De bedste opskrifter

Easy One-Pot Chili Mac

Easy One-Pot Chili Mac

En sindssygt lækker enpottepasta fuld af alt hvad du elsker ved mac og ost ... og chili. Denne er perfekt til enhver lejlighed!MERE +MINDRE-

Opdateret 23. november 2016

2

kasser (6 oz. hver) Annies ™ økologiske hjemmelavede makaroni og ost

1

lb oksekød, brunet

1

dåse (18,5 oz) Progresso ™ Heart Healthy Southwest Style Black Bean & Vegetable

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ organisk ildbrændt petit terninger i tomater

2

kopper Cheddar Jack ost

1/4

kop frisk hakket koriander

1/4

kop grønne løg, terninger

1/2

serrano eller jalapeño peber, podet og skåret tyndt (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 450 ° F. I en stor hollandsk ovn (3,2 liter eller større) kombineres pasta- og ostesauce-pakkerne fra makaroni og ostekasser med brunet oksekød, grøntsagssuppe, tomater, vand og 1 kop ost.

  • 2

    Dæk og kog på komfur over medium høj varme i 10 minutter, omrør hvert par minutter. Drys med resterende ost.

  • 3

    Overfør til ovn, kog 5-7 minutter, eller indtil osten er smeltet og boblende. Top med creme fraiche, koriander, grønne løg og jalapeno eller serrano skiver, hvis det ønskes. Fjern og ske i skåle.

Ekspert tip

  • I stedet for hakket oksekød kan du bruge en lige mængde hakket pølse, skiver pølse, hakket kalkun osv.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: One-Pot Cheesy Chili-Mac. Betty Crocker Recipe (September 2020).