Usædvanlige opskrifter

Krydret jordnøddesmør og gelé kyllingevinger

Krydret jordnøddesmør og gelé kyllingevinger

Stegte kyllingevinger med et jordnøddesmør, gelé og sriracha sauce, der rammer alle de søde, krydrede, salte toner!MERE +MINDRE-

Opdateret 9. marts 2017

1

kop Guldmedalje ™ universalmel

3

kvarts neutral olie til stegning

1/2

kop Cascadian Farm ™ økologisk concord drue frugt spredning

1/2

kop cremet jordnøddesmør

1

spiseskefuld Sriracha sauce plus ekstra til servering, hvis det ønskes

Ristede jordnødder, hakket, til pynt

Skjul billeder

  • 1

    I en lille gryde kombineres gelé, jordnøddesmør, vand, sojasovs og sriracha-sauce. Kog over svag varme og rør, indtil sauce er en glat, jævn konsistens. Hold dig varm, indtil det er nødvendigt.

  • 2

    Forvarm stegningsolie til 350 ° F. Kast i en medium skål kyllingevinger med mel for at belægge let.

  • 3

    Steg kyllingevinger i 10-12 minutter, indtil de er gyldenbrune og kogte igennem.

  • 4

    Når vingerne er stegte, skal du tømme dem kort og overføre dem til en skål. Kast vinger med PB & J-sauce.

  • 5

    Server vinger straks med hakkede jordnødder og ekstra sriracha chili sauce på toppen.

Ekspert tip

  • Disse vinger har ikke rigtig brug for en dypsauce, men hvis du traditionelt vil servere dem, kan du have en side af ranch eller blå ost, selleri og gulerødder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Til en spilledag kan du prøve et twist på traditionelle kyllingevinger med et jordnøddesmør, druejellé og sriracha-glasur! Folk har tendens til at tænke på jordnøddesmør og gelé som et barns snack. Her er hvad folk ikke får: Det er virkelig den perfekte smagskombination. Det er den perfekte blanding af søde og salte, og hvis du tilsætter lidt krydderi, har du den perfekte opskrift på nogle rigtig gode kyllingevinger. Disse er ikke din standard lyse røde fløj, men stol på mig. Når du har givet en af ​​dem et skud, bliver du hooked - og det vil dine gæster også gøre! Før du starter vingerne, skal du sørge for at have saucen klar til brug, fordi du vil sauce dem lige når de kommer ud af frituregryden. . Sauce er en temmelig grundlæggende med kun fire ingredienser, men de smager mere kompliceret end det! Disse er nogle alvorligt vanedannende vinger, folk. Du vil aldrig se på PB&J på samme måde igen!

Se videoen: Bagt grød med banan og peanut butter. Emma Martiny (September 2020).