Nye opskrifter

Copycat Starbucks ™ Sous Vide Bacon og Gruyère ægbider

Copycat Starbucks ™ Sous Vide Bacon og Gruyère ægbider

Denne lette ægskål er den perfekte undskyldning for endelig at trække din sous vide-pind ud af kassen. Proteinfyldt og fyldt med smag, der er ikke noget at elske. Men hvis det ikke har overbevist dig, siger vi bare dette: Det har bacon.MERE +MINDRE-

Æggebid

3

skiver kogt bacon, skåret i halvdele

1/2

kop strimlet Gruyère ost (2 oz)

3

oz (fra 8 oz pakke) flødeost, blødgjort

2

spiseskefulde smør, smeltet

Specielt udstyr

Lagerbeholder eller dyb polycarbonat fødevaresikker beholder (minimum 12-quart kapacitet)

6

glas dåse krukker (4 oz) med låg og skrue-på ringe

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt indersiden af ​​hver konservesbeholder med madlavningsspray. Placer en halv skive bacon i bunden af ​​hver dåse.

  • 2

    I ægblenderen anbringes æg, Gruyère-ost, flødeost, smeltet smør, varm sauce og majsstivelse. Dække over; blandes ved høj hastighed ca. 30 sekunder eller indtil glat. Hæld 1/3 kop blanding i hver konservesbeholder, og sørg for at efterlade mindst 1/2 tomme plads øverst på krukken.

  • 3

    Rengør kanten af ​​hver krukke top hver med låg og ring; finger stram ringene (ikke for tæt).

  • 4

    Anbring krukker i bunden af ​​sous vide-beholderen. fyldes med varmt vand fra hanen i henhold til producenten af ​​sous vide maskine.

  • 5

    Indstil sous vide maskintemperatur til 172 ° F. Når vandet når sous vide-maskinens indstillede temperatur (172 ° F), skal du fortsætte med at opvarme krukker i 30 minutter. Fjern krukker forsigtigt fra vandbadet. Fjern lågene, og skub den tynde kniv rundt om krukken. Vend hovedet ned på pladen; ryst krukken forsigtigt for at løsne ægbittet. Spis med det samme, eller afkøl i 10 minutter, og opbevar dækket i køleskab i op til 4 dage.

  • 6

    Til genopvarmning: Placer ægbid på en mikrobølgeovnplade. Mikrobølgeovn afdækket på høj 1 til 2 minutter eller indtil æggebid er opvarmet (mindst 165 ° F).

Ekspert tip

  • "Fingerspænding" af ringene på lågene er et udtryk, der ofte bruges til konservering, og det er også vigtigt for denne opskrift. Hvis det er for stramt, kan lufttrykket ikke frigøres, og krukkerne knuses i badet. For at stramme en krukke med fingre skal du placere hånden på krukken og dreje, indtil modstanden mærkes.
  • Glas er følsomt over for hurtige temperaturændringer og kan revne eller endda eksplodere. Placering af krukkerne i sous vide, før vandet opvarmes, giver dem mulighed for gradvist at komme til temperatur, hvilket mindsker risikoen for brud.
  • 4 oz dåse dåser er billige at købe og praktiske at have i køkkenet. De kan bruges som opbevaringsbeholdere eller endda serveringsstykker til ting som is, mousse eller parfaits.
  • Vi brugte en Anova ™ Precision Cooker, der klemmes fast på siden af ​​beholderen med en justerbar klemme, når vi tester denne opskrift. Dette er en nedsænket stick-type sous vide-maskine. Følg producentens anvisninger til din enhed.
  • Timingen af ​​denne opskrift afhænger af temperaturen på ledningsvand, der bruges til at fylde sous vide-beholderen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
27%
Mættet fedt
9 g
45%
Transfedt
0g
Kolesterol
195 mg
65%
Natrium
270 mg
11%
Kalium
100 mg
3%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
1 g
Protein
10 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: STARBUCKS EGG BITES AT HOME! EASY COPYCAT. LOW CARB (September 2020).