Nye opskrifter

Apple og ost Scone Loaf opskrift

Apple og ost Scone Loaf opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Brød
  • Scones

Disse scone kiler er ideelle til madpakker, eftermiddagssnacks eller serveres lune med din yndlingssuppe.


London, England, Storbritannien

3 personer lavede dette

IngredienserServerer: 8

  • 115 g fuldkornsmel
  • 115 g hvidt mel
  • 3 spsk bagepulver
  • 85 g/3 oz maltet hvedekorn, såsom Shreddies, smuldret
  • 2 Cox’s æbler, halveret, kernet og hakket
  • 75 g ekstra moden cheddar, fintrevet
  • 150 ml/¼ halvliter skummetmælk
  • 1 stort æg
  • 2 spsk fuldkorn sennep

MetodePrep: 10min ›Klar om: 10min

  1. Forvarm ovnen til 210C/ 425F/ gas 7.
  2. Kom mel, bagepulver og smuldret korn i en stor skål og bland godt. Rør æblerne og ¾ af osten i.
  3. I en kande piskes mælk, æg og sennep sammen. Tilsæt dette til de tørre ingredienser og bland forsigtigt til en klæbrig dej.
  4. Skrab dejen ud på midten af ​​en let melet bageplade.
  5. Med let melede hænder klappes dejen ud til en cirka 20 cm rund. Mel mel toppen og markér dejen i 8 trekanter med en kniv, pas på ikke at skære hele vejen igennem dejen.
  6. Drys den resterende ost over og bag i den forvarmede ovn i 25 minutter.
  7. Serveres bedst varmt og spises på samme dag.

Ernæring

Ernæring er pr. Scone og giver 1½ portioner fuldkorn.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(2)


Scone opskrifter

Scone -opskrifter er meget enklere at mestre, end du måske tror, ​​og de er et absolut must, hvis du sammensætter et hjemmelavet eftermiddagste -pålæg, eller måske vil du bare have en velsmagende snack for at få en kedelig dag. Intet smager bedre end friske scones med marmelade og størknet fløde. Uanset om det er en klassisk scone, en oste scone, en frugt scone eller noget lidt anderledes, har vi scone opskriften til dig!

Blåbær scones

www.goodtoknow.co.uk har masser af hurtige og nemme bagningsopskrifter såsom Blueberry scones. Find flere opskrifter på www.goodtoknow.co.uk

Valmue frø, ost og løg scones

Har disse salte ost- og rødløgscones med en dejlig varm suppe som fransk løgsuppe. De skal kun bage i 12 minutter

Ostede rødløgscones

Disse lækre godbidder er hurtige og lette at lave og kræver minimalt ballade

Ost- og krydderurter

Fyld dit hus med den lækre duft af friskbagte scones. Disse salte scones er perfekt festmad

Caerphilly ost scones

www.goodtoknow.co.uk har masser af hurtige og lette madopskrifter som disse Caerphilly -ostescones fra Woman's Weekly. Find flere opskrifter på www.goodtoknow.co.uk

Blåbærscones med størknet fløde og marmelade

Triple testet: En britisk eftermiddagste ville ikke være den samme uden friske scones, og blåbærene giver et godt sommerligt twist. Bragt til dig af Essentials magazine

Hairy Bakers - Scones af ahornsirup

Lige fra den nuværende serie af The Hairy Bakers, her er opskriften på Dave Myers og Simon Kings ahornsirup, valnød og kærnemælk fuldkornsscones på www.goodtoknow.co.uk

Lesley Waters æble og ost scone brød

Leder du efter scone opskrifter, nemme scone opskrifter, hurtige scone opskrifter og æble og ost scone opskrifter? Lesley Waters velsmagende scone kiler er ideelle til madpakker, eftermiddagssnacks eller serveres lune med din yndlingssuppe.


Apple brød opskrift

Ingredienser

  • 2 kopper mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 3/4 kop sukker
  • 1 tsk allehånde, formalet
  • 1/2 kop smør, eller margarine
  • 2 til 3 McIntosh æbler, skrællede og hakkede (eller andre madlavningsæbler)
  • 2 æg, pisket let
  • 1/4 kop mælk

Instruktioner

Ernæring

Har du prøvet denne opskrift? Lad os vide, hvordan det var!

Afkøl brødformen på en rist i 5 minutter, før den tages ud af formen, vend brødet ud og lad det stå på risten. Afkøl fuldstændigt inden skiver.

Denne vidunderlige hurtige brødopskrift gemmer godt pakket ind i folie.

Variationer:

  • Hvis du foretrækker kanel frem for smagen af ​​allehånde, skal du blot udskifte krydderurten med en lige stor mængde formalet kanel.
  • McIntosh -æbler koges ned til dejlige bløde æbler i brødet. Nogle æbler bevarer deres form og er fastere, når de koges. Vælg det æble, der giver dig de resultater, du foretrækker.
  • Ligesom muffins på denne måde er hemmeligheden bag at holde hurtige brødopskrifter lette at blande de tørre ingredienser godt sammen, før der tilsættes våde ingredienser. På den måde behøver du ikke at slå blandingen for meget for at kombinere ingredienserne.

Gør det sundere:

Du kan gøre dette vidunderlige æblebrød endnu sundere ved at udskifte hele eller en del af det hvide mel til alle formål med fuldkornsmel. Den eneste ting jeg stærkt foreslår er at sigte melet. Sigtning synes at være en tabt kunst. Ingen gør det meget mere. Men det tager de fleste større stykker klid ud af fuldkornshvedemelet, og det resulterer i et meget lettere brød, end hvis du ikke siler det.

Du kan også tilføje mere næring ved at tilføje 2/3 kop hakkede valnødder til dejen. Det tilføjer ikke kun lækker crunch og smag, valnødder er også ekstremt sunde for os og gode at spise regelmæssigt.

Hvis du kan lide denne opskrift, skal du pin den til Pinterest og efterlade en kommentar herunder.


Cheddar, æble & valnøddebrød

Da jeg faldt over denne Cheddar, æble og valnøddebrød i 'The Great British Bakeoff Everyday' blev jeg øjeblikkeligt forelsket. Det bliver udråbt som en robust salt kage, der er rigere end et scone- eller sodavandsbrød, så jeg var simpelthen nødt til at prøve det. Jeg havde travlt med at lave det bagte æble med en opskrift på butterscotch sauce ved hjælp af Pink Lady Apples, så jeg havde mange af dem i mit køkken. Jeg følte også, at dette ville være et perfekt brød til suppe, og vi er godt i gang med at spise vejr her i Cape Town.

Jeg brugte en 12 måneders moden Cheddar for at få så meget ostesmag ind i brødet som muligt, og det var stadig ikke SUPER osteagtigt, men osteagtigt nok. Du vil måske lave en osteskon, hvis du leder efter det. Jeg elskede æblets sødme, men det tempererede virkelig med osten, så det tilføjer en flot konsistens. Brødet er virkelig tæt og heftigt, og en skive rækker langt og er den type brød/kage, der er bedre end næste dag. Jeg landede med at fryse de resterende skiver af brødet og ristede dem senere, hvilket fungerede rigtig godt.

Serveret med min yndlings gulerodssuppe med et strejf spidskommen & amp; koriander var det en rigtig vinder. Og ja, det er dukkah drysset liberalt over toppen, fordi Yum!

Dette Cheddar, æble & amp; valnøddebrød er lavet i hånden i en skål #vindende

Opskrift - laver 1 medium brød/kage lidt tilpasset fra The Great British Bakeoff Everyday

  • 175 g selvhævende mel
  • 125 g saltet smør kølet og skåret i små stykker
  • 50 gram klidflager
  • 125 gram ekstra moden cheddarost, revet + 25 gram ekstra til toppen
  • 1 mellemstort Pink Lady æble skrællet, kernet og skåret i små stykker
  • 3 store fritgående æg ved stuetemperatur
  • 50 gram valnødder, hakket

Forvarm din ovn til 180 ° C og beklæd en mellemstor brødform med bagepapir.

Sigt melet i en stor skål og tilsæt det afkølede smør. Brug dine hænder til at blande disse sammen, indtil de ligner grove brødkrummer.

Knæk klidflagerne i mindre stykker (ikke for små) og bland dette i melet, tilsæt derefter valnødderne (du kan holde et par stykker ude for at tilføje til toppen), revet ost og hakket æble.

Pisk æggene let med en gaffel i en separat skål og tilsæt det derefter til den tørre blanding. Brug en træske til at blande let, indtil dejen er kombineret. Det vil være meget tyk dej som konsistens.

Dekanter dette i din beklædte bageform og fordel det ud til det er jævnt. Drys den resterende Cheddarost samt eventuelle reserverede valnødder ovenpå. Bages i 50 - 65 minutter, til de er gyldenbrune, og når der indsættes et spyd, kommer det rent ud. Afhængigt af størrelsen og højden af ​​din brødtid kan tilberedningstiden variere, og mit brød tog tættere på 80 minutter. Dæk forsigtigt brødet til med et stykke stanniol fra cirka halvvejs i bagetiden for at forhindre for bruning.

Lad den afkøle i formen i cirka 20 minutter, før den fjernes, og opbevar den derefter i en lufttæt beholder eller indpakket i folie for at blive spist inden for to dage. Hvis du vil beholde den længere, skal du skære den i skiver og fryse dem af. Server med surringer af smør obvs.


Æble og cheddar scones

Dette er stort set oktober på en bageplade beklædt med bagepapir. De vil pakkes i en kurv, så de kan tage æbleplukning med dig og snige sig ind i bilen for at deltage i en blad-kiggetur. De vil komme til brunch med dig og fortjener at blive serveret med varm æblecider, uanset om de går vild i en majs labyrint eller leder efter det bedste græskar at skære.



Har vi talt i denne uge? Hvis vi har, har jeg sandsynligvis været ved og ved med dem om, hvordan jeg aldrig rigtig var til hele den æble-cheddar-ting, men disse, disse ændrede ting. De er helt fantastiske. De er fra The Perfect Finish, som er en dessertkogebog af Bill Yosses, som nu er den udøvende konditor i Det Hvide Hus (men ikke da han skrev dette) og Melissa Clark, som jeg formoder, at du allerede er ret glad for . Da jeg første gang så opskriften, afviste jeg den som nøjeregnende for at få dig til at stege æbler (på en sekstendedel!) Bare for at lade en standmixer slå dem op. Jeg prustede over, hvordan kokke altid kan lide at prale af, at deres opskrifter er rimeligt enkle for hjemmekokke, men derefter bruge vægte målt til en hundrededel af en ounce og narre ingen.

Og så lavede jeg dem. Og jeg holder kæft, fordi disse er lyksalige. Bare lidt sødt med et shaggy sukkerlåg, en ikke alt for intens cheddarbaggrund med tilfældige bidder af bagte æbler hele vejen igennem. Alt! I en scone. Åh, jeg er besat og er ved at lave mit tredje parti, fordi jeg ikke tror, ​​at jeg vil kunne gå nogen steder i weekenden uden noget, frisk fra ovnen. Pludselig ville det ikke være oktober uden dem. Sig ikke, at jeg ikke advarede dig.



Apple og Cheddar Scones
Knap tweaked fra The Perfect Finish

2 faste tærte æbler (1 pund eller 2 454 gram)
1 1/2 kopper (6,75 ounce eller 195 gram) universalmel
1/4 kop sukker plus 1 1/2 spsk til sprinkling (i alt 2,2 ounces eller 63 gram)
1/2 spsk (7 gram) bagepulver
1/2 tsk salt (3 gram) plus ekstra til ægvask
6 spiseskefulde (3 ounces eller 85 gram) usaltet smør, kølet og skåret i 1/2-tommers terninger plus ekstra til bageplade, hvis det ikke er beklædt med pergament
1/2 kop (2,25 ounces eller 65 gram) skarp cheddar, strimlet (hvid anbefales, jeg antager for æstetik)
1/4 kop (2 ounces) tung fløde
2 store æg

Placer en rist i midten af ​​ovnen, og forvarm ovnen til 375 ° F. Beklæd bagepladen med bagepapir.

Skræl og kerner æbler, og skær dem derefter i en sekstendedel. (Jeg antog, at dette betød bidder, ikke skiver.) Læg dem i et enkelt lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem, indtil de får lidt farve og føles tørre at røre ved, cirka 20 minutter. De bliver cirka halvbagte. Lad dem køle helt af. (Du kan fremskynde dette i køleskabet, som jeg gjorde.) Lad ovnen være tændt.

Sigt eller pisk mel, sukker, bagepulver og salt sammen. Sæt til side. Læg smør i skålen på en elektrisk mixer med en paddel, sammen med afkølede æblestykker, ost, fløde og et æg. Drys melblandingen over toppen og bland ved lav hastighed, indtil dejen lige kommer sammen. Bland ikke for meget.

[Har du ikke et stativ eller en håndmikser? Jeg gnider det kolde smør ind i melblandingen med fingerspidserne eller med en wienerbrødsblender, hak æblerne groft og bland resten med en træske, indtil det er kombineret. Det kan føles akavet, men det skal alle hænge sammen. Igen, blande det ikke, selvom det bliver sværere at gøre dette i hånden.]

Mel generøst din bordplade og læg scone dejen oven på den. Drys med mel. Brug en kagerulle til forsigtigt at rulle (eller brug dine hænder til at klappe) dejen til en 1 1/4-tommers tyk, 6-tommer cirkel. Skær cirklen i 6 kiler. Overfør dem til en bageplade, der enten er smurt eller beklædt med et frisk stykke bagepapir. Lad mindst 2 tommer være mellem hver scone.

Pisk det resterende æg i en lille skål med et nip salt. Pensl scones med ægvask og drys dem med resterende spiseskefuld sukker. Bages indtil fast og gylden, cirka 30 minutter. Løft dem med en spatel til en rist for at afkøle i 10 minutter. Inden du spiser en, skal du sørge for at indse, hvor vanedannende de kan være. Når du først har fået det ned, skal du gå efter det alligevel.

Gør fremad: Scones er bedst den dag, de bages. De kan dog laves på forhånd og opbevares ubagt i fryseren, indtil du har brug for dem. Pensl dem blot med ægvasken og drys dem med sukker, og bag dem stadig frosne i et par minutter ekstra. På den måde er de altid friskbagte, når du vil have dem. Disse scones var farbare på dag to og frygtelige på dag tre.


  • 225 g selvhævende mel
  • knivspids salt
  • 55 g smør
  • 25 g moden cheddar, revet
  • 150 ml mælk

Opvarm ovnen til 220C/200C blæser/gas 7. Smør en bageplade let.

Bland mel og salt sammen og gnid smørret i. Rør osten og derefter mælken i for at få en blød dej.

Vend på en meldrysset arbejdsflade og ælt meget let. Pres den ud til en rund 2 cm tyk. Brug en 5 cm fræser til at stemple runder og læg på bagepladen. Ælt let resten af ​​dejen sammen og stempl flere scones ud for at bruge det hele.

Pensl toppen af ​​scones med lidt mælk. Bages i 12–15 minutter, til de er hævet og gyldne. Afkøl på en rist.

Opskriftstip

Disse scones fryser utrolig godt. Bare pakk dem godt ind og brug dem inden for 3 måneder.


Surdejsbrød er på mode igen, og mange håndværksbrød bruger en surdejsstarter til at få brødet til at hæve frem for at bruge en levende gær eller instantgær. Men medmindre du bager brød med jævne mellemrum, vil du muligvis finde vedligeholdelse af starteren lidt af en opgave. Nogle bagere har forretter, der er år gamle, og bruger en del hver dag til at lave brød og derefter tilføje flere ingredienser tilbage i forretten for at holde det i live og for at lave mere brød.

Baguetter eller undertiden omtalt som franskbrød her i Storbritannien. Nybagt og spist til frokost, intet kunne være bedre.


Apple Cheddar Chop Brød

Fyldt med søde æbler og skarp cheddarost-vi elsker Cabot ekstra skarp-dette nemme, adskilte brød er perfekt til fester-efterår eller på anden måde.

Ingredienser

  • 3 kopper (361 g) King Arthur ubleget all-purpose mel
  • 2 1/4 tsk instant gær
  • 1 1/4 tsk (8 g) salt
  • 1 stort æg
  • 1/2 kop (113 g) lunken mælk
  • 1/4 kop (57 g) lunkent vand
  • 3 spiseskefulde (35 g) vegetabilsk olie eller olivenolie
  • 1 mellemstort (198g) sprødt æble, kernet og skåret i 3/4 "til 1" tern
  • 1 1/2 kopper (170 g) ternet skarp cheddarost, foretrukket Cabot, i 1/2 "terninger
  • 2 spiseskefulde (35 g) kogt cider
  • 1 spsk (14 g) mælk
  • knivspids salt
  • 1 1/2 kopper (170 g) konditoresukker

Instruktioner

For at lave dejen: Vej dit mel eller mål det ved forsigtigt at ske det i en kop og derefter feje alt overskydende af. Kombiner alle dejingredienserne, og bland og ælt til en glat, elastisk dej.

Form dejen til en kugle, læg den i en let smurt skål eller anden beholder, dæk den til, og lad den hæve i cirka 60 minutter, indtil den er omtrent fordoblet i størrelse.

Tøm forsigtigt dejen, og læg den på en let smurt arbejdsflade, en silikone rullemåtte fungerer godt her. Pres den i en cirkel med en diameter på cirka 15 cm.

Fordel æblerne og osten i tern over den halve cirkel. Fold den bare halvdel over den fyldte halvdel, og overfør den fyldte dej til en bagepapirklædt eller smurt bageplade. Form dejmånen til en oval.

Perfekt din teknik

Vores foretrukne abebrød til efteråret

Skær dejen med en kniv, pizzahjul eller bænkekniv med mellemrum på 1 1/2 "eller deromkring både på langs og på tværs for at lave små firkanter. Lad dem sidde på plads uden at skulle adskille dem.

Dæk gryden til, og lad dejen hæve i cirka 45 minutter, den hæver ikke meget, men bliver en smule hævet. Mens brødet hæver, forvarmes ovnen til 350 ° F.

Afdæk brødet, og bag det i cirka 30 minutter, indtil det er lys gyldenbrunt. Fjern det fra ovnen, og overfør det til en rist for at afkøle lidt.

Træk stykker af brødet og nyd det. Eller vent til brødet er lunt, og dryp derefter med glasur. Lav glasuren ved at kombinere alle glasuringredienserne under omrøring, indtil den er glat. Tilsæt yderligere mælk, hvis det ønskes, til en tyndere glasur.


Ost Scones!

Lækre bløde og lette osteskonser, fyldt med smag og perfekt til en godbid om eftermiddagen!

Nu er jeg en sand fan af alle ting Scone. Jeg elsker frugtige, almindelige, chokoladeholdige er bestemt OST -scones! Men seriøst, ost er en af ​​mine yndlings ting på planeten, og jeg kæmper for ikke at spise det hver dag (vær venlig ikke at finde det grimt, jeg mener det ikke på den måde!)

Denne opskrift er så let og luftig, men alligevel pakket fuld af moden ost – det ultimative inden for smag til noget så sart! Jeg serverer mine scones enten smækket med smør, et ekstra drys ost, (min kæreste har dem med Marmite, men bare nej. Eww.) Eller endda på siden af ​​en suppe! De er det perfekte tilbehør til en gryde, og jeg topper min med dem som en slags dumpling!

Jeg bruger en blanding af to oste i mine scones, da jeg elsker parmesanens salte smag, men cheddaren er den letteste og mest brugte ost i mit hus, så der er altid noget at spare til at bage scones med!

Når jeg er på et te-værelse, men ikke helt er i humør til noget sødt, især hvis jeg allerede har spist kage til morgenmad, finder jeg den perfekte godbid en friskbagt osteskon. De er ikke for tunge på maven, og er en sand fornøjelse at spise – Men ikke den sundeste godbidder. Du kan prøve at bruge ost med reduceret fedtindhold, men jeg gider ikke, det er alt eller intet for mig med disse!

Denne opskrift laver 10, 4 cm scones!

– 300g Self-Raising Mel, plus ekstra til støvning
– 60g Smør, i tern
– 1/2 tsk Sennepspulver
– 1/2 tsk Cayennepeber
– 1/4 tsk Salt
– 100g Ældre Cheddarost, revet
– 25 g parmesanost, fintrevet
– 150 ml sødmælk

Også påkrævet
– Ekstra revet ost
– Mælk
– 4 cm fræser

1) Opvarm ovnen til 220C/210C blæser/gas mark 7 og beklæd en bageplade (r) og#8211 placer en bakke i ovnen for at begynde at varme med ovnen!

2) Bland mel, smør, sennepspulver, cayennepeber og salt – gnid sammen, indtil smørret i det væsentlige er forsvundet, og strukturen i hele blandingen er som brødkrummer – alternativt sættes alle de samme ingredienser i en foodprocessor og bland, indtil brødkrummerens tekstur er skabt!

3) Bland revet ost i, og hæld derefter 75% af mælken i og rør med en spatel, indtil det er kombineret til en let klistret dej – hvis det er for tørt, og tilsæt derefter resten af ​​mælken til det er ideelt.

4) Vip dejen ud på en let meldrysset arbejdsflade, og dup den ned med hånden, indtil den er cirka 3-4 cm dyb. Fjern bakkerne omhyggeligt fra ovnen. Brug en 4 cm rund fræser til at skære scones ud og læg på bagepladen & 8211 ælt dejen lidt for at kombinere det hele igen, flad og skær sconesene ud – gentag, indtil al dejen er brugt!

5) Pensl sconesene med lidt mælk, og drys med lidt ost og#8211 bages i ovnen i 10-15 minutter. Flyt til et rist og lad det køle lidt af!

6) Disse spises bedst, når de stadig er varme ude af ovnen, eller på bagedagen – Jeg plejer at mikrobølge mine for at varme op igen, eller blinke tilbage i ovnen for at genoplive dem dagen efter bagning!

Server til morgenmad til en doven dag, eller på siden af ​​en lækker skål hjemmelavet suppe – vil de passe perfekt til enhver ret.

Du kan ændre de oste, du bruger, men prøv at holde dig til hårde oste og#8211 og ost vil ikke fungere lige så godt, som det vil ændre mængden af ​​fugt i dejen. Du kan også ændre de krydderier, der bruges i opskriften, jeg elsker den lille antydning af sennepspulveret (selvom jeg ikke er en sennepsfan) og cayennepeber giver et fantastisk let spark!


Den klassiske opskrift

Gyldne scones bagt med omhu: den ultimative match til en eftermiddagskoppe. Server med størknet fløde og syltetøj efter eget valg, begge veje. Du kan bruge sultanas i din scone -blanding eller anden frugt som ternede glacer & eacute kirsebær og tørret citronskal & ndash, hvad der passer dig.

Ingefær yoghurt scones opskrift

MasterChef-legenden John Torode foreslår at bage scones med ingefæryoghurt i græsk stil for at tilføje lidt mere smag. Selvom dette måske betragtes som helligbrøde af nogle, synes vi, at det giver en dejlig let scone, og kirsebærmarmelade er perfekt til dette wienerbrød.

Gorgonzola scone brød opskrift

Vidste du, at scones også kan være salte? Cathryn Dressers opskrift laver et scone -brød fyldt med gorgonzola og rødløgs -chutney. Server med en skål chutney og en frisk salat.

Cheddar kartoffel scone opskrift

Du kan også lave en fest-snack i scone-stil ved hjælp af bagt kartoffelkød, der er moset med mel. Smag til med røræg, cheddarskiver og røget laks plus et drys med sprøde havsaltkrystaller.

Æble og blå ost scone

Revet æble og blå ost (Dorset blue vinny er det anbefalede valg) er nøgleingredienserne i denne scone -runde, hvilket giver den en rig, men ikke overvældende smag. Server den varm med glat smør og kaffe eller te.

Du kan også lide:

Kommentarer

Vil du kommentere denne artikel? Du skal være logget ind for denne funktion


Se videoen: HØNG Wraps med ost og thaikrydret tun (Kan 2022).