Nye opskrifter

La Jollas La Valencia Hotel fejrer sin 90 -års fødselsdag

La Jollas La Valencia Hotel fejrer sin 90 -års fødselsdag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nye luksusstuer, en nydesignet lobby og lounge og restauranter holder dette ikoniske feriested i Californien ungt

La Valencias nye Sky Room har panoramaudsigt over havet.

Det historiske La Valencia Hotel i La Jolla er midt i en 10-måneders nedtællingsfejring til minde om sin 90-års fødselsdag.

Også kendt som "La V" og "The Pink Lady" har feriestedet erstattet sin tiende etagers Sky Room-restaurant med en ny Sky Suite, der giver gæsterne en fantastisk 180-graders udsigt over Stillehavet og La Jolla-bugten. Suiten er lys og luftig med en gul og hvid design, trægulve, behagelige blå og grå møbler, en bar med spanske mosaikfliser, en elegant soveværelsesbalkon og et badeværelse med et stort regn- og dampbruser.

Suiten er en del af La Valencias nye ICON-kollektion, som omfatter en Pacific-suite i lejlighedstil og en ekspansiv La Valencia-suite, der begge indeholder fejende havudsigt.

Den seneste resortrenovering på 11 millioner dollars inkluderer også en makeover af The Med, dens signaturrestaurant på syvende etage, der tilbyder spektakulær udsigt over havet og poolen fra en terrasse med havudsigt og også inde i den nydesignede spisestue. Højdepunkter i menuen inkluderer jumbo Baja rejer, foie gras torchon, La V’s signatur paella, miso chilensk havabbor, ribeye med trøffelfries og grillet rejer safran bucatini (klik her for en lignende opskrift, du kan lave derhjemme).

Den tilstødende La Salsa -lounge har den samme vidunderlige udsigt samt små bidder og specialcocktails. Også nyt er den relancerede Café La Rue, en europæisk inspireret bar og bistro med udsigt over Prospect Street i stedet for den gamle hvalfangstbar. Højdepunkterne i den fransk-skæve menu omfatter muslinger, nicoisesalat, cioppino, kort ribbet pappardelle, ost og charcuteriebrætter og beignets med chokoladesauce.

Feriestedets 10-måneders nedtælling mindes hvert årti af hotellets historie med en særlig cocktail, prix fixe-menu, levende musik og fotoshoot med mode fra den respektive tidsperiode. La Valencia er vært for en Store Gatsby galla i december for at kulminere fejringen.


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far skabte salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, der kan kaldes Elvis Presley af salater.

For at få en simpel ret improviseret i sidste øjeblik til at virke større, end den var, fik Cardini, historien, Cæsaren ved bordet.

"Det er en fantastisk ret, der kan krydse grænser," siger Donald Lockhart, chefkok for Cusp Dining & Drinks i La Jolla. "Sagen med kejseren er, at alle fortolker det forskelligt, men det er en historie, der bliver ved med at blive fortalt, hvilket viser, hvilken fantastisk ret denne salat faktisk er."

Hotel Caesar på Avenida Revolucion accepteres virkelig som salatens fødested, og det fejrede salaten med en gadefestival i sidste weekend.

Det skal bemærkes, at Cardinis påstand om kejserens skabelse er kontroversiel i nogle kredse.

Nogle af hans kolleger siger, at de har skabt salaten. Også Cardinis bror, Alex, skabte Aviator's Salat, der ligner kejseren, men tilføjer en smud af ansjospasta til croutonen.

Cardini kunne efter sigende ikke lide ansjoser i sin Cæsar, men nogle kokke som Keith Lord of the Wild Thyme Company føler, at de er afgørende for retten.

»En Cæsar behøver ikke altid at være traditionel, men æggeblomme og ansjoser er afgørende, siger han. “Blommen giver retten en fyldig cremethed, og ansjoserne tilføjer salthed, men også smagsdybde. De to giver det så meget rigdom og dimension, som ikke kan replikeres ved hjælp af substitutioner. Uden dem ville det ikke være en kejser. ”

Fordi råæg kan bære salmonellabakterier, prøver nogle steder i stedet at bruge en restaurant på Caesar-stil på flaske. For kokke som Tim Kolanko, Executive Chef for Coronado-baserede Blue Bridge Hospitality, er det en fornærmelse mod salaten.

"Det er ikke en kejser," insisterer han. "Du skal bare kalde det noget andet."

Salatens lækkerhed er ikke til debat, men om det er mexicansk mad eller italiensk kan skabe heftige diskussioner.

Nogle foodies som Steve Schackne, direktør for mad og drikke på Hotel del Coronado, mener, at oprindelseslandet burde diktere, hvilket køkken der får æren.

"Alle de oplysninger, jeg har, krediterer Alex og Caesar Cardini for denne salat på Caesar -hotellet," siger han. "Jeg er nødt til at gå med mexicaner på denne."

Kolanko er uenig: "Skålens sjæl er helt italiensk, den er lige skabt i Mexico."

I mellemtiden mener Jose Duran, chefkokken på Casa Guadalajara i den gamle bydel, at retten er stor nok til alle.

"Det er internationalt," siger han. "Ligesom mig, født og opvokset i Tijuana, men gjort succes i USA."


Cæsarsalat fylder 90 år?

Placere

Cæsars Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltkasse

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

4. juli markerer ikke kun Amerikas 238 -års fødselsdag, men hvis legenden er korrekt, er det også 90 -årsdagen for, hvad der uden tvivl er regionens største bidrag til den kulinariske kultur: Cæsarsalaten.

"Jeg tror, ​​folk ikke er klar over, hvor det kom fra, fordi det har eksisteret så længe," siger Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine hos Saltbox. ”Det er enkelt og lækkert, når det udføres godt. Det er det bedste eksempel på, at en kok gør, hvad kokke ofte skal gøre: de tager et kig på, hvad der er til rådighed for dem og forsøger at lave de bedst mulige retter ved hjælp af disse ingredienser. ”

De fleste kilder krediterer salatens oprettelse til Caesar Cardini, en italiensk kok, der drev Caesar's Restaurant i Tijuana under forbud.

Hans datter Rosa påstod engang, at hendes far lavede salaten i løbet af en travl 4. juli i 1924, da en løbetur på køkkenet efterlod ham mangel på mad.

Arbejde med det, han havde - romaine salat, croutoner fra en baguette, et par æg, hvidløg, worcestershire sauce og parmesanost - Cardini, historien går, improviserede en salat, der siden er blevet det, man kan kalde Elvis Presley af salater.

To make a simple dish improvised at the last minute seem bigger than it was, Cardini, the story goes, made the Caesar at tableside.

“It’s an amazing dish that can cross boundaries,” says Donald Lockhart, executive chef of Cusp Dining & Drinks in La Jolla. “The thing about the Caesar is that everyone interprets it differently, but it’s a story that keeps being told, which shows what a great dish this salad actually is.”

The Hotel Caesar on Avenida Revolucion is genuinely accepted as the birthplace of the salad, and it celebrated the salad with a street festival this past weekend.

It should be noted that Cardini’s claim to the Caesar’s creation is controversial in some circles.

Some of his co-workers say they created the salad. Also, Cardini’s brother, Alex, created the Aviator’s Salad, which is similar to the Caesar, but adds a smear of anchovy paste to the crouton.

Cardini reportedly did not like anchovies in his Caesar, but some chefs like Keith Lord of the Wild Thyme Company feel they are crucial to the dish.

“A Caesar doesn’t always have to be traditional, but the egg yolk and anchovies are essential, he says. “The yolk gives the dish a rich creaminess, and the anchovies add saltiness but also depth of flavor. The two give it so much richness and dimension that cannot be replicated using substitutions. Without them, it wouldn’t be a Caesar.”

Because raw eggs can carry salmonella bacteria, some places try to use bottled Caesar-style restaurant instead. To chefs like Tim Kolanko, Executive Chef of Coronado-based Blue Bridge Hospitality, that’s an affront to the salad.

“It's not a Caesar,” he insists. “You should just call it something else.”

The salad’s deliciousness is not up for debate, but whether it’s Mexican food or Italian can make for heated discussions.

Some foodies like Steve Schackne, the food and beverage director at Hotel del Coronado, believe country of origin should dictate which cuisine gets the credit.

“All the information I have credits Alex and Caesar Cardini for this salad at the Caesar hotel,” he says. “I have to go with Mexican on this one.”

Kolanko disagrees: “The soul of the dish is totally Italian, it just happened to be created in Mexico.”

Meanwhile, Jose Duran, the Executive Chef at Casa Guadalajara in Old Town, believes the dish is big enough for everyone.

“It’s international,” he says. “Like me, born and bred in Tijuana, but made successful in the United States.”


Caesar Salad turns 90?

Placere

Caesar’s Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltbox

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

July 4 not only marks America’s 238th birthday, but, if the legend is correct, it’s also the 90th anniversary of what is arguably the region’s greatest contribution to culinary culture: The Caesar Salad.

“I think people don’t realize where it came from because it’s been around for so long,” says Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine at Saltbox. “It’s simple and delicious when executed well. It’s the best example of a chef doing what chefs often have to do: they take a look at what is available to them and try to make the best dishes possible using those ingredients.”

Most sources credit the salad’s creation to Caesar Cardini, an Italian chef who ran Caesar’s Restaurant in Tijuana during prohibition.

His daughter Rosa once claimed her dad created the salad during a busy July 4th weekend in 1924 when a run on the kitchen left him short of food supplies.

Working with what he had — romaine lettuce, croutons from a baguette, a few eggs, garlic, worcestershire sauce, and parmesan cheese — Cardini, the story goes, improvised a salad that has since become what might be called the Elvis Presley of salads.

To make a simple dish improvised at the last minute seem bigger than it was, Cardini, the story goes, made the Caesar at tableside.

“It’s an amazing dish that can cross boundaries,” says Donald Lockhart, executive chef of Cusp Dining & Drinks in La Jolla. “The thing about the Caesar is that everyone interprets it differently, but it’s a story that keeps being told, which shows what a great dish this salad actually is.”

The Hotel Caesar on Avenida Revolucion is genuinely accepted as the birthplace of the salad, and it celebrated the salad with a street festival this past weekend.

It should be noted that Cardini’s claim to the Caesar’s creation is controversial in some circles.

Some of his co-workers say they created the salad. Also, Cardini’s brother, Alex, created the Aviator’s Salad, which is similar to the Caesar, but adds a smear of anchovy paste to the crouton.

Cardini reportedly did not like anchovies in his Caesar, but some chefs like Keith Lord of the Wild Thyme Company feel they are crucial to the dish.

“A Caesar doesn’t always have to be traditional, but the egg yolk and anchovies are essential, he says. “The yolk gives the dish a rich creaminess, and the anchovies add saltiness but also depth of flavor. The two give it so much richness and dimension that cannot be replicated using substitutions. Without them, it wouldn’t be a Caesar.”

Because raw eggs can carry salmonella bacteria, some places try to use bottled Caesar-style restaurant instead. To chefs like Tim Kolanko, Executive Chef of Coronado-based Blue Bridge Hospitality, that’s an affront to the salad.

“It's not a Caesar,” he insists. “You should just call it something else.”

The salad’s deliciousness is not up for debate, but whether it’s Mexican food or Italian can make for heated discussions.

Some foodies like Steve Schackne, the food and beverage director at Hotel del Coronado, believe country of origin should dictate which cuisine gets the credit.

“All the information I have credits Alex and Caesar Cardini for this salad at the Caesar hotel,” he says. “I have to go with Mexican on this one.”

Kolanko disagrees: “The soul of the dish is totally Italian, it just happened to be created in Mexico.”

Meanwhile, Jose Duran, the Executive Chef at Casa Guadalajara in Old Town, believes the dish is big enough for everyone.

“It’s international,” he says. “Like me, born and bred in Tijuana, but made successful in the United States.”


Caesar Salad turns 90?

Placere

Caesar’s Restaurante Bar

Avenida Revolución 1059, Tijuana, BC

Placere

Casa Guadalajara

4105 Taylor Street, San Diego

Placere

Saltbox

1047 Fifth Avenue, San Diego

Placere

Hotel del Coronado

1500 Orange Avenue, Coronado

July 4 not only marks America’s 238th birthday, but, if the legend is correct, it’s also the 90th anniversary of what is arguably the region’s greatest contribution to culinary culture: The Caesar Salad.

“I think people don’t realize where it came from because it’s been around for so long,” says Jeremiah Bryant, Chef de Cuisine at Saltbox. “It’s simple and delicious when executed well. It’s the best example of a chef doing what chefs often have to do: they take a look at what is available to them and try to make the best dishes possible using those ingredients.”

Most sources credit the salad’s creation to Caesar Cardini, an Italian chef who ran Caesar’s Restaurant in Tijuana during prohibition.

His daughter Rosa once claimed her dad created the salad during a busy July 4th weekend in 1924 when a run on the kitchen left him short of food supplies.

Working with what he had — romaine lettuce, croutons from a baguette, a few eggs, garlic, worcestershire sauce, and parmesan cheese — Cardini, the story goes, improvised a salad that has since become what might be called the Elvis Presley of salads.

To make a simple dish improvised at the last minute seem bigger than it was, Cardini, the story goes, made the Caesar at tableside.

“It’s an amazing dish that can cross boundaries,” says Donald Lockhart, executive chef of Cusp Dining & Drinks in La Jolla. “The thing about the Caesar is that everyone interprets it differently, but it’s a story that keeps being told, which shows what a great dish this salad actually is.”

The Hotel Caesar on Avenida Revolucion is genuinely accepted as the birthplace of the salad, and it celebrated the salad with a street festival this past weekend.

It should be noted that Cardini’s claim to the Caesar’s creation is controversial in some circles.

Some of his co-workers say they created the salad. Also, Cardini’s brother, Alex, created the Aviator’s Salad, which is similar to the Caesar, but adds a smear of anchovy paste to the crouton.

Cardini reportedly did not like anchovies in his Caesar, but some chefs like Keith Lord of the Wild Thyme Company feel they are crucial to the dish.

“A Caesar doesn’t always have to be traditional, but the egg yolk and anchovies are essential, he says. “The yolk gives the dish a rich creaminess, and the anchovies add saltiness but also depth of flavor. The two give it so much richness and dimension that cannot be replicated using substitutions. Without them, it wouldn’t be a Caesar.”

Because raw eggs can carry salmonella bacteria, some places try to use bottled Caesar-style restaurant instead. To chefs like Tim Kolanko, Executive Chef of Coronado-based Blue Bridge Hospitality, that’s an affront to the salad.

“It's not a Caesar,” he insists. “You should just call it something else.”

The salad’s deliciousness is not up for debate, but whether it’s Mexican food or Italian can make for heated discussions.

Some foodies like Steve Schackne, the food and beverage director at Hotel del Coronado, believe country of origin should dictate which cuisine gets the credit.

“All the information I have credits Alex and Caesar Cardini for this salad at the Caesar hotel,” he says. “I have to go with Mexican on this one.”

Kolanko disagrees: “The soul of the dish is totally Italian, it just happened to be created in Mexico.”

Meanwhile, Jose Duran, the Executive Chef at Casa Guadalajara in Old Town, believes the dish is big enough for everyone.

“It’s international,” he says. “Like me, born and bred in Tijuana, but made successful in the United States.”



Kommentarer:



Skriv en besked