Nye opskrifter

Slow Cooker Corned Beef and Kabb

Slow Cooker Corned Beef and Kabb


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Corned beef og kål - en elsket St. Patrick's Day -ret - er omtrent lige så hjemmehørende i Irland som jeg er. Selvom corned beef og kål nu indtages i Irland, er det ikke den nationale ret, som mange mennesker tror det er.

Denne one-pot wonder er en tilpasning af den irske ret med bacon og kål, noget jeg nød ved flere lejligheder under min kulinariske praktik i Irland. Jeg var fascineret af at finde ud af, at irsk-amerikanere efterlignede deres nye jødiske naboer og brugte det billigere saltede (corned) oksekød i stedet for deres traditionelle stykke bacon. Som et resultat blev der skabt endnu et bidrag til den amerikanske smeltedigel.

Med sin en-gryds vidunderstatus fast etableret, giver det god mening at tilpasse dette til slow cookeren.

HVAD ER KORNET Oksekød?

Corned beef er oksebryst, der er saltet for at helbrede (eller konservere) det i bejdsningskrydderier, salt og nitrater (nitraterne giver det også en tiltalende farve). Når du handler efter dit corned beef, skal du kigge efter brysthuse, som er de mere møre, mindre fede udskæringer.

SÅDAN KØBER DU FOR HAGET Oksekød

  • En bryst med tre pund er ideel, da den vil krympe under tilberedningen. Hvis du planlægger at fodre mere end seks personer, skal du vælge en større bryst.
  • Sørg for, at der står "helbredt" på din pakke brisket så du ikke behøver blande dig i hærdningsprocessen på egen hånd. Hvis du ved et uheld har hentet en ikke -hærdet bryst, eller gerne vil prøve at hærde dit eget oksekød, kan du her helbrede oksekød herhjemme.
  • Gem krydderipakken! Det er også vigtigt at købe en pakke corned beef, der indeholder en krydderipakke. Mens de fleste corned beef er fulde af smag alene, pumper krydderipakken smagen af ​​den samlede ret op. Den indeholder oftest laurbærblade, sorte peberkorn og sennepsfrø.

HVORFOR GØR SLOW COOKER CORNED BEEF

Har du et par timer til, at jeg kan prise dyderne ved at lave dit corned beef og kål i slow cookeren? Ingen? Ok, her er bare et par!

  • Det er konsekvent! Langsomt komfur holder en stabil temperatur under hele deres madlavning, så du behøver ikke bekymre dig om udsving i varmen. Dette er vigtigt, fordi brisket er et notorisk hårdt stykke kød, der skal koges lavt og langsomt.
  • Det er hænderne væk! At kunne smide corned beef i din slow cooker, inden du går i gang for dagen og får det tilberedt uden børnepasning, er en anden fordel ved at bruge denne metode. Det er muligt at overstege corned beef i slow cookeren, men det ville tage et par timer ekstra, før det skete. Hold dig til de otte timers tilberedningstid.

BEDSTE GRØNTSAGER TIL HØRT Oksekød

Som navnet angiver, er kål den ultimative parring, når det kommer til corned beef. Jeg foretrækker at bruge grønkål, for jeg kan let finde det, og det er den billigste kål at lave mad med. Savoykål er en anden god mulighed, hvis du kan finde den.

Brugen af ​​gulerødder i denne opskrift skærer kålens bitterhed. En grov kotelette, der efterlader stykker, der er to centimeter tykke, vil efterlade dig med ømme gulerødder, der ikke er grødet i slutningen af ​​madlavningen.

Nye røde kartofler, også kaldet babyrøde kartofler, foretrækkes, fordi de ikke er overdrevent stivelsesholdige, er små nok til at lave mad på to timer og giver lidt farve til det færdige fad. Yukon -guld eller rødbrun er gode erstatninger, hvis du skærer dem ikke større end to tommer for at sikre, at de koger igennem. Ingen grund til at skrælle dine kartofler - bare giv dem en grundig skrubning, inden du skærer dem.

NÅR DU FØLGER GRØNTSAGER TIL DEN LANGE KOKER

Tilsæt grøntsagerne to timer før servering corned beef og kål. Tilføjelse af dem mod slutningen af ​​tilberedningstiden bevarer deres tekstur og en del af deres farve.

Frygt dog aldrig! Hvis du kommer for sent hjem til at tilføje grøntsagerne, skal du smide dem på en let smurt plade og stege i en ovn på 425 ° F i 25 minutter. Når de er gaffel-møre, tilsættes dem til langsomt komfur. Takket være lageret skabt af corned beef vil grøntsagerne smage, som om du havde simret alt sammen.

SÅDAN SERVERER DU DET HØRNE Oksekød

Når corned beef er færdiglavet, behøver du kun at løfte det fra gryden med en tang og skære det ud over kornet. Kødet har det, der ligner subtile kamme - det er kornet. Skær kødet vinkelret på disse kamme for at få den mest møre skive corned beef. Læg corned beef på et fad, eller overfør det tilbage til slow cookeren for at holde det varmt.

Corned beef og kål er en enkel ret, der bedst serveres direkte fra gryden. Den eneste måde, det kan gøres bedre på, er ved at sprede en klat fuldkornssennep ud over dine skiver oksekød.

OPBEVARING OG OPVARMNING AF LEFTOVERS

Rester kan opbevares i køleskabet i op til tre dage og genopvarmes i mikrobølgeovnen eller ovnen, indtil de er varme igennem.

Min foretrukne måde at genbruge rester på er dog i en klassisk Reuben -sandwich: skiver corned beef toppet med surkål og schweizisk ost, serveret på mørkt rugbrød og smurt med tusind ø -dressing.

HER ER MERE Måder at elske din langsomme madlavning!

  • Slow Cooker Guinness Oksesteg
  • Slow Cooker Mac og ost
  • Slow Cooker Cider Pulled Pork
  • Slow Cooker Bourbon Short Ribs med osteagtige gryn
  • Langsom komfur Kogt laks

Sådan laver du Slow-Cooker Corned Beef and Kabb

Omkring St. Patrick & rsquos Day finder mange mennesker sig selv lyst til corned beef og kål, en irsk-amerikansk komfortmad. Lavet af ydmyge ingredienser, det er et billigt måltid, der er let at sammensætte og især, hvis du lader din slow cooker gøre arbejdet! Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du laver langsomt komfur corned beef og kål til en solid, let aftensmadside og mdash den blide, jævn varme i slow cookeren gør underværker. (Elsker du dit apparat? Se flere lækre Crock-Pot-opskrifter!)

Sådan laver du corned beef og kål i en langsom komfur:

Start med at tilføje nogle aromater til bunden af ​​din langsomme komfur: gulerødder, løg og timian. Disse tilfører din madlavningsvæske friske smag og balancerer krydderierne af det saltede, saltede corned beef. Gulerødder og løg giver også en god base for corned beef at sidde på, de kommer også smeltende møre! Fjern corned beef fra pakken og saltlage og læg fedthætte-siden op oven på grøntsagerne. De fleste corned beef -pakker indeholder en krydderipakke. Drys det ovenpå oksekødet. Hvis du ikke har en krydderipakke, fungerer 1 spiseskefuld et bejdser krydderi som en erstatning. Indstil langsom komfur til høj varme, dæk til og kog i 5 timer. Fordi vi ikke ønsker grødet kål eller kartofler, tilføjer vi disse ingredienser tættere på slutningen. Efter 5 timer nestler du dine kartofler rundt om siderne af corned beef og top med kålskiverne. Kog i 2-3 timer mere, til corned beef, kål og kartofler er møre.

Hvordan ved du, hvornår corned beef udføres i en langsom komfur?

Cornbiff skal koges, til det er mørt. En god test er at bruge to gafler til forsigtigt at trække et stykke af corned beef fra hinanden. Hvis kødet modstår, når det trækkes, har det sandsynligvis brug for mere tid.

Kan du overstege corned beef i en Crock-Pot?

Du kan overstege corned beef i en Crock-Pot, hvis den er kogt for længe ved for høj temperatur. Overcooked corned beef kan smage hårdt og snorret. Det er bedst at følge den anbefalede tilberedningstid og temperatur i opskriften.

Er det bedre at koge corned beef på høj eller lav?

Begge indstillinger virker. Madlavning på høj kan forkorte tilberedningstiden, mens madlavning på lavt kan kræve mere tid i langsom komfur for at corned beef kan nå den ønskede indvendige temperatur og møre.


Et par ting at bemærke:

Mange opskrifter kræver, at du skyller corned beef, inden du lægger det i slow cookeren. Hver gang jeg nogensinde har gjort dette, ender jeg med et ret smagløst corned beef og endnu værre grøntsager. På pakken bemærkede jeg engang, at de anbefalede at bruge saften fra pakken, når de lavede mad. På trods af stoffets temmelig ubehagelige udseende tilføjede det masser af smag til retten, og jeg har gjort det på den måde lige siden. Hvis du ser dit natriumindtag, kan du helt sikkert skylle det først og vide, at du også vil ofre smag.

Apropos smag, jeg tilføjer også mere syltende krydderi, fordi jeg synes, at den lille pakke, de indeholder med corned beef, bare er for lille til en 5 til 6 pund bryst. Igen er det helt valgfrit, men jeg kan varmt anbefale det.

Når det kommer til tilberedningstiden, er dette en super lang. Jeg kan godt lide, at min bryst bryder fra hinanden. Ja, du kan tilberede den i kortere tid, hvis du vil have den mere delbar. ”

Når det kommer til grøntsagerne, kan jeg godt lide store bidder i den lange tilberedningstid, så de vandt alle sammen til grød. Jeg foretrækker at bruge en lille voksagtig kartoffel, der er omkring 1 1/2 tommer i størrelse – noget som en lille rød eller gul kartoffel. Ved at lade huden sidde på hjælper den også med at bevare sin form. Men denne opskrift laver super ømme kartofler, gulerødder, løg og selleri. Hvis du vil have mere tekstur til dem, skal du fortsætte med opskriften og bare tilføje kartofler, gulerødder, løg og selleri cirka halvvejs i tilberedningstiden. Jeg tilføjede dog kun kålen cirka 1 time før tilberedningstiden er forbi.


Slow Cooker Corned Beef and Kabb

Julia Gartland for The New York Times. Mad Stylist: LIza Jernow.

Corned beef - brisket hærdet i saltlage - er elsket for sin store, salte, aromatiske smag. Det skal braiseres eller simres i lang tid for at blive mørt og snittet, hvilket gør det til en ideel slow cooker -ret. Få en corned beef lavet af fladskåret bryst, hvis du kan, da det bliver lettere at skære i pæne, ensartede plader. (Punktskæringen har flere fedtstrimler og kan falde fra hinanden, når den skæres i skiver.) Corn oksekød braiseres ofte i øl, og det kan du bestemt gøre, men en lidt sød vin, som en halvtør Riesling, balancerer oksekødets salthed. Afslut med en simpel honning-sennepsglasur og en hurtig tur under slagtekyllingen. Server dette tilfredsstillende one-pot-måltid med sennep og nyd med øl. (Her er trykkoger og ovnversioner af opskriften.)


Slow Cooker Corned Beef and Kabb

Saint Patrick ’s dag er næsten her. Det betyder, at corned beef og kål er på vores menu. Jeg ved, at det ikke er traditionel irsk mad, men det er en amerikansk tradition. Ved du, hvad der er bedre end corned beef og kål? Corned beef og kål kogt i slow cookeren. Det er enkelt, lækkert og let at forberede. Fordi corned beef -bryst er et hårdere stykke kød, egner det sig godt til forberedelse i slow cookeren. Nævnte jeg, at det er lækkert? Først placeres corned beef -oksekødet i slow cookeren og næsten fuldstændigt dækket med vand.

Læg stykker kartofler og gulerødder oven på corned beef -brystet, læg derefter låget ovenpå, og tænd langsomt komfur til lavt i 8 – 10 timer eller højt i 4 – 5 timer.

En til to timer før servering, anbring kiler af kål oven på mad i slow cooker. En time gav os sprødt mørkål. Hvis du kan lide din kål mere mør, lad den dampe længere.

Fjern grøntsagerne fra langsom komfur og læg dem på et fad. Smag til med salt, peber og smør. Skær corned beef i tynde skiver og server det sammen med grøntsagerne og nyd det!

Prøv vores opskrift på Slow Cooker Corned Beef and Kabb og lad os vide, hvad du synes ved at efterlade en kommentar herunder.


Corned Beef and Kabbs historie:

Corned beef og kål blev gjort populær i Amerika som et måltid for at fejre St. Patrick & rsquos Day. Fattige irske immigranter i Amerika lavede corned beef af oksekødsbryst, da det var det billigste stykke kød. Det var parret med kål, da det også var billigt. Det er fantastisk, at traditionen med at spise corned beef og kål til St. Patrick & rsquos Day har hængt fast i alle disse år!

Hvis du & rsquore i Irland, du & rsquore mere tilbøjelige til at spise stegt lam eller salte fisk, oksekød eller hyrde & rsquos tærter på St. Patrick & rsquos Day. Oksekød eller lammegryde og colcannon er også populære i Irland. Irerne drikker ikke grønt øl, men de nyder masser af Guinness.


Opskriftsoversigt

  • ½ pund baby gulerødder
  • ½ pund små gule kartofler (såsom Dutch Yellow® Pee Wee kartofler)
  • 1 sødt løg, skåret i mundrette stykker
  • 4 kopper vand
  • 4 ¾ pund corned beef -bryst med krydderipakke
  • 3 spsk løgpulver
  • 3 spsk hvidløgspulver
  • 1 flaske irsk stout øl (f.eks. Guinness®)
  • 1 medium hovedkål, kvartet og blade adskilt

Fordel gulerødder, kartofler og løg i bunden af ​​en langsom komfur. Hæld vand over grøntsagerne.

Krydr den magre side af corned beef -brystet med løgpulver og hvidløgspulver. Sæt krydret bryst på grøntsagerne med den fede side opad. Hæld øl over brystet. Drys indholdet af krydderipakken over brystet.

Fjern brystet til et skærebræt. Rør kål i den flydende og grøntsagsblanding, der er tilbage i langsom komfur.

Kog kål på høj, indtil den er mør, 30 til 45 minutter.

Skær corned beef i skiver og server med kålblanding.

Aluminiumsfolie hjælper med at holde maden fugtig, sikrer, at den koger jævnt, holder madrester friske og gør rengøringen let.


Crockpot Corned Beef er ømt!

Corned beef kål langsomt kogt tager et hårdt stykke kød og mørner det perfekt!

Du skal ikke bekymre dig om at bide i et hårdt stykke oksekød, når du bruger en langsom komfur. Crockpot oksekød er mørt!

Du vil også være glad for at vide, at grøntsagerne opsuger smagen fra oksekødet og tilføjer masser af dybde til måltidet. Mmmm, lækkert.

Brug de krydderier, der følger med brystet. Den færdige krydderipakke forenkler dette måltid.

Det er ikke nødvendigt at måle krydderier. Åbn pakken, og læg den i slow cookeren!

Alle ingredienserne koges i cirka 6 timer ved høj temperatur.

Tilsæt kål i den sidste times tilberedning. Kål blødgøres ret hurtigt i forhold til kartofler og gulerødder.


Corned Beef Tilberedningstid og temperatur

Jeg har lavet dette i en Crock Pot på den højere indstilling på 5 timer (inklusive den ekstra time for kålen) og den lavere indstilling på 9 timer (ditto på den ekstra time for kålen), begge med succes. Så du kan vælge den timing, der fungerer for dig.

Den kortere tid ved den højere temperatur vil resultere i et fastere corned beef, mens den længere tilberedningstid ved den lavere temperatur vil give dig et blødere corned beef, men begge blev udtalt lækre af mit besætning.

I begge tilfælde tilsættes kålen til langsomt komfur i slutningen for kun den sidste times tilberedning. Det, der er anderledes og lækkert ved det, er, at mens kålen bestemt blødgør og bliver øm, bevarer den stadig en smule konsistens og sin temmelig lysegrønne farve. Gulerødder og løg og selleri er de andre grøntsager i blandingen, men jeg foretrækker at lade dem blive dejlige og bløde med kødet.


INSTRUKTIONER

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage. Jeg elsker virkelig kage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk.

Cupcake ipsum dolor sit amet chokoladebar halvah gulerodskage doughnut. Caramels chokoladebar doughnut cookie. Halvah æbletærte æbletærte brownie donut cheesecake. Pulversukker blomme lakrids. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.

Chupa chups sesam snaps chokoladekage tærte glasur chupa chups sesam snaps. Croissant marshmallow kiks. Cookie topping wafer bonbon tootsie roll tærte. Fruitcake topping tærte karameller wafer donut topping pie wienerbrød. Tiramisu -karameller tiramisu skumfidus -bagværk. Jelly jelly beans slik. Brownie muffin wienerbrød cupcake kage dessert chokoladekage.


Opskriftsoversigt

  • 1 ¾ tsk salt, delt
  • ¾ tsk friskkværnet sort peber, delt
  • 2 spsk brunt sukker
  • 2 tsk formet sennep
  • 1 tsk stødt kanel
  • ½ tsk hakket ingefær
  • ¼ tsk nelliker
  • 1 (2 pund) oksekødsbryst, trimmet
  • 1 kop usaltet oksekødsfond (såsom Swanson)
  • 3 spsk cider eddike
  • 2 tsk Worcestershire sauce
  • 2 mellemstore løg, skåret i tern
  • 4 fed hvidløg, knust
  • 2 laurbærblade
  • 1 hoved Savoyakål, halveret
  • 2 pund små røde kartofler, i kvarte
  • 1 pund trimmede baby gulerødder
  • 1 spsk usaltet smør, smeltet

Kombiner 1 1/2 tsk salt, 1/2 tsk peber og de næste 5 ingredienser (gennem nelliker) i en lille skål. Gnid blandingen over alle sider af brystet. Læg brystet i en 5- til 6-quart slow cooker. Tilsæt bouillon og de næste 5 ingredienser (gennem laurbærblade). Arranger kålhalvdele ovenpå. Kog LAVT 8 timer eller indtil oksekødet er meget mørt. Overfør oksekød til et skærebræt, kassér laurbærblade.

Læg kartofler og gulerødder i en stor gryde, tilsæt koldt vand til at dække kartofler med 1 tomme. Bring det i kog 8 til 10 minutter eller indtil det er mørt. Dræne. Drys med resterende 1/4 tsk salt, resterende 1/4 tsk peber og smør. Skær bryst på tværs af kornet i tynde skiver. Skær hver kålhalvdel i 4 kiler. Server bryst med løg, kål, kartofler, gulerødder og jus.


Se videoen: VYZKOUŠEJTE MASO KTERÉ SE NA JAZYKU ROZPADÁ! LUXUSNÍ HOVĚZÍ MASO S HRANOLKY A ČESNEKOVÝM DIPEM (Kan 2022).