Usædvanlige opskrifter

Oksekød Cannelloni

Oksekød Cannelloni

Hemmeligheden bag vores version af klassisk italiensk cannelloni er at tilføje pancetta til påfyldningen og at ramme det perfekte forhold mellem pasta og sauce. Hvis du støder på cannelloni-nudler, skal du bruge dem; vi opfordrer til manicotti, fordi de er ens og lettere at finde. MERE +MINDRE-

4

oz pancetta, finhakket

1

lb ekstra mager (mindst 90%) hakket oksekød

2

fed hvidløg, finhakket

2

spiseskefulde mel til alle formål

1

kop revet Parmigiano-Reggiano-ost

1/2

kop strimlet mozzarellaost (2 oz)

1/4

teskefuld friskmalet sort peber

1/4

teskefuld muskatnød

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ økologisk tomatbasilikas pasta

1/2

kop kraftig flødeskum

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Spray 13x9 tommer (3-quart) bageplade med madlavningsspray. Kog manicotti som anvist på kassen. Skyl med koldt vand; dræne godt.

  • 2

    I mellemtiden, i 12-tommers stegepande, opvarm smør over medium varme. Tilsæt pancetta; kog ca. 4 minutter eller indtil den er let brunet. Tilsæt oksekød; kog 5 til 7 minutter, og knæk så mange klumper som muligt, indtil de ikke længere er lyserøde. Tilsæt hvidløg og mel; kog og rør i 2 minutter. Tilsæt mælk; rør for at kombinere. Kog og rør, indtil blandingen koger. Fjern fra varmen; omrør 1/2 kop Parmigiano-Reggiano, mozzarella, salt, peber og muskatnød. Fjern fra varmen; afkøles i 5 minutter. Rør æg ind.

  • 3

    Spred 3/4 kop pastasauce i bageplade. Sked oksekødsblanding i manicotti; anbring i skålen. Spred en anden 3/4 kop pastasauce over manicotti, og sørg for at dække manicotti helt.

  • 4

    Hæld flødeskum i pasta sovs krukke med resterende sauce. Dæk og ryst. Hæld fløde blanding over manicotti. Drys med resterende 1/2 kop Parmigiano-Reggiano. Dæk med folie; bages i 15 minutter. Afdække; bages 15 til 20 minutter eller indtil boblende og let brunet. Lad stå 10 minutter før servering.

Ekspert tip

  • En hvilken som helst af Muir Glen ™ pastasauce sorter fungerer godt i denne opskrift.
  • Selvom traditionel cannelloni er lavet ved hjælp af friske pastaplade, er de tørrede manicotti-skaller nemme at bruge og meget hurtigere!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
630
Kalorier fra fedt
320
% Daglig værdi
Total fed
36g
55%
Mættet fedt
17g
84%
Transfedt
1 g
Kolesterol
150 mg
49%
Natrium
1350 mg
56%
Kalium
320 mg
9%
Samlet kulhydrat
42 g
14%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
8 g
Protein
36g
A-vitamin
30%
30%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
35%
35%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 1 meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Takket være ingredienser som silkeagtige cannelloniplader og pancetta er denne cannelloni med oksekød let nok til at føje til din ugentlige pastarotation, men alligevel er den lidt mere sofistikeret end din gennemsnitlige pastabag. Kendt som italiensk bacon, er pancetta lavet af svinekød, der er krydret, tæt rullet og hærdet. I modsætning til bacon, som også er røget, hærdes pancetta, men ikke røges, så den har en mere delikat smag og struktur end bacon. Det kan være lidt sværere at finde i købmanden, men du kan normalt finde det ved eller i nærheden af ​​deli-tælleren. Når du har fået fat i det, er du enig i, at søgningen efter pancetta var det værd, når du smager den salte smag.

Se videoen: Pasta Grannies share Gigginas Sunday gnocchi with meatballs (September 2020).