De bedste opskrifter

Dobbelt chokolade græskar hvirvel tærte

Dobbelt chokolade græskar hvirvel tærte

En sprød tærskorpe fyldt med rige og cremede hvirvler af græskar og chokolade-ganache.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

Pillsbury ™ køleskorpe, optøet

Græskar Ganache

2/3

kop græskarpuré (ikke græskar tærtefyldning)

1/3

kop kraftig flødeskum

3

spiseskefulde lysebrunt sukker

3/4

tsk græskar tærte krydderi

16

oz hvid chokolade, finhakket eller chips

1/4

kop kanelsmagede chips

Chokolade Ganache

2

oz semisød chokolade, finhakket

2

spiseskefulde flødeskum

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 450 ° F. Rul optøet tærskorpe over toppen af ​​en 8-tommer rund tærtepande, skub dejen ned i bunden og op ad siderne af panden og trimm overskydende rundt om kanten. Anbring i fryseren i 15 minutter, indtil dejen bliver fast, og læg derefter tærskal med pergamentpapir. Fyld pergament med tørre bønner eller tærtevægte og bages i 8 minutter. Fjern pergament og vægte, og brug en gaffel til at stikke flere huller i bunden af ​​skallen, inden du bager 4-6 minutter mere, indtil kanterne er gyldenbrune. Fjern fra ovnen og lad den køle helt af.

  • 2

    Pumpkin Ganache: I dobbeltkedel kombineres alle ingredienser med græskarganache og omrøres lejlighedsvis, indtil de er smeltet. Fjern fra varmen, og sæt den til side for at køle af i 15 minutter.

  • 3

    Chokolade Ganache: Hæld hakket semisød chokolade og kraftig flødeskum i en mikrobølgesikker skål, og opvarm den med høj effekt i 20 sekunder. Lad skålen sidde i mikrobølgeovnen i 2 minutter, rør derefter, indtil den er smeltet og glat. Opvarm om nødvendigt i 10 sekunder mere og rør igen. Lad afkøle i et par minutter.

  • 4

    For at samle tærten, hæld græskar ganache i tærskallen. Sked dukker af chokolade-ganache rundt om tærten og brug en kniv til at hvirvle chokolade- og græskarganacheen. Opbevar tærte i køleskab i mindst 4 timer og afkøl indtil den er klar til servering.

Ekspert tip

  • Når du er klar til at servere tærten, skal du bruge en varm kniv til at lave rene skiver. Kør din kniv under varmt vand og tør den af, inden du klipper.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
360
Kalorier fra fedt
180
% Daglig værdi
Total fed
20 g
31%
Mættet fedt
14g
69%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
6%
Natrium
220 mg
9%
Kalium
200 mg
6%
Samlet kulhydrat
40g
13%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
27g
Protein
4g
A-vitamin
45%
45%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis du elsker rig og cremet, dekadente desserter, der er lette at lave, er du nødt til at prøve denne chokoladegræskar Ganache-tærte, den smager himmelsk og ser også smuk ud. Den bedste del er, at det ikke kræver hele dagen i køkkenet. Denne dessert har en varm og indbydende græskarsmag, der er hvirvlet med bare et strejf af dyb mørk chokolade. Denne fantastiske combo er perfekt til efteråret. Vær tålmodig, mens tærten kuldegyser i mindst 4 timer. (Tro mig, det er det værd.) Grav ind og nyd!

Se videoen: Micki Cheng bliver stalket - internettet glemmer aldrig (Oktober 2020).