Seneste opskrifter

Chocoflan

Chocoflan

Også kendt som "Pastel Imposible" (den umulige kage), denne mega dessert er faktisk to lækre retter i en - og den har et trick i ærmet. Top det med lidt cremet karamelsauce, og denne mexicanske dessert er klar til fest.MERE +MINDRE-

3/4

kop cajeta eller karamelpåfyldning

Betty Crocker ™ Super Moist ™ tredobbelt chokoladefudgekageblanding

1

spiseskefuld kanel

1

(14 oz) kan sødet kondenseret mælk

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt generøst 12-kops riflet rørkageform med non-stick bagningsspray. Hæld 1/2 kop karamel topping eller cajeta i bunden af ​​gryden.

  • 2

    Tilsæt kageblanding, kanel, vand, olie og 3 æg i en stor skål. Pisk med en elektrisk mixer i ca. 3 minutter, eller indtil alle ingredienser er samlet. Hæld kagedej over karamel i rørkagepande.

  • 3

    Tilsæt 4 æg, mælk og kondenseret mælk i en blender; bland med medium hastighed, indtil alle ingredienser er samlet. Hæld blandingen over dejen i gryden.

  • 4

    Dæk panden med folie og læg den i en stor stegefad. Anbring i ovnen og tilsæt forsigtigt ca. 1 tomme kogende vand til stegeskålen, og sørg for ikke at få noget vand i rørkagepanden.

  • 5

    Bages i 50 minutter, eller indtil den indsatte kniv eller tandstikker kommer ud ren. Fjern fra ovn og vandbad; fjern folie og lad hvile i ca. 2 timer.

  • 6

    Anbring en stor tallerken eller et fad på hovedet over gryden. Vend forsigtigt og hurtigt tallerken og pande om, og fjern langsomt panden. Hæld den resterende 1/4 kop karamel over flan, skiv og server.

Ekspert tip

  • Denne klassiske mexicanske dessert smager godt sammen med en stærk kop kaffe.
  • Cajeta er en mexicansk langsomt kogt karamelsauce, der starter med gedemælk og krydres med et strejf af kanel. Du kan erstatte denne sauce med dulce de leche eller type smørbar karamelpåfyldning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Flan kan komme i mange variationer, men en af ​​vores yndlingsmåder at nyde den ledsages af et stykke chokoladekage - så hvorfor ikke begge dele? Denne chocoflan er også kendt som "Pastel Imposible" på grund af den måde lagene adskiller sig på og lægger sig i modsatte retninger under bagningsprocessen. Resultatet: en smuk, lagdelt dekadent dessert, der efterlader dine festgæster fascineret og beder om sekunder.

Se videoen: How To Make a Chocoflan. EASY RECIPE (September 2020).