuffelse over hele affæren. Indstillingen var dejlig, servicen var helt i orden, men maden manglede totalt nogen form for wow -faktor. Sikke en skam.

Er du enig? Hvis du har været i Hand & amp Flowers, vil jeg meget gerne høre, hvad du syntes!