Nye opskrifter

Grillede vegetabilske Focaccia-sandwicher

Grillede vegetabilske Focaccia-sandwicher

Røvet med på landmændenes marked? Det sker. Her er hvad du skal gøre næste: Grill dine friske grøntsager, lag oven på focaccia-brød, tilsæt derefter arugula, soltørrede tomater og pesto mayo til en utrolig sandwich (perfekt til picnic!), Der bare tilfældigvis er vegetar.MERE +MINDRE-

2

medium courgette, skåret i 1/4-tommer vandrette skiver

2

portabella champignonhætter, stammet og skåret i 1/2-tommers strimler

1

medium rød paprika, skåret i 1 tommer brede strimler

1/4

medium rødløg, skåret i 4 kiler

1

spiseskefulde hakkede friske timianblade

1

focaccia brød (9-tommers firkant), skåret i halvt vandret

1

spiseskefuld kølet basilikum pesto

1/2

kop soltørrede tomater i olie, hakket

4

skiver mozzarellaost (ca. 3 oz)

Skjul billeder

  • 1

    Varm grill eller grillpande. I en stor skål blandes courgette, svampe, paprika, løg, olie, timian og salt; kast for at belægge grøntsager. Placer på grillen over medium høj varme. Dæk og kog 8 til 12 minutter, arbejd i partier efter behov, indtil grillmærker vises, og grøntsager bare er sprøde. Sæt til side.

  • 2

    Placer focaccia-halvdele på arbejdsfladen, skar siderne opad. Bland mayonnaise og pesto i en lille skål. Spred majonesblandingen på skårne sider af brødet. Lag courgette, svampe, paprika og løg på den nederste halvdel. Top med arugula, soltørrede tomater og ost. Udskift forsigtigt den øverste halvdel; tryk let. Skær i 8 stykker, og server.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er vegetar. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Blødere grøntsager som courgette og peberfrugt koges lidt hurtigere end løg eller svampe, så tilberedningstiden varierer inden for det angivne interval.
  • Spinat kan erstattes af arugula i denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
310
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
29%
Mættet fedt
3 1 / 2g
19%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
4%
Natrium
740 mg
31%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
29g
10%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
3g
Protein
7g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
10%
10%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Grilled Veggie Panini Recipe - Laura Vitale - Laura in the Kitchen Episode 392 (September 2020).