Nye opskrifter

Crispy Cheddar Chicken

Crispy Cheddar Chicken

Ost, ost og mere ost! Det er hemmeligheden bag denne lækre opskrift på sprød, osteagtig bagt kylling.MERE +MINDRE-

Opdateret 23. marts 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

Kylling

4

udbenede, skinless kyllingebryst

2

kopper cheddarost, strimlet

2

kopper Progresso ™ Progresso ™ italienske panko-brødkrummer

2

spiseskefulde smør, smeltet

1

spiseskefuld persille, hakket (til pynt)

Ostesauce

1

kop Progresso ™ kylling bouillon

3/4

kop cheddarost, strimlet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. I skål kombineres æggehvider og piskes indtil boblende. I en anden skål kombineres brødkrummer og ost.

  • 2

    Skær hvert kyllingebryst i 3 stykker. Dyp hvert stykke i æggehvider, og rul derefter i ost-brødkrummeblandingen. Anbring i en pergamentforet bageplade og dæk med folie.

  • 3

    Bages kylling i forvarmet ovn i 25 minutter, fjern derefter folie, bast med 2 spiseskefulde smeltet smør og kog yderligere 10-12 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem og belægningen er gyldenbrun.

  • 4

    Mens kylling koges, smelt 2 spiseskefulde smør i en gryde over medium varme. Tilsæt melet, og rør, indtil blandingen er pastaagtig og varm. Tilsæt kylling bouillon og pisk hurtigt, indtil det er grundigt kombineret, og der er ingen klumper tilbage. Tilsæt ost og rør, indtil osten er smeltet helt, og blandingen er glat og cremet. Tilsæt mere bouillon, hvis det er nødvendigt for den ønskede konsistens. Tilsæt peber efter smag. Fjern det fra varmen, dæk det og sæt det til side, indtil kyllingen er klar til servering.

  • 5

    Fjern kylling fra ovnen og læg den på fad. Top med frisk persille og server med sauce på siden til dypning. God fornøjelse!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
850
Kalorier fra fedt
410
% Daglig værdi
Total fed
45 g
70%
Mættet fedt
24 g
119%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
210 mg
71%
Natrium
1050 mg
44%
Kalium
420 mg
12%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
66 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
50%
50%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 5 1/2 magert kød; 2 1/2 højt fedtkød; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Cheddar er bedre ... især med denne osteagtige bagt kyllingopskrift! Vi ved allerede, at ost gør alting bedre, men hunkloads cheddar på kylling? Ja puh-lease. Vi tager et helt parti af denne Crispy Cheddar Chicken! Træk et par basale ingredienser sammen, hvoraf de fleste sandsynligvis allerede har i dit spisekammer og køleskab. Booyeah, skat! Det er ekstraordinært et pantry-måltid! Når du skiver kyllingebrysterne i tre stykker, hjælper din opskrift med at koge hurtigere og gør det nemt at servere de perfekte serveringsstørrelser til tots og voksne, der sidder ved dit middagsbord i aften.
  • Mens kyllingen bager, skal du starte din cremet ostesauce, derefter dække den og sætte den til side indtil serveringstid. Du er velkommen til at tilføje mere bouillon for at tynde saucen til din ønskede dryssende konsistens. Giv det en hurtig omrøring, inden du plader din kylling. Top kylling med ostesauce. Grib gaffel. Foder munden. Grunt med cheddar fornøjelse. Sig ost! Sig kylling! Kylling og ost - alliteration og madparring på sit bedste. For et par flere opskrifter, der gør kylling og ost til en kreativ combo, skal du tjekke vores cheesiest kyllingopskrifter her.

Se videoen: Crispy Cheddar Chicken- Simple (September 2020).