Traditionelle opskrifter

Stegepande kyllingeparmesan til to

Stegepande kyllingeparmesan til to

Kyllingeparmesan til to, i en hurtig stegepande uden besvær - hvordan kan du tabe? Dette er det ultimative natteagtigt måltid, hvor madrester vil være uhørt.MERE +MINDRE-

1/4

kop Progresso ™ italiensk panko sprød brødkrummer

2

udbenede kyllingebryst uden hud (6 ounce hver)

1/2

teskefuld italiensk krydderi

1/4

teskefuld knust rød peberflager

1 1/2

kopper Muir Glen ™ organisk tomatbasil pastasauce (fra 25,5-oz krukke)

1

kop ubehandlet penne pasta

1/2

kop strimlet mozzarellaost (2 oz)

1/4

kop revet parmesanost

2

spiseskefulde friske basilikumblade i skiver

Skjul billeder

  • 1

    I 10-tommers stegepande smeltes 1 spsk smør over medium varme. Tilsæt brødkrummer; rør for at belægge smør. Kog 2 til 3 minutter, omrør ofte indtil ristet. Overfør til lille skål; sæt til side. Tør stegepanden ud.

  • 2

    Gnid kylling med italiensk krydderier, peberflager og salt. I samme stegepande smeltes resterende 1 spsk smør over medium varme. Tilsæt kyllingebryst; kog 5 til 7 minutter, drej en gang, indtil kylling er gyldenbrun på begge sider. Brug en tang til at overføre til pladen.

  • 3

    Tilsæt forsigtigt pastasauce og vand til stegepanden; rør pastaen ind, og varm den op til simmering over medium varme. Top med kylling; dække over. Reducer varmen til lav kog 14 til 17 minutter, eller indtil pastaen er øm og saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F). Fjern fra varmen.

  • 4

    Top kylling med oste. Dæk og lad stå i ca. 2 minutter, eller indtil osten er smeltet. Drys med en blanding af brødkrummer. Drys med basilikum.

Ekspert tip

  • Flyt kylling rundt i stegepande på begge sider for at belægge smør fuldt ud.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
900
Kalorier fra fedt
320
% Daglig værdi
Total fed
35g
54%
Mættet fedt
16g
78%
Transfedt
1 g
Kolesterol
165 mg
55%
Natrium
1560 mg
65%
Kalium
450 mg
13%
Samlet kulhydrat
80 g
27%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
8 g
Protein
65g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
40%
40%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

5 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Lynstegt laks med spinat og spaghetti - Claus Holm (September 2020).