Traditionelle opskrifter

Sort og Bleu Steak-stegepande til to

Sort og Bleu Steak-stegepande til to

Med perfekt brændt bøf, karamelliserede skalotteløg og tangy blå ost serveret over arugula, leverer dette mirakuløst hurtige måltid med en pande på smarte steakhouse-vibes uden den store pris.MERE +MINDRE-

1

udbenet oksekødsbøf (ca. 12 oz), trimmet

1

tsk Montreal bøfgrill krydderier

1

medium skalotteløg, tyndt skåret

3

spiseskefulde balsamico

1

spiseskefuld rødvineddike

1/2

kop smuldret blå ost

Skjul billeder

  • 1

    I 10-tommers stegepande opvarmes 1 spiseskefuld olie over medium varme. Sæsonbøf med grillkrydderier. Føj til stegepande; kog 9 til 11 minutter, vend en gang, indtil kødtermometer indsat i midten læser 135 ° F (medium-sjælden) eller til ønsket doneness. Fjern til skærebrættet, og lad det stå i 5 minutter. Skær bøf i 1/4 tommer skiver.

  • 2

    I mellemtiden tilføj skalotteløg til samme stegepande; kog over medium varme 1 minut under konstant omrøring. Reducer varmen til lav tilsæt balsamico, rødvineddike, resterende 2 spsk olivenolie og honningen; omrør konstant 1 til 2 minutter, eller indtil skalotteløg er overtrukket, og eddike blandes. Fjern fra varmen.

  • 3

    Placer rucola på serveringspladen; top med bøfskiver, skalotteløg og blå ost.

Ekspert tip

  • Par denne bøfpande med en side af kartofler og rødvin til en hyggelig middag for to.
  • Montreal bøfgrill krydderier er let tilgængelige i krydderiets gang i din købmand. Hvis du bare vil bruge salt og peber, skal du erstatte 1/4 tsk salt og 1/4 tsk jord peber til krydderiblandingen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
620
Kalorier fra fedt
380
% Daglig værdi
Total fed
42 g
65%
Mættet fedt
14g
68%
Transfedt
1 g
Kolesterol
145 mg
48%
Natrium
580 mg
24%
Kalium
620 mg
18%
Samlet kulhydrat
10 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
8 g
Protein
49 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
25%
25%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Blue Steak (September 2020).