Usædvanlige opskrifter

Hamburger-ris gryderet

Hamburger-ris gryderet

Ja - det er den, din bedstemor plejede at lave (eller i mit tilfælde min tante Margie). Det er "fodre en flok i en knas" opskrift, der er lige så god i dag som den var dengang!MERE +MINDRE-

1/4

kop løg, fint terninger

1

dåse kylling og ris suppe

1

dåse fløde af svampesuppe

2

spiseskefulde Worcestershire sauce

Chow mein nudler til topping

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Coat 9x13 glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Brun hakket oksekød med løg. Dræne.

  • 3

    I en lille skål kombineres supper, vand, sojasovs og worchestershire sauce.

  • 4

    Bland hakket oksekød og løg med den kogte ris i en stor skål. Tilsæt suppeblandingen og bland godt.

  • 5

    Anbring blandingen i bagepladen. Bages udækket i 60 minutter, indtil det er boblende. Tilsæt chow mein nudler ovenpå og bages (udækket) yderligere 10 minutter. Fjern fra ovnen, og lad den sætte sig 5 minutter før servering.

Ekspert tip

  • Tilsæt sauterede svampe, grønne bønner eller andre favoritter, hvis det ønskes.
  • Lav gryden natten før, dæk med folie og afkøles. Den er klar til dig efter arbejde næste dag!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Bank ikke på det, før du prøver det - det er vores råd, når det kommer til denne risgryde. Det er en dump-and-go-middag, der stort set er asiatisk fusionskøkken. En god ol 'gammeldags midwestern favorit varm ret får en asiatisk smag twist med ris, sojasovs og crunchy chow mein nudler. Og som alle vores yndlingsgryderetter kan denne opskrift laves på forhånd. Hvis du gerne vil lave det natten før, kan du følge opskriften indtil sidste trin. Anbring blandingen i din bageplade, dæk den, og opbevar den i køleskab natten over. Når du er klar til at lave det, skal du fylde chow mein-nudlerne, bage og fortsætte med at følge opskriften.

Se videoen: HAMBURGER (September 2020).