Traditionelle opskrifter

Citron Marengs Pie Cannoli

Citron Marengs Pie Cannoli

Crispy pie skorpe cannoli skaller fyldt med tangy citron ostemasse, marshmallow fluff og pisket topping.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

kasse (14,1 ounce) Pillsbury ™ køletærte skorpe, optøet

1/2

kop marshmallow fluff

1

kop frossen pisket topping, optøet

Valgfri, 1 tsk citronskal

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt 8 cannoliformer med non-stick bagningsspray.

  • 2

    Rul tærtejen ud og skær fire 4 1/2 tommer cirkler fra hver skorpe. Lav et ægvask ved at piske ægget og vandet sammen. Pak en cirkel af tærtej rundt om hver cannoliform, der forsegler kanterne med ægvask. Sæt på et bagepapir foret bagepapir og frys i 10 minutter.

  • 3

    Fjern og bages i 10-12 minutter, indtil den er let gyldenbrun. Lad dem køle af i 10 minutter, fjern dem derefter forsigtigt fra cannoli-formerne. Lad dem afkøle helt.

  • 4

    Rør sammen citronkurse og marshmallow-fnug. Rør pisket topping i. Hæld i en engangsbager eller en taske med lynlås.

  • 5

    Skær spidsen af ​​konditorposen lige før servering, og rør tærtefyldningen i cannoli-skaller af tærskorpen.

  • 6

    Drys om nødvendigt citronskal på tærtefyldning i enderne af cannoli.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
19%
Natrium
290 mg
12%
Kalium
10 mg
0%
Samlet kulhydrat
48 g
16%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
4g
Protein
2g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis du elsker smagen af ​​citronmarengs-tærte, men ikke besværet med at lave en eller skære en, er disse små godbidder perfekte til dig. Med hver bid kan du nyde den sprøde knas af flakket tærskorpe og en pop med syrlig citron smag afbalanceret med sødme fra marshmallow og fløde. Bring disse desserter i individuelt størrelse til en fest, og alle kan bare fange en. Ingen sidder fast med at skære en tærte og rydde op i rodet. Du skal bruge 8 metal cannoliformer til denne opskrift. Hvis du ikke har nogen, kan du finde dem for et par bukke i en køkkenforsyning eller hjemmevarebutik. Du skal også bruge en 4 1/2 tommer rund cookie cutter. Har du ikke fræseren? Find bare en skål, der er tæt på den størrelse, sæt den på hovedet på dejen og skær den ud. Når tærskorpen cannoli-skaller er bagt og er afkølet, kan du pibe citronmarengs-tærtefyldning i. Drys lidt citronskal på, hvis du vil slå smagen op og tilføje lidt farvekontrast til den lysegule påfyldning. God fornøjelse!

Se videoen: Gennaro Contaldos Orecchiette Pasta with Turnip Tops Recipe. Citalia (September 2020).