Nye opskrifter

Sheet-Pan Surf and Turf

Sheet-Pan Surf and Turf

Få denne smarte steakhouse-favorit derhjemme, alt sammen i en gryde, for en brøkdel af det, du betaler for at spise ude.MERE +MINDRE-

Opdateret 14. december 2017

2

ikke-skrællede store russet kartofler, skåret i længden i 1-tommer kiler

6

spiseskefulde smør, smeltet

1/2

lb aspargespyd, trimmet

1

spiseskefuld Montreal bøfgrill krydderier

1

oksekød T-bone bøf (1 lb)

2

spiseskefulde økologisk tomatpuré fra Muir Glen ™ (fra dåse på 6 ounce)

2

teskefulde Dijon sennep

1

lb ubehandlede deveined skrællede ekstra store rejer (16 til 20 pr. lb) med haler tilbage

2

spiseskefulde hakkede friske italienske (flade blade) persilleblade

1

spiseskefulde hakkede friske timianblade

Skjul billeder

  • 1

    Placer ovnstativet 4 inches fra slagtekyllingelementet. Opvarm ovnen til 425 ° F. Spray 18x13-tommers kantet arkpande med madlavningsspray.

  • 2

    Bland kartofler, 2 spiseskefulde smeltet smør og salt i en tærteplade eller en lav skål. Spred kartofler i et enkelt lag på panden. Steg 20 minutter.

  • 3

    I mellemtiden blandes i en tærteplade 1 spsk smeltet smør og asparges; sæt til side.

  • 4

    Rør kartofler på pladen, så der er plads til asparges og bøf. Tilsæt asparges til gryden. I samme tærteplade blandes 2 spiseskefulde smeltet smør og grillkrydderiet; tilføj bøf, og vend til pels. Tilsæt bøf til gryden, og hæld den resterende smørblanding fra tærtepladen over bøffen; steg 9 minutter. Fjern gryden fra ovnen. Sæt ovnens kontrol til at stege. Vend bøf.

  • 5

    Bland i mellemtiden den resterende 1 spsk smeltet smør, tomatpastaen og sennepet i en medium skål. Tilsæt rejer; kaste til frakke. Tilsæt rejer i et enkelt lag for at pande rundt om bøf og kartofler, og læg oven på grøntsager efter behov. Kog 3 til 5 minutter, eller indtil rejer er kogte igennem og bøf er kogt til ønsket temperatur (135 ° F for medium). Top med urter.

Ekspert tip

  • Når det er muligt, skal du vælge større aspargespyd.
  • Jo større rejer er, jo mere imponerende er præsentationen. Hvis det er muligt, skal du opsøge rejercocktailstørrelse 16 til 20 rejer pr. Pund.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
600
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
14g
71%
Transfedt
1 g
Kolesterol
285 mg
95%
Natrium
1490 mg
62%
Kalium
1380 mg
40%
Samlet kulhydrat
37g
12%
Kostfibre
5g
20%
Sukker
4g
Protein
53 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
10%
10%
Jern
35%
35%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 6 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når du har fjernet din surf- og torvmiddag fra ovnen, skal du gemme de lækre juice fra gryden. Blanding af grøntsagerne med saftene eller skeen af ​​saftene lige over din tallerken tilføjer masser af smag til hver bid. Du kan også gå helt ud og baste kød og grøntsager med deres saft halvvejs bagning. Når vi taler om at gå helt ud, har vi andre utroligt velsmagende arkopskrifter.

Se videoen: Grilling Impressive SURF n TURF like a pro Steak u0026 Shrimp (September 2020).