Traditionelle opskrifter

Mini Cannoli Calzone

Mini Cannoli Calzone

Kølet pizzaskorpe bliver en perfekt lomme til fyldning af flødeostcannoli. Toppet med en fyldig chokoladedråbe og mini-chokoladechips, vil du måske aldrig have en traditionel cannoli igen!MERE +MINDRE-

Opdateret 14. marts 2017

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe, tynd sort

1 1/2

kopper pulveriseret sukker

1/2

kop (8 spsk) smør, smeltet og delt

1

kop mini chokoladechips, delt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir. Rul ned kølet pizzaskorpe. Skær i seks runder på 4 til 5 tommer.

  • 2

    I en stand mixer, slå sammen flødeost, ricotta, vanilje, kanel og pulveriseret sukker indtil glat. Sked ind i midten af ​​den ene side af hver pizza skorpe runde.

  • 3

    Fold hver skorpe rundt over påfyldningen ved hjælp af en gaffel til at forsegle kanterne sammen. Anbring på tilberedt bageplade. Bast calzones med 1/4-kop (4 spsk) smeltet smør. Bages i forvarmet ovn i 11-17 minutter, eller indtil calzonerne bliver lys gyldenbrune. Fjern og afkøles let.

  • 4

    Smelt 2/3 kopper chokoladechips og 1/4-kop (4 spsk) smeltet smør sammen i en medium mikrobølgesikker skål. Rør indtil glat. Drys over kalzoner. Drys med resterende mini chokoladechips. Serveres varm. God fornøjelse!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
20 g
100%
Transfedt
1 g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
450 mg
19%
Kalium
160 mg
5%
Samlet kulhydrat
75g
25%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
48 g
Protein
9 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
8%
8%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 4 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Nemme små tærter, der er så søde som søde kan være. Disse smukke Cannoli Calzones er baseret på en fantastisk opskrift, der inspirerede os. Vores små calzoner smelter sammen to italienske klassikere i en lille dessert. Fyldt med sødet ricotta og flødeost toppet med en buttery chokolade ganache og drysset med mini chokoladechips smager disse lækre dessert calzones som en varm cannoli, der fløj frisk ud af ovnen og opret butik lige i dine smagsløg. De er lækkert enkle og perfekte til dage, hvor du har lyst til en komfortfødevarer, men ikke ønsker at køre til bageriet. Drys, drys, fo 'shizzle choc fizzle. Drys med mini chokoladechips, og dine Cannoli Calzones er klar til servering!

Se videoen: Homemade Calzone Recipe - Laura Vitale - Laura in the Kitchen Episode 351 (September 2020).