Usædvanlige opskrifter

Loaded Cheesy Mashed Potato Balls

Loaded Cheesy Mashed Potato Balls

Crunchy gyldenbrun lækkerhed på ydersiden, fyldt kartoffelmos godhed på indersiden. Modstand er nyttesløs.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1

pose Betty Crocker ™ Mos kartoffelblanding Ristet hvidløg

3/4

kop strimlet cheddarost

2

spiseskefulde hakket purløg

1 1/2

kop Progresso ™ panko brødkrummer

Skjul billeder

  • 1

    Kog Betty Crocker ™ Mos kartofler med mælk og smør i henhold til pakkens anvisninger. Lad afkøle til stuetemperatur.

  • 2

    Kog din bacon, indtil den er sprød. Sæt til side på papirhåndklæder. Når du er kølig, smuldrer du i baconbiter.

  • 3

    I en stor skål kombineres kartofler, ost, æg, purløg og baconbiter. Bland indtil grundigt kombineret. Brug dine hænder til at rulle blandingen i 1-tommers kugler. Kast i panko-brødkrummerne, indtil de er helt dækket. Sæt den til side på en tallerken for at hvile i 15 minutter.

  • 4

    Varm olien i en stor, bred gryde. Når olien er varm nok, skal du sænke kuglerne forsigtigt ned i olien og stege, indtil de er gyldne overalt. Fortsæt stegning i portioner og læg til side på papirhåndklæder for at dræne.

  • 5

    Pynt med ekstra purløg og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 portioner
Kalorier
120
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
7g
12%
Mættet fedt
2g
11%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
5%
Natrium
160 mg
7%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
9 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
0g
Protein
2g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Osteagtig, bacony og dybstegt, disse fyldte osteagtige kartoffelkugler er super lette og så utroligt gode, du vil gerne spise hele batchen. Vi ville ikke bebrejde dig, hvis du gjorde det. Start med enten resterne kartoffelmos eller en pose Betty Crocker ™ kartoffelmos og tilsæt ost, bacon og purløg. Giv dem en hurtig rulle i Panko-brødkrummer, og sæt dem derefter i hvile i et par minutter. Du vil have dem gode og stuetemperatur, inden du rammer den varme olie. Steg dem bare til en gylden sprød. Pynt med et par ekstra purløg og nyd den gyldenbrune sprøde storhed og osteagtige centre.

Se videoen: How To Make The Creamiest Mashed Potatoes (September 2020).