De bedste opskrifter

No-Cook Blender Marinara Sauce

No-Cook Blender Marinara Sauce

Frisk marinara sauce, lavet i blenderen på få minutter med San Marzano tomater, frisk basilikum og masser af hvidløg. Denne opskrift er lækker enkel.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

dåse (28 ounce) Muir Glen ™ økologiske San Marzano hele tomater skrællet og drænet

1/4

løg, skrællet og i tern

1

spiseskefuld honning (valgfrit)

1/2

kop friske basilikumblade, tæt pakket

Skjul billeder

  • 1

    Anbring tomater, hvidløg, løg og honning i blenderen. Puree. Tilsæt basilikum og puré indtil finthakket. Salt og peber efter smag.

Ekspert tip

  • Server ubehandlet oven på varm pasta eller varme og server i dine yndlingsspaghetti- eller lasagneopskrifter.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
30
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
20 mg
1%
Samlet kulhydrat
6g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
1 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
2%
2%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Easy Homemade Marinara Sauce Ninja Foodi Cold u0026 Hot Blender Recipe (September 2020).