De bedste opskrifter

Mini Frittata Brunch Bar

Mini Frittata Brunch Bar

Bliv kreativ og få en hel række påfyldninger til din næste brunchsamling med disse nemme, tilpasselige mini-frittatas!MERE +MINDRE-

1/2

kop kogt mexicansk chorizo

1

kop spinat, finhakket

1

purre, skåret i længderetningen (grønne dele kasseres) og tyndt skåret i halve måner

1

kop strimlet mozzarella

1

kniv groft salt og friskmalet peber

1

spiseskefuld fersk oregano

Skjul billeder

  • 1

    Begynd med at samle dine ingredienser.

  • 2

    Pisk æggene i en stor skål og krydre med en knivspids salt og peber.

  • 3

    Varm en spiseskefuld ekstra jomfru olivenolie i en medium stegepande og tilsæt purren. Krydre let med salt og peber og sauter, indtil det er let brunet, 3 minutter. Fjern fra gryden og læg den til side.

  • 4

    Til gryden tilsættes chorizoen og koges, indtil den er blødgjort, 5 minutter.

  • 5

    Hæld æggene i en non-stick muffinsform. Drys porrerne jævnt i hver æggeblanding.

  • 6

    Efterfulgt af en god dukke af chorizoen.

  • 7

    Fortsæt og kast den spinat derinde også.

  • 8

    Det ville være klogt at drysse lidt ost og oregano oven på hver frittata.

  • 9

    Kast det hele i en ovn, forvarmet til 375 ° F.

  • 10

    Bages i ca. 10 minutter og kontrolleres ved 8-minutters mærket. De skal pustes op og sættes i midten. Lad afkøle et par minutter og server til din næste brunch!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
120
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
13%
Mættet fedt
3 1 / 2g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
165 mg
56%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
115 mg
3%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
1 g
Protein
9 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg har været på det ganske miniaturiserende spark for nylig. Jeg har miniaturiseret calzones, chokoladekage, pecan-tærter, og i dag miniaturiserer jeg frittataen. På en eller anden måde nåede min miniaturering ikke op på listen, jeg er meget forelsket i frittatas. Eller som jeg gerne kalder dem, "FREE-TA! -TAS!" Så da jeg besluttede at dele dem op over 12 pæne muffinsdåser og lade som om jeg var vært for en brunchfest med alle mine bedste venner, der valgte deres foretrukne fyld og skabte deres perfekte mini frittatas, blev jeg: A) ked af, at det ikke var ' faktisk ikke sker; og B) blev virkelig begejstrede for, at jeg skulle have tolv mini frittatas for mig selv. Gæt hvad? Du har magten i dine egne hænder til at få denne mini frittata-brunchfest til at ske. Du gør! Bare afrund en lækker toppingfest, tag en t.o.n. æg i en skål, og lad alle gøre deres ting! Du er velkommen til at bruge a.n.y. topping du elsker: bacon, arugula, gedeost, timian, hvidløg osv. Gør det op! Bare få det til at ske. Så inviter mig. Kthanksbye.

Se videoen: Keto Mini Breakfast Frittatas (September 2020).