
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Kyllingeparmesan til to, i en hurtig stegepande uden besvær - hvordan kan du tabe? Dette er det ultimative natteagtigt måltid, hvor madrester vil være uhørt.MERE +MINDRE-
1/4
kop Progresso ™ italiensk panko sprød brødkrummer
2
udbenede kyllingebryst uden hud (6 ounce hver)
1/2
teskefuld italiensk krydderi
1/4
teskefuld knust rød peberflager
1 1/2
kopper Muir Glen ™ organisk tomatbasil pastasauce (fra 25,5-oz krukke)
1
kop ubehandlet penne pasta
1/2
kop strimlet mozzarellaost (2 oz)
1/4
kop revet parmesanost
2
spiseskefulde friske basilikumblade i skiver
Skjul billeder
1
I 10-tommers stegepande smeltes 1 spsk smør over medium varme. Tilsæt brødkrummer; rør for at belægge smør. Kog 2 til 3 minutter, omrør ofte indtil ristet. Overfør til lille skål; sæt til side. Tør stegepanden ud.
2
Gnid kylling med italiensk krydderier, peberflager og salt. I samme stegepande smeltes resterende 1 spsk smør over medium varme. Tilsæt kyllingebryst; kog 5 til 7 minutter, drej en gang, indtil kylling er gyldenbrun på begge sider. Brug en tang til at overføre til pladen.
3
Tilsæt forsigtigt pastasauce og vand til stegepanden; rør pastaen ind, og varm den op til simmering over medium varme. Top med kylling; dække over. Reducer varmen til lav kog 14 til 17 minutter, eller indtil pastaen er øm og saft af kylling er klar, når midten af den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F). Fjern fra varmen.
4
Top kylling med oste. Dæk og lad stå i ca. 2 minutter, eller indtil osten er smeltet. Drys med en blanding af brødkrummer. Drys med basilikum.
Ekspert tip
- Flyt kylling rundt i stegepande på begge sider for at belægge smør fuldt ud.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 900
- Kalorier fra fedt
- 320
% Daglig værdi
- Total fed
- 35g
- 54%
- Mættet fedt
- 16g
- 78%
- Transfedt
- 1 g
- Kolesterol
- 165 mg
- 55%
- Natrium
- 1560 mg
- 65%
- Kalium
- 450 mg
- 13%
- Samlet kulhydrat
- 80 g
- 27%
- Kostfibre
- 6g
- 25%
- Sukker
- 8 g
- Protein
- 65g
- A-vitamin
- 40%
- 40%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 40%
- 40%
- Jern
- 25%
- 25%
Udvekslinger:
5 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.
I det er noget. Thank you for the explanation, I also find that more easily better ...
Dette er en værdifuld mening
Jeg tror, du laver en fejl. Jeg kan bevise det. Send mig en e -mail til premierminister, vi taler.